shoes are a girls best friend?

so true. jag älskar skor! speciellt så har jag en kärlek för höga skor. dock så har jag aldrig vågat köpa ett par sedan jag köpte ett par i åttan som jag aldrig har använt. gött ellerhur ?! (y)
hur som helst så är det hrm, 3 år sedan? och ja, nu är det dags! har gått och trånat efter olika modeller nu i ett år. får se om en av dem kommer med mig hem nu i veckan.

hoppades på att få åka till kristianstad imorgon och handla skor men vill inte åka ensam och ingen kunde/ville inte hänga på. så får väl se om jag får åka ensam eller om det blir på fredag istället.
vi får väl se!

nu är jag iallafall nytränad och nyduschad så nu ska jag gå & lägga mig.
puss på höftkulan, godnatt


placebo - running up that hill - oc

låten running up that hill med placebo är nog en av de bästa låtarna jag har hört i mitt liv. jag vet inte riktigt varför, men en stor del av det beror nog på tv serien oc. ni vet den jag totalt älskar?

låten är med i det första avsnittet på säsong 4 av oc. första avsnittet efter marissa dog. alla är helt förstörda och låten känns så rätt just där. man känner med dom på ett sätt? låter helt sjukt men är man såpass insatt i en serie att man "känner" rollfigurerna i den, då kan det gå så långt att varje gång jag hör låten så tänker jag på oc och känner den känslan jag kände när jag såg avsnittet. (haha)

ja, kan inte förklara riktigt. låter säkert helt psycho men så är det för mig.

här är låten i avsnittet.


låten är såklart även superbra utanför oc. totalt älskar den.
här är låten i vanlig version.


oc ♥

förresten. när vi ändå är inne på ämnet, är någon mer än jag som total älskar oc ?

jag låter som en nedrans nörd nu.. haha


pillpill

hej bloggen. uppdateringen är usel, jag vet! men jag har inte tid eller ork just nu till att uppdatera. och detta går ut över de läsare jag faktiskt har. förlåt! jag ska verkligen försöka bättra mig!

igår efter att jag skrev senast så stack jag direkt ner och tränade tills svetten rann av mig (fina bilder i huvudet va? haha) sen in i duschen snabbt som attans. sen fixade jag mig på några minuter och körde sen in till pojkvännen. stannade till tio ungefär, sov direkt när jag kom hem i princip.

idag var det skola från åtta till tjugo i tre. sen jag kom hem har jag inte gjort allt för mycket.
mer än detta;

behöver ny plånbok. och tills jag har råd att lägga pengar på det så tog jag en av mammas gamla och snyggade till lite. så nu duger den ett litet tag iallafall ;)


tyvärr så var dragkedjan till mynfacket trasigt.. försökte fixa det. men det gick ju inte så bra. mah.


träning sen älsk

hejhej bloggen :D
hinner inte direkt blogga nu men kvällen igår blev helt okej. bra film och trevligt sällskap. kom hem vid tolv tiden då jag hämtad upp systern. somnade vid två kanske så sov ut till tolv idag.
sen har jag gjrot så lite som möjligt.
men nu ska jag ner & träna en liten stund på en crosstrainer som jag och mamma var och köpte för en timme sedan.
efter det blir det direkt in i duschen och sen iväg till min älskling för lite söndagsmys. vi hörs kanske senare :D
pussssssss

iväg

hejhej! hoppas ni har en bra lördagskväll, vädret här är super nu! blir riktigt glad av att kolla ut! :) meningen var att jag egentligen skulle ner till baskefesten men det sket sig. nu ska jag helt randomly köra in till patrik istället och se film med honom och freddy.

får se om jag bloggar när jag kommer hem sen, annars hörs vi imorgon efter att jag har fått sova ut !
pusss!

 
look of the night ;
kofta - vero moda
tröja - gina tricot
jeans - gina tricot


projektarbeten

här kommer lite bilder från igår, lånade de två första här från ystadsallehandas hemsida.


haha så söt bild jag hittade. mh, mums ;). ja, det är jag på andra platsen från vänster. men jag heter inte wallin, utan persson. typiskt att alla ska säga/skriva fel!

en av killarnas projektarbete var att bygga en monsterkart från grunden, det enda han hade var ett chassi till en liten gokart. det var verkligen jättekul att se hur bra det blev och hur duktig han var.
han hade lagt 600 timmar på att bygga den.


han körde lite för att visa hur den gick och han passade på att bränna lite gummi. verkligen imponerande!

lite exepel på vad de andra killarna hade gjort (var endast teknik trean som redovisade för oss. bara killar i klassen) ;
tre av killarna hade byggt om en bil till en folkracebil. en kille hade byggt en robot som var självgående, programmerad att tänka själv, riktigt häftigt! en annan hade byggt en walk-in-garderob till sin mamma, en designade en egen bil. ja utbudet av projekt var stort och det var minst sagt intressant att lyssna & se på :)


duktiga flickor jobbar?

nu ska jag förklara lite mer om varför jag inte uppdaterade mer igår. det var så att efter jag skrivit inlägget igår så gick jag och la mig för att vila en stund. var tänkt som en halvtimme tills min mamma kom hem, men blev en timme. och inte blev jag piggare av det? givetvis inte.
men sen var det bara till att dra sig upp ur sängen och fixa till sig. direkt efter maten körde jag till min pojkvän för kvällen.

kom hem vid halv tolv och då blev det sängen direkt! trött som en .. ja. (y)
sen imorse var det att gå upp vid åtta och sen åka till jobbet vid halv tio. sen har jag då jobbat halva dagen och sen bara tagit det lugnt för en gångs skull.

mary @work. dock gammal bild.


första läppstiftet, check

nu ska jag blogga!
dagen i skolan igår kändes egentligen smått onödig, jag hade inte tänkt att gå först, men jag pallrade mig dit. var tur det, treorna redovisade sina projektarbeten, det var kul att höra på och se vad de hade gjort för något. fick en att bli inspirerad själv och få en idé av vad man själv ska hitta på i trean. kul! :) vi hamnade i tidningen också. kommer nog bild sen.

efter redovisningarna fick vi håltimme, så vi gick ner om på stan. med mig hem fick jag mitt första läppstift. woow! köpte det mest för att det var billigt. aldrig vågat köpa annars då det är ganska dyrt och jag är osäker på om jag faktiskt kommer använda det.
när vi kom tillbaka till skolan  hade vi so. diskuterade bara frågot och fick sluta sen. lönt ? nej.

läppstiftet. var inte riktigt den färgen jag ville ha.. blev lite besviken. ville ha ljusare.


sviker er

känns som jag har svikt er, min bloggtorka är värre än någonsin känns det som. den vill ju inte släppa!
åh! men ska försöka trotsa den nu idag.
kommer nog ett par bilder snart & uppdatering av det närmaste dygnet!

trötter

är så sjukligt trött!! ååh, längtar till söndag då jag äntligen får en chans att sova ut..
jag stack till skolan idag efter många om och men, men nu ångrar jag inte det. iallafall inte förmiddagen. :)
berättar varför sen och lägger upp dagens outfit. har för mig att jag tog bild på det i morse iallafall..

nu ska jag vila en stund sen blir det mat och sen iväg till älskling
pusssssss♥

nytt i garderoben

för det första; VARFÖR SKRIVER JAG SÅ LÅNGA INLÄGG?! jag blir trött bara av att kolla på dem själv. får skärpa mig.

anyways, gick ner om till mixxit med thamms när vi hade slutat eftersom att de ska stänga & hade rea. träffade mamma där sen kollade vi runt lite. fanns inte så jättemycket att välja på då det mest är skit kvar.

men kom iallafall hem med de här två plaggen;

en söt liten kofta & en klänning - båda kommer från vero moda.

kanske lite i det kortaste laget att ha bara, men passar nog fint till ett par jeans eller leggings. möjligtvis till ett par snygga shorts också. vi får se hur jag kommer använda denna i sommar!:)


dagens skoldag = !"¤)="#¤(%#%&

guud vad jag hatar våra torsdagar i skolan. inte en ledig minut på hela dagen nästan, schemat är fullpackat! detta har gjort att jag tycker mer illa om torsdagar än måndagar, och DÅ har det gått långt!

hur som haver så var dagen idag ovanligt lång och seg. ni anar inte. började 8.10 som vanligt, hade CAD-teknik första lektionen så satte igång på riktigt med ritningen på mitt hus. gick ganska bra. var den första cad lektionen jag har varit så aktiv på iallafall.(y) 
efter cad'en hade vi matte, fick tillbaka nationella i matte B och hade betygssnack. blev ett starkt vg för min del. både på provet och i betyg och det är jag jäkligt nöjd med! trodde inte ens jag skulle gå vg. så glad? YEEES! :D

bild från cad-lektionen igår. söta filippa visar hur bra det är med stökiga klassrum.(?!)

lunch efter matten sen var det dags för svenska. otroligt seg lektion, höll på att somna x-antal gånger.. direkt efter det hade vi en och en halv timmes so. jippie. och slutligen en timmes engelska. lektionen där var också ovanligt seg och tiden gick såå långsamt. ville dö och sova.. somnade nästan där med.

så vad ska maria göra nu?! joo sooovaaaa!!
ska bara lägga upp ett kort inlägg till. har köpt lite grejer.


dagens nostalgitripp?

kanske skulle vara något att starta en sån kategori? mest för att.. ehm, ja för att jag inte har något annat att skriva om så då kan jag likabra lägga upp gamla bilder på mig och mina vänner. så gamla bilder att de nästan har ruttnat bort och förmultnats, det ni! ;)

intressant för er? kanske inte, men jag tycker det är kul, sällan jag kollar på mina gamla bilder. nu får jag ta mig tid att göra det eftersom jag blir tvungen till det.

här är dagens. bild från början av åttan skulle jag tro. snart 3 år sedan.
ojoj. lycklig var jag iallafall ;) (y) 

men nu ska jag nanna så hann inte leta upp fler bilder till nostalgitrippen idag. får bli imorgon
PUSSS


spanish presenter?

fick ju lite fint av mamma och pappa idag när de kom hem från gran canaria.
ett par speciellaspanska jeansleggings. en parfym från DKNY, lukar supergott!
och sen fick jag även en kamel-nyckelring. ;)

fint :) but what´s the deal om kamelen tänker ni kanske?
jo det är såhär att i spanien så är maria ett väldigt vanligt namn, de kallar allt och alla för det även om det inte är deras namn. och då menar jag verkligen ALLT och ALLA! de blir chockade om man säger att man faktiskt heter maria när de har gått & kallat en det redan i en halvtimme "utan att veta mitt namn"haha.

hur som haver första gången vi var där på gran canaria så var vi på dromedar-riding i öknen och då så hette den dromedaren vi red på maria. jag trodde hela tiden att de snacka med mig när de sa maria, men de pratade med dromedaren. haha failure.

gulliga föräldrar jag har va ? haha. sött att de faktiskt tänkte på det. jag var ca 6-7 år när det hände.

nej nu ska jag snart ner och duscha, sen även försöka hinna få en efter-bild på mamma och pappa så jag kan jämföra deras brunhet nu mot innan som jag har tänkt. fyfan vad bruna dom är. USCH!!
hörs senare. puss


en lista om dagen, bra för magen?

nej men bra för tristess. ;) fast jag har egentligen mycket annat att göra. men aja nu får ni reda på lite högst ointressant info om mig iallafall. alltid något

1. Vem är du? mig själv ;) maria persson.
2. Är du självständig? så gott som
3. Personlighet: bäst!
4. E-post: [email protected]
5. Stjärntecken: kräfta
6. Jag kommer från: simrishamn.
7. Jag bor: baskemölla
8. Mentalitet: huh ? haha
9. Civilstatus: jävligt upptagen! :)
10. Spel? neger & president ;)

11. Mac eller PC?
PC
12. 1024*768 eller 800*600? 800*600
13. Internet Explorer eller Netscape? explorer
14. Din bästa egenskap: bra på att lyssna & iaf försöka hjälpa.
15. Din sämsta egenskap: får lätt pms anfall haha.
16. Husdjur: un dog y dos gatas.
17. Familj: mammi pappi & syster.
18. Kroppsdel du har mest nytta av? handen?
19. Kroppsdel du tycker bäst om: ögonen om jag måste välja.
20. Jag sover: när jag har tid.

21. Djur jag är lik: typ bäver
22. Tror du på något? kärlek
23. Frisyr: blondt och kort som fan :)
24. Hårfärg: blond just nu. orginalet är mörkblondt. 
25. Ögonfärg: olika från dag till dag? ibland blåa ibland gråa. även lite gröna ibland.
26. Längd: 169-170.
27. Jeansstorlek: 29.
28. Skostorlek: 38-40. beror på
29. Gillar: vänner, pojkvän, familj och partey (y)
30. Ogillar: somliga. ;)

31. Favoritmat: pasta..
32. Favoritglass: DAIM, alltid daim!
33. Favoritdessert: går omöjligt att välja..
34. Favoritpizza: hrm. sån med oxfilé på. mums
35. Favoritdryck: vatten
36. Gillar du godis? oom jag gör
37. Isåfall vilken sort? det mesta av allt lösgodis.
38. Min favoritdrink(ar): hrm vet ej
39. Min favoritfilm: vet inte (a)
40. Min favoritdag: hela helgen!

41. Mitt favoritklädesplagg: har inget just nu.
42. Min favoritbok: pojken som kallades det. läser dock aldrig. haha.
43. Min favoritmusik:  lyssnar på det mesta.
44. Min favoritlukt: pojkvännens!
45. Min favoritblomma/planta? rosor.
46. Öl eller vin? vin
47. Liknar du en kändis? tror inte det.
48Senast köpta skiva: köper aldrig, laddar hem i lösvikt ;)
49. Senast film på bio: twilight - new moon
50. Bästa låten i världen:  just nu ; katy perry - california girls (y) spelas mest iaf.

51. Senast lästa bok:
dear nobody.
52. Favoritförfattare: har ingen.
53. Skriver du dagbok? bloggen ?
54. Bästa årstiden: SOMMAR
55. Älsklingsfärg: vitt & svart tyvärr. haha.
56. Skulle aldrig ta på dig: en annans använda underkläder.
57. Vad ville du bli när du var liten? ryttare. haha
58. Blev du det? inte direkt.- ;) 
59. Brinner för:  vänner, familj, kärlek!
 
61. Katt eller hund? hund.
62. Har du nån nojja? jodå
63. Fobier? ormar, smuts. haha
64. Deppig eller glad? GLAD :D.
65. Politiskt insatt? inte ett dugg
66. Värdesätter du ärlighet? över allt annat.
67. Brukar du dra vita lögner? när det behövs.
68. Är det ok med vita lögner? beror på.
69. Tycker du bäst om film på bio eller hemma? beror helt på filmen och sällskapet!
70. Skulle du kunna tänka dig att bo utomlands? utan tvekan

71. Hur tidigt stiger du upp?
ca sex om jag ska till skolan. åtta om jag ska jobba.
72. Är det bra eller dåligt? jävligt dåligt..haha.
73. Vem/vilka vet mest om dig? min pojkvän och mikaela.
74. Gillar du att slåss? nej
75. Vad har du på dig just nu? mjukiskläder.
76. Vad ska du göra ikväll? läsa bok och svara på svenskafrågor.
77. När var du senast riktigt full? jävla fråga ;)
78. Är du seriös? haha nästan aldrig.
79. Hur många väskor äger du? ett par stycken 
80. Hur många biologiska syskon har du? ett.

81. Isåfall, vad heter de?
frida
82. Hur många timmar sover du per natt? ca 7.
83. Vem är snyggast i världen? min pojkvän! efter mig då.. ;) skämt.
84. Vad är du allergisk mot? någonting men vet inte riktigt vad.
85. Ska du duscha idag? yes, alldeles strax.
86. Vad är det för veckodag? onsdag :)
87. Vad är det för datum idag? 26 maj.
88. Vad gör du nästa år? pluggar.
89. Är du likgiltig? beror på.
90. Hårdrocck eller synth? inget av det egentligen.

91. Är du uppväxt i stan eller på landet?
både &. stan tills jag var 9. sen nu i skogen.
92. Har du utländska föräldrar? 100% svenska
93. Gillar du att laga mat? jadå  
94. Märkeskläder eller secondhand? märkes.
95. Hur många par skor har du? haha har slutat räkna
96. Fixa håret eller fixa makeupen? båda tack
97. Vem är snällast just nu? vovven
98. Var har du ont? i njuren, vill ut och springa men orkar inte. haha

glad maria + look of the day

nu har mamma och pappa äntligen kommit hem och jag är riktigt happy! känns otroligt skönt, har saknat dom riktigt mycket. man inser inte hur mycket man saknar och uppskattar dom förrän dom lämnar en.
känns iallafall jättebra att dom är hemma igen. så nu kan jag lättare återgå till mina vanliga rutiner. skönt! :)

nu kallade mamma precis och sa att det är mat så får skynda mig ner nu.
har fått lite små saker som jag lägger upp bild på här senare.
puss!

look of the day;
vitt linne - hm
svart linne - gina tricot
jeansleggings - hm
kofta - ullared
väska - vet inte, fått som present.


a goofy movie soundtrack

hejhej hallååå ! :D
sitter redan i skolan nu, har varit här i ca två och en halvtimme redan, känns deprimerande för börjar egentligen inte förrän om tio minuter.. snark.. aja
vi sitter här och diggar musik och chillar. ;)
nu ska vi typ gå, så jag bloggar mer när jag kommer hem!
puss på gumpen

spelas just nu. goofy movie in our hearts!



sweet dreams

godnatt mina murmeldjur, nu ska jag gå & lägga mig i min renbäddade säng. finns det något skönare än att krypa ner i en nybäddad säng? tveksamt.
hur som haver så är det bäst att gå & lägga sig nu. blir ingen sovmorgon för mig imorgon. ska in till skolan i vanlig tid för att göra klart CAD-arbetet. surt men klockan tickar..

får vara positiv, imorgon när jag kommer hem från skolan så är förhoppningsvis mamma och pappa hemma igen , happy face! :D

godnaaatt ♥


musicaa

två av de mest spelade låtarna på min dator just nu;

katy perry ft snoop dogg - california girls

är den inte härlig ? jag vet inte hur det är för er, men den får mig att drömma mig bort till varma sommardagar! tacka gud att det inte är många dagar kvar nu! åååååh älska!

David Guetta Feat. Akon -
Life Of A Superstar

(y)


kosttillskott

vad köpte jag nu då på life? jo ett kosttillskott. eller rättare sagt två iofs.
ett preparat som heter hårkontroll som stärker och förbättrar både hår, hud och naglar. men mest av allt startar den upp eller skyndar på hårets egna pruducering av nya hårstrån, detta pga att tabletterna innehåller väldigt mycket nödvändiga vitaminer och mineraler som man oftast saknar när man har så livlöst och trött hår som jag.

jag fick även med mig en burk b-vitamin hem som också ska hjälpa mitt hår att få tummarna ur röven och börja växa. vi får se hur det går, ska prova detta nu i några månader så får vi se om det ger reaultat. :)
en riktig vitamin-boost!

har testat ett annat sorts preparat förut, som också skulle förbättra hår, hud och naglar men inget har hänt. har hållt på me det nu i nära två månader men fortfarande så växer inte mitt hår, huden är som den alltid har varit och mina nagler är så otroligt sköra som de möjligtvis kan bli.
så idag fick jag nog och tog en sväng in om på life för att få lite råd om vad jag behöver för något då det känns som att mitt hår inte har växt på snart tre år. jag skojar inte, inget har hänt.

kolla bara bilden här.

den är tagen på vintern i åttan. någon månad innan hade jag hyfsat långt hår, riktigt fint var det, meeen, jag fick fnatt och tyckte att det var tråkigt så jag gick till frisören och ville få det uppklippt. bitchen där tog tio cm fast hon bara skulle ta topparna.. sedan dess har mitt hår i princip varit såhär "långt". mer eller mindre.

och jag är nedrans trött på det! aldrig mer ska jag klaga på att mitt hår är tråkigt när det är långt, ALDRIG


bloggtorkan över?

njaa jag är inte riktigt säker än. men ska se hur det går för mig idag, om jag lyckas hitta något att skriva om osv. ;) spännande va?

skolan idag var ganska lugn. började med kemi, fick bara tillbaka proven och gick igenom lite om oranisk kemi. efter det hade jag fotografiskbild. gick väl bra, dock så börjar jag få riktig panik över uppgifterna! inte en chans att jag kommer bli klar med det i tid. bara tre eller två lektioner kvar. tjenare typ..
aja. efter fotolektionen så var det lunch och sen bara idrott sen fick vi sluta. skönt som attans.


körde ner om stan när vi hade slutat, fixade lite grejer och så. stannade blandannat till på hälsokostaffären själv för första gången i mitt liv. ooooooh.. ;)

men vad tusan köpte jag där?


bloggtorka

jag känner att jag har fått en nedrans bloggtorka.. har ingen aning om vad jag ska skriva om. har kollat igenom mina senaste dagar på bloggen och det jag ser är mest intressegrus, mest 500 ords långa texter utan innebörd osv.
ååååh nej nu går jag och lägger mig. ska försöka komma på något under dagen att skriva om imorgon :)
godnatt

bloggeeen

är för trött för att blogga idag egentligen. som vanligt så har jag inte fått så mycket sömn som jag egentligen behöver, så jag satsar på att somna tidigt idag, men känner att det förmodligen kommer gå käpprätt åt helvete. ;)

aja nu ska jag vara duktig och städa ovanvåningen. sen kanske jag sticker ut om på en sväng om det inte regnar.
hörs sen eller imorgon !
puuuusss

pimp


resan bokad!

har nyss bokat en resa för mig och min syster till hösten. en vecka på gran canaria på ett fyrstjärnigt hotel med all inclusive. låter inte det fint ? ;)
den åttonde september åker vi! YES!



detta ser inte helt fel ut va ? ;)



mhhhh ! ;)


mumsig fruktsallad

såg att frukten vi har började bli lite gammal så jag tog tillfället till akt och gjorde en fruktsallad. den blev riktigt överraskande god faktiskt. (y)

så nu sitter jag här med min otroligt stora skål med fruktsallad och försöker skriva svenskan som ska vara inne imorgon. känns väldigt segt.. men jag är väl illa tvungen.

är verkligen skoltrött till max nu.


duktiga jag.

alltså ibland så är jag så otroligt duktig att jag nästan börjar få ont i njurarna. jag är en expert på att sköta ett hushåll har jag kommit på; jag ska fan bli hemmafru alltså! det finns inget annat att göra, jag känner ju det nu att det är detta jag är som bäst på. att städa undan och göra fint och prydligt.

jag menar, har snart bott ensam med min syster i två veckor. bara hon och jag hemma, ingen mamma som kan tvätta dina kläder, städa ditt rum, laga mat och sånt. utan det har vi fått göra, eller mest jag.. haha.
men jag vet inte om jag tycker det är jobbigt eller kul att göra så mycket hushållsgrejs? jag tror det är mest kul, bara för jag är så himla grym på det.

bara idag har jag vikt ihop tvätten jag tvättade igår, strök till och med vissa plagg(!!), röjt utan i köket och diskat som en jude. vikt lakan som låg framma, hängt tillbaka kläder. lagat mat. handlat. jobbat (som städerska ofc) och jaa, det var det. endast för idag.
det är typ lika mycket som de flesta tonåringar gör på ett år. ;)

jag önskar bara att jag var lika flitig i skolan.


sova kan jag göra i graven!

det där jag skrev igår om att jag endast skulle få sova i sex & en halv timme? jag ändrar det till fem timmar istället. direkt när jag hade lagt mig i sängen och nästan somnat väcks jag av att pojkvännen ringer och är lagom väck och gnällig.
resulterar i att jag står och väntar på honom utanför hans hus i ca tjugo minuter vid kvart över två på natten. men det är kärlek det haha. vi somnade inte förrän vid tre. what a joooy


fick slita mig upp ur sängen imorse och pallra mig till jobbet. duktig som jag är så tog jag mig dit och gjorde det jag skulle. efter vi slutat blev vi bjudna på glass ute i solen, mest för att vi är så himla bra.
efter glassen blev det att akut köra och ladda min telefon med pengar sen ner om på ica och handla innan jag hämtade upp pojkvännen igen. då åkte vi hit sen har vi i stort sett bara kollat på solsidan.

nu åkte han hem för en fyrtio minuter sedan och nu hade jag tänkt att vika tvätten och sen möjligtvis gå ut på en kort powerwalk med hunden. annars skriver jag svenska brevet istället.. har inte börjat än. toppen.


jag vill också.

fick nyss ett samtal från mamma och jag blev så avundsjuk.. de har ca 30 graders värme där nere, och vad har vi ? knappast tillräckligt för att solen ska ta något än. åååh jag vill också sola och bli brun. kommer bli arg på dem om de är för bruna nu när dom kommer hem på onsdag.. då jävlar i det ;) .


en liten fågel viskade iallafall i mitt öra att dom har köpt lite överraskingar till oss. *ssssh


upp om sex timmar

just nu är klockan lite över halv två. jag har skullat gå & lägga mig i över en timme men jag fastnar lite här och där hela tiden. (y) aja NU ska jag sova iallafall.
ska gå upp om sex och en halv timme.
GODNATTT


cykelhjälm

"eeeen cykelhjälm, cykelhjälm
det är bra att ha
ramlar man så slår man sig men inte om man har
eeeen cykelhjälm, cykelhjälm
det är bra att ha
ramlar man så slår man sig men inte om man har
eeeen cykelhjälm, cykelh..." (8)


tro mig, den sätter sig på hjärnan äckligt länge.haha
nu tror jag att jag pensionerar mig för bloggandet för idag.
ska snart gå & lägga mig och kolla på solsidan. världens bästa btw.
och sen nanna, är trött som en kork! (a.


kul lista!;)

såg nyss på en blogg att hon lagt upp en annorlunda sorts lista. där man räknar ihop hur mycket böter man får för olika saker man gjort. räkna ihop vad du själv hade fått för en saftig böter!

1. om du har rökt på.....10 €
2. om du har haft sex i en kyrka.....25 €
3. om du har vaknat bredvid en okänd person..50 €...
4. om du har haft sex med en FB bekant....55 €
5. om du har haft sex för pengar...100 €
6. om du har haft sex med en utlänning....20 €
7. för skadegörelse....20 €
8. om du har haft sex i dina föräldrars säng... 10 €
9. om du har slagit någon..... 20 €
10. om du har betalt en gigolo.... 25 €
11. om du har blivit förälskad i en gigolo.... 20 €
12. om du har kysst en främmande människa..... 50 €
13. om du har kört rattonykter..... 20 €
14. om du har gått på jobb direkt ifrån en efterfest... 50 €
15. om du har haft sex i en bassäng eller i havet... 20€
16. om du har kysst en kvinna...20 €
17. om du har varit otrogen... 60 €
18. om du har lekt med dej själv/masturberat...10 €
19. om du har idkat munsex.... 10 €
20. om du har fått munsex.... 10 €
21. om du har gett munsex åt din partner medan han/hon kört bil.... 20 €
22. om du har stulit någonting.... 10 €
23. om du har haft sex med en fängelsekund... 25 €
24. om du har visat upp dej på vågade bilder eller filmer... 15 €
25. om du har stulit något värt mera än 100€....20€
26. om du har haft gruppsex........ 50 €
27. om du har haft sex på en offentlig plats... 40 €
28. om du har haft sex med en person som är minst 10 år yngre...25 €
29. om du har haft sex med en person som är minst 25 år äldre...25 €
30. om du har varit kär i 2 karlar samtidigt...50€
31. om du har sagt "jag älskar dej" utan att mena det...30 €
32. om du har haft sex med din bästa kompis.... 25 €
33. om du har haft sex med en arbetskompis...... 25 €
34. om du har fejkat orgasm.... 15 €
35. om du har haft analsex.... 20 €

vet inte om jag vågar skriva mina siffror utan att ni ska tro illa om mig... hahah
men det är 3 siffrigt. börjar på 5 men kunde ha slutat på 6 om man avrundar.. näää fyy
min förklaring; young and stupid?

efterlyst för morden på 2 gräsklippare..

jobbet fortsatte hemma sen när jag tänkte att jag skulle vara duktig flicka och klippa gräset tills mamma och pappa kommer hem. så de skulle bli stolta över sin ytterst duktiga dotter, men jaa, den planen .. dog.. likasnabbt som våra två gräsklippare... hahah

jag lyckades på någon vänster ta isönder våra två "vanliga" gräsklippare.. fråga mig inte hur, vet knappt själv vad som hände.
den första gick jättebra först, jag hann klippa klart en del av gräsmattan, men sen när jag hade kört lite på den andra delen så typ exploderade något i motorn.. typ någon del flög iväg. haha.
så jag satte tillbaka den och tog nästa.
den gick också superbra först, men sen så bara dog den helt randomly och sen kunde man inte sätta igång den igen för det snöret man drar i för att få igång den hade fastnat på någon vänster.. haha fyfan just my luck!

dessa 2 dödsfall hände på ca en halvtimme (y) ;) skills.

aja, en del av gräsmattan är iaf fin och nyklippt, får väl nöja mig med det just nu.. ;) haha jag försökte iallafall. tanken som räknas!

 


the caash goes plingplong?

vaknade bredvid älsklingen imorse klockan åtta, då blev det en snooze'ning och sen upp direkt. vid nio körde vi hemmaifrån och jag lämnade av honom hemma hos sig sen stack jag vidare till jobbet. jobbade bara till halv ett idag så blev en kort dag.

när jag kom hem krängde jag lite vindruvor satte igång tvättmaskinen och så. sen tittade solen fram igen och jag for ut i värmen med en gång. underbart varmt! önskar bara att vi hade haft vatten i poolen.



systern hade inte samma tur som jag att kunna ligga och steka i solen. hon var tvungen att köra in och jobba.. haa..haaa..


nu kör vi!

då kör jag igång med min bloggning nu då och till att börja med så skriver jag lite smått och gott om gårdagen.

hade den sista delen av nationella i matte direkt på morgonen, känns som att det gick helt okej faktiskt så det känns bra. efter provet hade vi bara svenska och sen lunch. sen skulle vi egentligen slutat men ståhl skulle sjääälvklart hålla kvar oss några timmar efter.. bara för att se en jävla film klart. hur högt på lönt-skalan? hrm.. 1? dock så var det en rätt bra film att se. jag kan ju säga som så att jag aldrig kommer äta på mcdonalds igen. dels pga detta http://svtplay.se/v/2001030/rapport/mcdonalds_saljer_gammal_mat och för att de i vissa fall tvingar sina anställda att jobba även om de är sjuka.

efter skolan stack jag hem direkt, solen tittade fram då så stack ut och solade lite, men det dröjde dock inte länge innan molnen tog över himlen. typiskt.
då gick jag in istället och fixade till mig lite sen kom min man hit efter ett tag och lagade mat åt mig. han är en händig man! ;) haha.
ja, kvällen spenderades med honom, kollade på film & sånt, hade det allmänt mysigt. sen sov han här med mig.


jag har världens finaste pojkvän, han hade med sig blommor till mig. nauuw ♥


aj aj aaaaj !

förlåt för min otroligt dåliga uppdatering igår men jag hade helt enkelt inte tillfälle för att göra det.. men deth ar jag tyvärr inte nu heller (a) ... solen har kommit fram nu så nu sticker jag ut och solar! YEEES !

lovar att blogga som fan sen ! :)

så ska det se ut!


jadååååååååå! SOL


vädret imorgon & godnatt!

vädret imorgon; skit väder. skojar du mä mig ?! åååh fidde.



nu säger jag godnatt så jag orkar med nationella provet imorgon bitti.
sov gott, det ska jag! drömma om tanken över att vi förmodligen slutar typ tjugo över elva imorgon.. *dregel* om inte anders sabbar allt.

GODNATT

grattis pappa 50 år! ♥

STORT GRATTIS TILL DIG PAPPA! 50 år nu, hoppas du får en bra födelsedag där nere på gran canaria, det förtjänar du :)
hoppas du lever i minst hundra år till ♥

hörde precis att det började mullra och åska ute så jag hinner inte blogga något mer just nu, får gå ner till min rädda hund och hålla han i tassen nu.  hörs sen ! pusss


underbart väder!

hej bloggen! :) kom precis ut ur duschen, har legat och solat sen jag kom hem från skolan. så otroligt skönt och härligt väder nu! men ska nog inte hurra för mycket, kommer säkert försvinna lika snabbt igen som det kom.. hrm. nej nu får jag sluta vara negativ! ;) .

nu ska jag ner och laga lite mat till mig och sen plugga lite matte kanske, har nationella imorgon igen, del 2 på matte a. kommer bli så skönt sen när det är avklarat! längtar.
vi hörs senare! :D

min bästa vän ute i solen.♥


ÅÅÅÅÅÅÅH

JÄVLA DIG!!!

aja.. får nog fan gå & lägga mig utan den kvinnan verkar det som. jävla bitch.. :( 
wellwell. sex-dag imorgon igen i skolan. har det hela förmiddagen så blir inte så mycket lektioner imorgon  heller. skönt (y)

GODNATT

nedrans syster

sitter och väntar på att min nedrans syster ska komma hem. hon sa att hon skulle komma hem vid nio, mjo, my aunt fanny alltså..! klockan är över halv tolv nu. SUUUG FRIDA! du vet om att jag fan inte vågar gå & lägga mig själv i detta jävla huset! :( bor fan mitt ute i skogen.. bläääää
en spark i arslet skulle du ha, skiter i att det är din jävla födelsedag nu! :(

dränker mina sorger med kiwi och morötter..


musicaaa

längesedan jag la upp någon musik så här kommer en låt som jag har lyssnat på nu ca 5 gånger i rad..
jay kay - princess

nu ska jag ner och fixa till något att mumsa på under tiden jag kollar på greys anatomy. vi hörs sen!♥

maria's hittepo

när maria har tråkigt eller när hennes tankar bara vandrar så kan hon få plötsliga snilleblixtar.
detta fick hon också för ca en timme sedan.


gud vad jobbigt att prata om sig själv i tredje person.. iallafall, jag fortsätter på vanligt vis. (y). haha.
ja då för ca en timmes tid sedan så fick jag en snilleblixt. jag gillar att hålla på att pilla med gamla saker som jag inte använder mer och gör om det till något nytt istället för att slänga det eller låta det ligga/hänga.
 
hur som haver. läste en blogg och fick inspiration, pling sa det, och jag kom och tänka på en gammal kedja och ett band som låg här och skräpade i min hylla. av detta blev det ett halsband samt armband. beror på vad man känner för att ha.

kedja + silkesband = halsband + armband
chichiiing!


tjock och lycklig!

nu struntar jag i denna hetsbantning och hetsträningen inför beachen -10. so what om man är lite knubbig och småfet? mat är gott som fan och till för att ätas! ;) . bud på att gå ner och svepa resten av kladdkakan och dra igång med ätandet med en gång. hrm.. låter lockande ;).

detta kommer vara jag och min boyfriend om fem år. så lyckliga vi är! 
gooo och glaaa med kexchoklad!

nu ska jag ut och springa några mil, när jag kommer hem väntar dagens måltid på mig i kylen. en ostkub! :D


hoppas ni förstod ironin i det sista. dock skulle jag faktiskt ut och röra på mig..


GRATTIS FRIDA 21 ÅR ♥

grattis min kära syster! nu börjar du bli gammal på riktigt... nej skoja.. ;) men nu är du 21, känns gammalt men du har så oerhört många år kvar framför dig av ungdom innan man ens kan börja att kalla dig gammal. kolla bara på pappa, han fyller 50 imorgon och han beter sig fortfarande som ett muppigt litet barn ibland! haha :D

hur som haver, har inte hunnit säga grattis till dig än eftersom du stack till jobbet långt innan jag vaknade. men vi grattar dig ikv genom att äta upp resten av kladdkakan.. hihi.
hoppas du får en bra dag, vi ses när jag kommer hem

även fast du går mig på nerverna som fan ibland så älskar jag dig frida. vad som än händer :)♥


herre..guuuud 12-årigt underbarn

godmorgon bloggen, vaknade precis för ungefär tio minuter sedan, var underbart skönt att äntligen få sova ut. känner mig inte det minsta trött nu (a) . happyface! nu får jag nog snart börja fixa mig lite smått och iallafall gå ut med min stackars vovve.

men först måste jag lägga upp detta; videos på en 12-årig kille som minst sagt är ett underbarn. han gör en cover på lady gagas låt paparazzi och måste säga att det näääästan låter bättre i hans version är hennes, han gör det verkligen sjukt bra och man blir väldigt imponerad av killen.
hör och häpna!

detta var videon han blev känd för. han uppträdde på en talangjakt och la upp videon på youtube mest på skoj.
några dagar senare hade den fått otroligt många träffar och ellen degeneres ringde in honom till hennes talkshow kort efter.
här är videon från the ellen show, där han får ett samtal live från lady gaga själv.

bara tolv år.. tre års pianolektioner.. ingen röst-träning... jisses..

bebis

nu säger jag godnatt på riktigt. sov gott, för det ska jag!
i elva underbara timmar.. mh!

m ♥ j - älskar dig.


HAHAHAHAHHAH BARBARA

JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR! ... av två anledningar.
1: någon har lagt in kissie på wikipedia.. lol? haha
2: kissie heter möjligtvis barbara i mellan namn!! HAHAHAHHAHAAHAHA

tro nu inte att jag har något emot folk som heter.. barbara.. men det som var så roligt är att hon, verkligen isf ÄR en livs levande barbara, hahah. om det är sant då, tro inte på allt du läser.. ;)
(
barbara=uppblåsbar docka som används för sexuella bruk)


förstår inte

städade mitt rum så det blev klinisktrent för typ fyra-fem dagar sedan och det ser redan ut som ett bombnedslag och är dammigt överallt.
typ skjut mig ? nää men fy vilken ångest jag får över att se detta.. haha. aja orkar inte ta hand om det nu. får fixa det imorgon kanske innan jag sticker till bussen.

har en riktigt fet sovmorgon imorgon, börjar tjugo över tolv så tar bussen tolv, ska bli riktigt skönt. min chans att sova ut. gud vad jag har längtat!
hur som haver, pratade precis lite med älsklingen i telefon och nu ska jag nog gå & lägga mig. mår lite illa. tror jag har ätit för mycket idag än vad jag vant mig vid de senaste dagarna.

anyways, vi hörs imorgon! kisses


väntar på muuums

just nu sitter jag här nybastad-nyduschad-nyinsmord-fräsch och väntar på att vår fina kladdkaka ska bli färdig. är nog klar vilken minut som helst nu. mums ska det bli! blev ju sugen när man läste kissies blogg igår ?.. haha garuur.
 
vi kan se det här som ett firande av systerns födelsedag också. fet-tisdag med hämtmat och kladdkaka.
ibland är det okej att tjocka sig. ;)

mina två måsten


nationella prov & bastu

hade nationellt prov i matte b idag. båda delarna. fyra timmar satt vi med detta provet. det var både svårare och lättare än jag hade trott på samma gång.. men jag lyckas nog få g iallafall. (y) :)
eftersom vi hade nationella provet då så slutade vi inte det förrän halv ett. då var det lunch och lektionerna återupptogs tio över ett. då hade idrotten redan hållt på i en 40 minuter så vi tjejer var inte ombytta men vi var ändå med och kastade lite spjut. ;)

efter idrotten åkte vi hem eftersom vi slapp mattelektionen. skönt.

när jag kom hem gick jag i princip direkt ut på balkongen. riktigt varmt ute idag och solen var framme. stort kryss i taket! så jag passade på att pressa lite. hann dock inte så länge innan molnen sökte sig tillbaka. men jag hann bli lite röd på kinderna iaf. ;)

nu ska jag ner & pusha på min syster om hon har bestämt sig om hon vill basta eller inte. hur som helst så ska jag göra det, med eller utan hennehörs seeeeen!


hej dålig uppdatering

dålig uppdatering även idag. ursäktar mig för det. men är inte så lätt att både hinna med att plugga och blogga. hoppas ni förstår mig :)
nu är klockan snart tolv och jag är fortfarande vaken.. måste bryta denna onda cirkeln imorgon och gå och lägga mig I TID! annars kommer jag vara död innan mamma och pappa kommer hem.

godnatt!


väntar på pappa

hej bloggen & bloggläsare. :) hoppas ni har haft en bra dag. min har varit sådär. är verkligen trött som ett as nu.. haha ville bara lägga mig och dö imorse när klockan ringde klockan sex.. fem timmars sömn hade jag fått efter att jag satt uppe och pluggade matte som en jude hur länge som helst.

aja hur som haver så hade vi ju första delen på nationella i matte A idag. gick väl hyfsat faktiskt. men ska inte säga för mycket, då går det säkert åt helvete bara för det. men jag svarade på allt iallafall, men om det är rätt är en annan femma (y).


sen jag kom hem ifrån skolan så har jag pluggat lite matte igen inför imorgon. då vi ska ha båda delarna i matte b. inte särskilt kul men man är ju illa tvungen.. (för er som inte vet så läser jag både A & B kursen på ett år. obligatoriskt som teknikelev..) nu ska jag snart ner igen till böckerna. min bärbara dator följer med ner eftersom att pappa sa att han snart skulle logga in på facebook en stund. så då får man ju vara på hugget ;).

saknar er mina kära föräldrar.


måsten för idag + ångest

bara jag som känner ett oerthört stort måste och tvång att se denna filmen ?
sex and the city 2. åh man kan ju inget annat än att älska satc! längta längta längtaaaa!

ska lugnt se den på premiären. vem joinar mig ?`

från en sak till en annan.. kom hem för ca en timme sedan och nu sitter jag här och förbereder mig så gott jag orkar inför np imorgon.. usch jag vill verkligen inte!!  hata hata hata matematik.. (8).
fast nu tar nog min pluggtid slut.. jag måste gå & lägga mig. har inte fått någon rejäl sömn på evigheter. sena nätter och tidiga mornar och ingen vila. det börjar kännas..
aja får svepa en energidryck innan jag kilar ner till bussen imorgon.

önska mig lycka till!!!! annars jävlar i det.. hah

duktiga flickor tvättar själva..

iallafall de flickor som inte har något annat val.. haha. livet som sambo är tufft. speciellt när sambon är ens syster. ;) . kan ju säga som så att det är jag som är frun i fråga. det är jag som tvättar, diskar, städar och lagar mat och det är jag som är den yngre av oss. de ni!

haha nej skämt å sido. ska fixa till mig nu och sen iväg till stan.
hajpo. pusssss

jag ska nog fan bli hemmafru på heltid. fuck skolan, fuck arbete, hushålls-göra är mitt kall!


FÖRLÅT

usch jag är verkligen världens sämsta på att uppdatera atm.. meen.. jag ska förklara mig!
anledningen till att det inte blev mer uppdatering igår var för att min pojkvän kom hit efter det och då vill jag inte precis sitta och nörda framför datorn. och sen sov han här så blev ingen mer bloggning.
sen nu idag så har jag jobbat, igen, till två. sen körde jag och hämtade kläder hos mikaela och sen hem. så chillade jag lite först och sen kom matteböckerna fram. nationella i matte a imorgon. YES !

ååh.. nej nu ska jag ner & hänga upp tvätten och sen fixa mig för att dra vidare till j igen.
bloggar kanske innan jag pyser iväg.

gårdagens look of the night
tröja - zara
linne - ginatricot
jeans - gina tricot
halsband - minns ej


blööööt

är precis hemkommen från jobbet. slutade dock för en timme sedan men stannade kvar ett litet tag för att räkna ihop drickspengarna och för att vänta på att det kanske skulle bli uppehåll. men neeej, har regnat i princip hela dagen och verkar inte som det tänkt att sluta på länge ännu. röv. aja, hur som haver så är jag mycket blöt nu, ska byta om och sen ner och mysa ner mig i soffan. sen ikv får jag se vad jag orkar göra :)

hörs seeeeen

delade som sagt upp drickspengarna. blev 80 kr & 50 öre vars. (y)  haha.


regn regn och massor av regn..

ska snart iväg och jobba och såklart så regnar det som fan... YES vad kul när man kör moppe !!
får försöka väcka frida och fråga om hon vill köra mig.. men vågar knappt (a) haha fan att hon inte bor där nere. hade lett upp hunden i hennes säng. då jävlar!

faaaaaaaan :) hörs sen


trött trött tröööttt

är riktigt jäkla trött nu. kom hem för ca en fyrtio minuter sedan, såg slutet på speed och nu ska jag direkt i sängen så jag orkar jobba imorgon.
hoppas bara att det blir lite mindre jobbigt imorgon än vad det var idag. måste ha energi till att plugga inför nationella i matte sen när jag kommer hem ju.. usch..

hörs imorgon. godnatt!


snabb look of today

lägger upp en snabb look of today innan vi börjar grilla.


kofta - ullared
linne - ullared
jeans - gina tricot
armband - hm


grillning & fredagsmys

underbart med fredag! nu har vi kommit hem från stan för ungefär en timme sedan. köpte med oss massa gott hem. dock så tappade vi bort både en mjölk och en chipspåse... hur fan det gick till vet vi inte. hahahah tror ngn snodde dom i kassan. hahah stört

aja nu ska vi byta om sen kommer vår inhyrda grillmästare och lagar mat till oss.
hörs sen, hajpo !

"då har man freeedag i blodet igen"(8)


tik tok

god eftermiddag mina kära läsare. :) har inte haft något tillfälle att blogga innan nu. min älskling kom hit igen igår kväll, sen gick vi och la oss med en gång. sen imorse åkte jag och jobbade vid nio, kom hem vid halv tre kanske. blev lite frukost/fika då med min kära syster. sen har vi bara planerat lite vad vi ska äta och så inom de närmaste dagarna osv.

nu ska vi in och handla lite mat & sånt.
vi hörs senare!

låttips från min syster sålänge, eller mja, mer underhållning om ni lyssnar på texten ;). puss♥


brun utan sol - recensioner

nu tänkte jag köra ett litet recensions-inlägg om olika brun utan sol produkter som jag har testat. för som ni vet är jag ju en soldyrkare, jag älskar att vara ute i solen just för att man sen kan bli lite brun av det. jag älskar även att vara brun. och när jag inte känner för att lägga pengar på att sola två gånger i veckan eller inte har tålamodet att vänta på den bruna färgen så införskaffar jag mig istället en b.u.s-kräm.

så här kommer mina åsikter om alla olika produkter jag testat/testar. hoppas det kan bli till hjälp för er andra som är precis som jag. brunhets-knarkare. haha

jag har rankat sju olika produkter från 1-6 och satt betyg på dem där fem stjärnor är det högsta betyget. börjar med sexan och går sedan uppåt.

plats nummer 6; Caring Self Tan Lotion från Nivea. detta var nog min första brun utan sol produkt, fick den, eller tog den, av mamma för typ ett år sedan och just för tillfället då fyllde den mina krav. jag blev brunare, men det var inte så stora skillnader. ville man att det verkligen skulle synas skillnad så var man tvungen att applicera den både morgon och kväll, varje dag. den var väldigt dryg eftersom där fortfarande är lite kvar i den. (dock så är den inte använd på länge). väldigt tunn konsistens, lätt att applicera. pris: vet ej riktigt.

betyg : **


plats nummer 5; Niveas Summer Beauty Body Lotion. funkar mest som en vanlig hud lotion då b.u.s effekten inte är så jätte stor. men den är ändå helt okej, men man får även här använda den varje dag för att tillslut få något resultat. tar dock inte lika lång tid och behöver inte appliceras lika ofta som den ovan. men om man letar efter någon hud lotion med endast en lätt brun utan sol effekt är denna perfekt! pris: ca 70 kr.

betyg: ***


plats nummer 4; på delad fjärdeplats ligger Niveas Sun Touch Self-Tan Lotion och deras Sun Touch Self-Tan Face Cream. Produkterna fick dela fjärdeplatsen då de båda fungerade likadant. Gav lätt färg vilket var positivt och det jag var ute efter, men det var väldigt lätt att man blev orange och fläckig när man slutade använda den för ett tag. det drar ner betyget en del. pris: ca 60 kr för den till aniktet och ca 90 kr för den andra.

betyg: ***


plats nummer 3; Garniers Ambre Solarie. denna produkten var under en tid min stora favorit, användes varje dag och jag blev riktigt brun efter ett tag. denna gången var det inte orange-brun utan vackert gyllenbrun! men det fanns även några små negativa saker med den här; den varar inte så länge. när färgen försvinner så försvinner den mer på vissa ställen än andra vilket gör att man blir lite fläckig. men annars är det en bra produkt! superlätt att applicera eftersom att det är en spray, inga linjer, torkar snabbt och man kan även ta lätt på ryggen själv där det annars brukar vara svårt. pris: mellan ca 90-120 kr

betyg: ****


plats nummer 2; på andra plats ligger Doves Summer Glow, var inte så länge sedan jag införskaffade mig denna, men jag ångrar verkligen inte det. en bra daglig hud lotion som ger mig den bruna färgen snabbt, precis som jag vill ha det! ger en fin brun färg, syns faktiskt lite redan efter första gången du använt den. rekomenderas starkt. pris: ca 70 kr.

betyg: *****


plats nummer 1; och på första plats har vi Åhlens egna Brun Utan Sol. införskaffade mig denna igår, har använt den två gånger och den har redan hunnit bli en favorit. färgen kommer direkt efter några timmar och den är lätt att applicera då krämen är brunfärgad. och man blir brun och inte orange, superbra! sen om man kollar i ljuset så kan man även se att den glittrar lite. perfekt för party och när man vill glänsa lite extra. går även super att använda i ansiktet, inte alla lotions som funkar för det, men med den här går det bra. pris: ca 85 kr. lätt värt pengarna.

betyg: *****


blev ett väldans långt inlägg men där har ni alla! har testat några utöver de här men orkar verkligen inte skirva mer nu. ska nanna! godnatt


vad köpte jag nu igår då?

nu kommer bilderna på det jag köpte igår. lägger upp det snabbt nu bara för hörde precis att kusinen står där nere nu och väntar.




svart vanlig tröja (ska pimpas) - new yorker
bikini - new yorker

solglasögon - glitter

jeans - gina tricot
tröja - zara

body - gina tricot
bh & trosor - gina tricot

ballerinaskor - kan inte utala namnet, ännu mindre skriva det.. haha
b.u.s(bästa!) - åhlens
ska berätta mer om min förkärlek till brun utan sol senare kanske och även lägga upp recensioner på var och en jag har testat och säga vad jag tyckte?


färdigstädat

rummet är färdigstädat sedan länge nu men mitt hjärta kom hit sen så hann inte uppdatera mer förrän nu. han åkte igen för en timme sedan kanske och nu har jag precis ätit och även hunnit fota det som jag köpte igår. lägger upp det efter detta inlägget! ;)

rummet efter,stolt över att jag städade utan att mamma sa till.. haha

städade till och med min garderob men har inga bilder på det. orkade inte. får räcka med att jag säger att skillnaden är enorm! haha

alldeles strax kommer min kusin hit, farmor är nere och möter henne vid bussen. sen lite senare kommer även min kära syster hit, hon ska bo här nu i två veckor istället för farmor och farfar. visade sig att det inte funkade så bra men det är inget jag tar upp här. :) hur som haver så kommerj ag nog bara uppdatera nästan inlägg ocksåp och sen inte så mycket mer förrän senare ikväll .

ha en bra kväll!

städastäda

jag känner mig riktigt duktig idag, direkt när jag gick upp så gick jag ut på en lång runda med min hund och sen nu har jag tänkt att storstäda rummet. det behövs verkligen.. dammigt så in i heeee*vete och saker och kläder överallt. det ser verkligen inte fräscht ut så nu ska jag få tummarna ur röven och hämta dammsugaren, hörs sen ! ;)

mitt rum right now.

*pust, stön, stånk*


ÅÅÅÅNGEST!!

förlåt förlåt förlåt ! :( fick ingen chans att blogga igår eftersom det ble en heldag i malmö med tjejerna.
åkte hemma ifrån vid nio och kom hem halv nio. så nära på tolv timmar var jag borta igår. tiden i malmö spenderades helt och hållet med att springa runt i affärer och bränna pengar, förutom en liten lunch på ca 30-40 minuter. alltså blev det ca 6 och en halv timme att shoppa. skojar ni att jag hade ont i fötterna sen? haha jag whinade som en liten jävel. haha

men smärtan i fötterna var som vanligt värt det! fick med mig en del fina grejer hem (visar sen!) och fick mig även många många många skratt med mina underbara tjejer.
"vänd aldrig ryggen åt en bäver" hahah ni är så jävla bäst ♥

som ni vet så har mina föräldrar åkt nu och jag bor istället med min farmor och farfar för tillfället.
det som känns riktigt skumt är att jag redan saknar dom..


jag envisades om att få ta före och efter bilder på dem. här är före bilden. :) jämförelsebilden får ni om två veckor.


snabb look of today

rensade precis kameran och såg att jag tydligen hann med att fota dagens outfit, även fast jag inte hann tänka på att packa idrottskläder.. ooops.  här kommer den.

´
(bas) linne 1 - gina tricot
linne 2 - ullared
jacka - ullared
jeansleggings - bikbok
armband - hm

såg att bildkvallen inte blev så bra nu. aja nu måste jag gå & lägga mig.
så jag orkar gå upp i tid och shoppa i malmö hela dagen imorgon.
hörs imorgon kväll! puss, godnatt


minilov + olycka

ja hej igen, tänkte att jag skulle blogga lite mer nu ikv. :) just nu har jag iallafall tid till det.
sitter just nu här och njuter av att jag inte ska till skolan imorgon. varför? iom det är studie dag imorgon, kristihimmelfärdsdag på torsdag och klämdag på fredag så är vi lediga från och med idag fram till måndag=5 lediga dagar. riktigt skönt!

en annan sak som jag dock inte njuter lika mycket av är att min mamma och pappa åker iväg till puerto rico imorgon. de ska dissa mig i kalla sverige i två hela veckor(?!). ååh jag är så avundsjuk just nu. kolla bara på deras hotel, ser det inte jävligt gött ut? :( fyrstjärnigt hotel.. jävla grisar.. de gör mig så ledsen.


ni kanske undrar varför inte jag kommer åka med och det mestadels pågrund av skolan, dessa veckorna nu är det mest jobbiga på hela året, alla prov, avslutande av kurser, nationella prov osv. mycket som ska göras och jag har inte tid med att åka iväg två veckor då.
den andra anledningen till att jag inte följer med är för att min syster inte heller hade kunnat följa med. och jag är en sån person som vill att det ska hända saker hela tiden, mina föräldrar åker iväg för att bara chilla, göra ingenting och jag är väldigt lätt uttråkad och utan min syster så hade jag börjat klättra på väggarna efter en dag.

men just nu hade det nästan varit värt det.. fint väder, 25+ och inga bekymmer, hakuna matata!
fan vad brun jag hade blivit..


fyfyfy!

fyskämms på mig, inte uppdaterat ett dugg idag, riktigt dåligt av mig tycker jag faktiskt, åååh måste skärpa mig.. men det lär inte bli bra uppdatering imorgon heller, iallafall inte under dagen för den kommer spenderas i malmö med mina tjejer, ska handla satan. :) men kolla in här under kvällen imorgon, då ska jag uppdatera som aldrig förr!


la endast upp ETT inlägg igår, det är inte okej.

ska snabbt förklara mina dåliga uppdateringar ; gick i skolan från åtta till halv fyra. kom hem fyra ungefär. då blev det direkt att gå ut och lägga sig i solen. ni känner ju mig, soldyrkare till 1000. låg där i nära två timmar sen blev det mat. efter det upp om här snabbt sen ut och övningsköra. sen har jag bara hunnit att fixa present till pappa och inget mer. nuy måste jag gå & duscha & så innan desperate housewifes börjar.

skiver kanske mer sen om vad som händer imorgon och hur mina närmaste veckor kommer se ut. håll ut sötnötter!


fulabilder.se ;) ..

hej bloggen ;) har inte direkt tid att skriva nu. är mat när som helst och jag hade tänkt hinna duscha av mig snabbt innan dess. efter maten så kör jag nog in om till min fina älskling ett par timmar. sen bär det av hemmåt igen för att gå igenom vissa uppgifter igen på kemin. provet är ju imorgon, önska mig lycka till!

snygging bild sen efter jag varit ute i solen innan idag. mjauuer
vi hörs senare!

check


godnatt


look of today

hann inte lägga ut bilden innan jag hörde brummandet utanför fönstret, told yah. ;). aja hur som haver, nu har han precis kört hem igen. och jag sitter här igen, ska snart ner om och äta en frukt eller något, sen får jag plugga lite mer. iallafall läsa ut svenska boken.. ska snart kolla igenom min attgöralista igen..

wellwell, here you go, my outfit for the night


linne/tunika - gina tricot (köpt för många år sedan)
väst - vero moda
jeansleggings - bikbok
halsband - vet ej
armband - hm


påtal om hollywoodfruar..

ni svenska hollywoodfru-älskare, ni har väl inte missat att kolla maria montazami's blogg? här skriver hon mer om sitt flotta liv i hollywood och om sina älskade toffsar blandannat. ;) klicka här för att komma till den.

nu ska jag se om jag kan fota en dagens outfit innan mitt hjärta kommer hit. annars får ni den sen ;). eller så struntar vi i den helt. haha
puss sötnosar

screw pluggandet

jag orkar inte plugga mer. usch spyr snart på böckerna! haha. istället sitter jag och kollar på svenska hollywoodfruar och fixar mina naglar.
mkt bättre. haha.
nu ska jag nog träna lite.  hörs sen. ciaaooo ;)


övningskörd

kom precis in nu efter att ha övningskört lite med pappa. man börjar känna nu att det går bättre och bättre, och det känns härligt. jag är kanske inget hopplöst fall iallafall ? haha. :D

får övningsköra en gång till antingen imorgon eller på tisdag, för sen blir det inget på över två veckor för att mamma och pappa åker utomlands på onsdag . fuskgrisar..


skjuuuut mig

jag hatar att plugga, jag tror inte jag kan plugga egentligen.. hrm.. fuck.. hur som haver så har jag suttit här nu och kämpat med mina läxor i över två timmar, nära på tre. och det går segt.. ytterst segt.. kemin fick jag inte så mycket gjort av, 13 uppgifter av 28.. deprimerande.. och sen har jag ritat lite på CAD-ritningen.. idrotts häftet gick åt helvete & jaa, jag vill bara bränna upp allt!

åååh skolan förstör alltid mitt humör :(


känns som om jag är ensam i världen med mina pluggproblem. det går ju så lätt för alla andra?

must haves


två snygga linnen från Kan Dee  står med på min must have lista at the moment.
i waaaaant it mummyyy!  mahh.. plugga kemi var det ja...


to do list + ny låt med cyrus

hej mina älsklingar. då var det söndag igen och söndag betyder, back to reality,.. usch jag har så mycket att göra idag att jag blir rädd. tur att vi bara går måndag och tisdag i skolan denna veckan. otroligt skönt!
här kommer min att göra lista för dagen. får se senare ikväll hur det har gått med att checka av punkterna.

nu får jag återgå till min kemi som står högst upp på listan..

under tiden jag sitter med huvudet i läxböckerna så fylls mina ögon upp av ny musik.
här är en ny låt med miley cyrus. brukar inte direkt lyssna på henne men denna låten föll mig i smaken,och videon är riktigt häftig för att vara miley.

här är den ; miley cyrus - can't be tamed


jag hoppas miley fortsätter på detta spåret. tycker det passar henne. men det är bara jag, vad tycker ni om hennes nya stil?

trötter

nu har precis gästerna åkt hem och min älskling är påväg hit. då ska vi kanske se en film, om jag orkar, och sen sova länge imorgon.

vi hörs då :)
puss

<3

uppdate

hej bloggen :D klent med uppdatering idag med men det kan förklaras. har jobbar hela förmiddagen och fram till tjugo i två ungefär. sen blev det duchen direkt när jag kom hem och efter det sov jag i en timme pga mitt öra/hals. (N)
berättar mer om det sen kanske. :)
men nu måste jag börjar fixa mig, vi får gäster om mindre än en timme. hörs sen ! ;)

ni får en bra låt med lady gaga sålänge.

lady gaga ft rodney jerkins - reloaded

freeeedagsmys

känner att jag kanske borde uppdatera lite. men jag är nog inne i en sån liten svacka när det gäller bloggen, mitt fina blogghumör är som bortblåst just nu (a). eller njua, där ljög jag lite. det finns där. men jag vet inte vad jag ska skriva om just nu. men det kommer väl tillbaka igen kan man hoppas! :)


skolan idag har varit ganska lugn. slutade vid halv fyra. då åkte jag hem med mamma. men har jag bara tagit det lugnt. nu ska jag ner om & kolla lite på så ska det låta med päronen sen får jag se om vi antingen ser en film eller om jag går upp & pluggar lite kemi, prov på tisdag. hrm.. kan man verkligen plugga en fredagskväll?

hur som haver, så får ni ha en riktigt bra kväll! vi hörs kanske senare ;)

the videos från igår!

tog så lång tid att koda mina videos igår så de kommer upp nu istället.

engelska lektion med teknikare. visst verkar vi smarta ?


puss älskling

la precis på med älsklingen efter ett långt samtal. fybubblan vad jag tycker om honom. han är verkligen perfekt för mig. åh, det är otroligt hur livet kan vara underbart ibland! mhii. (a)

nu ska jag snart gå & lägga mig, stirra på bilden av älsklingen i taket ett tag och sedan somna och drömma mig bort till mina drömmar och fortsätta trippa runt på mina rosa moln.
imorgon är det fredag och det känns otroligt underbart! YES !

bilden var för söt utan censur & redigering. tänkte att ni nog inte skulle klara av den höga dosen av snygghet..


i fell in love with you for a reason baby. my first kiss went a little like this


music

musik är verkligen allt!

eminem - not afraid

jag har längtat efter något nytt från eminem.

travis mcCoy ft bruno mars - billionare

riktigt bra låt.

3OH!3 ft Ke$ha
 - my first kiss


enjoy

prettyface

usch vad sen jag har börjat bli med att uppdatera bloggen.. jag orkar inte när jag kommer hem från skolan helt enkelt. det blev direkt in i soffan och kolla på cougar town och top model. (y) perfekt. sen blev det förflyttning upp i sängen, la mig här istället och kollade på film. haha, sen har jag inte gjort så mycket mer. underbart skönt.

det börjar märkas att vi är på upploppet med skolan. lektionerna blir mindre och mindre fokuserade.
engelskan idag var... jaa, inte så värst produktiv. lexikon-omslag som slagträn och sudd som boll? jaja ;)

haha seriöst... cuteness

videos kommer!

svetttttttt

ussssssch så svitt ja e ;). din svidde jääääävel fifaaaen

haha nej. men jag kom precis hem nu från min powerwalk. blev en ordentlig runda. så nu blir det snabbt in i duschen och sen blir det greys anatomy!

ha en fortsatt trevlig onsdagskväll

typ jag nu.. ;)

ut på en powerwalk nu!

hej min söta lilla blogg. :)
vädret har varit för fint för att uppdatera bloggen innan nu. direkt efter jag kom hem från skolan så satte jag mig ute i solen och läste svenska boken lite då och då, övriga tiden låg jag bara ner, halvsov och stekte. den underbara känslan av sommar kommer då!

mh underbaaart! nej nu ska jag röra på mig så jag är färdig tränad och duschad till klockan nio, för då blir det greys anatomy! ;)
pusssss


look of the day

innan jag springer ner till bussen så lägger jag in en snabb bild på hur jag ser ut idag. dock badhair & face day så klippte bort huvudet. :) puuuuuuuuuuuuuussss


tröja - only
linne - gina tricot
leggins - bikbok
halsband - minns ej.
armband & ringar - lindex & hm. (syns ej på bilden)

desperate housewifes

träningen gick käpprätt åt hel*ete idag. gjorde ett par träningsövningar men hade ingen motivation till det idag. trots att min pojkvän sa att jag var tjock,(dock tvingade jag honom till det haha) trodde att det skulle hjälpa mig att bli motiverad. men det är inte så lätt att lura sig själv tydligen.. fuck.. aja.
nu ska jag ner & dränka mina sorger med att kolla på desperate housewfies.

myy good vad jag älskar det programmet! alltid lika bra. helt sjukt att det inte har tappat sin gnista än.
tummen upp! (y)

jaaaHAPP

hann inte gå ut och gå innan det började ösa ner. är ju typiskt också.. aja. då blir det en timmes hård styrketräning istället då!


jag börjar känna av pressen.


ut & röra på fläsket

nu ska jag snart ut och röra lite på mitt fläsk som har suttit stilla för länge nu. måste börja ta tag i min träning igen! en gång i veckan på friskis kommer man inte långt med, det är ju bikinitider om bara en månad. AAAH lite panik faktiskt!!!
men inte en chans att jag blir "klar" i tid.. mitt mål är ju att bli av med hullet på magen, få en platt mage utan daller, träna upp lår och armar och sen samtidigt gärna droppa ett par kilo som jag veeerkligen inte behöver. aja, vi får se hur jag ligger till om en månad. förmodligen käpprätt åt... ja. :)


nej dagen har varit låång och nästan lika dålig som igår, fast det var mest i morse sen sög. men resten blev väl helt okej!
fick mamma att följa med att köpa nya tygskor till mig så det var ju positivt iaf! :) har även fixat fram en jeansjacka. fint (y) nu ska bara vårvädret komma tillbaka igen så jag kan använda den.


jeansjackan.

skorna. dock inte mina skor på bilden, men orkar inte springa och fota dom. haha laaate.

aja, nu är mobilen laddad med musik. så nu drar jag ut!


the must haves of the week!

satt och kollade runt lite på gina och de har fått in riktigt snygga vår & sommarkläder som jag känner att jag bara måste ha!
blev sugen på att bara hoppa på tåget till malmö direkt imorgon bitti & handla sönder mig själv. mh låter underbart.


ooh sommar kom nu!

nu ska jag snart sova så stänger av datorn nu. imorgon bitti är det nationelltprov direkt på morgonen. jippie,. önska mig lycka till.
pusss


if you have a bad day

min dag har mer eller mindre varit dålig.. mitt humör har varit i botten i princip hela dagen. jag har varit sur och ledsen, otrevlig och tråkig. inte sån jag vill vara precis. men det kunde inte hjälpas idag, faktumet att det bara är måndag och är en evighet till nästa helg var bara en av faktorerna som drog ner mitt humör idag. längesedan jag mådde såhär dåligt psykiskt.

exempel på skit som gör mig extremt deprimerad, typ wtf!?? ååhhhhh.


nej nu får jag skärpa mig, min kära blogg ska inte bestå av en massa "tyck-synd-om-mig-inlägg", värdelös läsning. ;) (N)

här kommer en låt som brukar pigga upp mig en del, den drar blandannat med sig många minnen från sommaren 2007.


to do list 4 today



nu ska jag iväg och ta hand om de två sista sakerna på listan så jag kan kryssa av dom helt. men vi hörs förmodligen inte innan imorgon igen, så pusspå!

ha en trevlig söndags kväll

hemkommen igen.

då är man hemma igen (y), slutade jobba för ungefär två timmar sedan men kom inte hem förrän en halvtimme sedan kanske. stack inom på ica först och köpte en sak till mamma och en till mig själv, sen även upp om till jyns för att hämta mina saker jag glömde i fredags & prata om kvällen och så.:) sen tankade jag också innan jag körde hem igen.

nu sitter jag här och skickar bilder till mikaela och får även lite fler bilder av henne. kommer kanske upp någon till här. får se.-

nu kurrar magen så jag ska ner & äta, sen blir det övningkörning med pappsi!
pussss


ivääääg

... och jobba igen. mh, underbart! ... ncnc
jag är ordförande för positiva klubben idag (y) nää men jag är fortfarande seriöst jättetrött, och jag har så mycket jag ska hinna med idag.
sitter just nu och skriver frågor till en i klassen så jag kan skriva en uppsats om honom senare men det går år helvete.. och nu ska jag snart iväg och jobba i ett par timmar. direkt när jag kommer hem så blir det att äta sen övningsköra en stund. sen plugga som fan och tillslut hinna leka med älskling ett par timmar.
 OCH TILL RÅGA PÅ ALLT SÅ HAR JAG PMS NGT SÅ IN I ... fyyyyfaaan..

PUSSSSSSSSSSSSSS

fullkomligt supersliten

jag är så otroligt trött att jag nästan blir orolig. haha, fattar inte hur jag kan vara så trött?! aja beror förmodligen på att det var evigheter sedan jag fick sova ut. har haft fullt upp de senaste veckorna. wellwell,  ikv så blir det en ytterst lugn kväll, jag ska inte göra ett enda dugg och det känns otroligt underbart! ska ner & kolla tv nu med mamma och pappa bara, ha lite lördagsmys, sen ska jag somna "tidigt" så jag får en chans att sova ut lite till imorgon.

dock så ska jag upp och jobba. men aja, blir säkert bra. :)
hörs imorgon


valborg del 2, bilder!

tänkte lägga upp lite bilder sedan igår, men blir inte alls många, orkar inte lägga upp alla, är ca 50 st. så det får bara bli några slumpade bilder just nu. resten kommer upp på min facebook sen någon dag. (y)



vår trevliga värdinna som vi tackar för kvällen!


påväg ner till majbålet




såhäääär glada var vi


alla nere vid bålet


jävligt fager bild på mig. ;) jag & värdinnan


armbrytning. jag förlorade både mot de bästa & de flesta.. haha


en david och en jyns!





rufus


väldans fagert!


livsnjutare? haha ;)


en elna, en anna & en rufus


en maria & en bästavän

det var bilderna jag bidrar med för kvällen. känner mig personligen ytterst fager på alla! ;)
ser nu att jag inte fick upp bilder på alla som var med.. aja nu orkar jag inte sitta vid datorn mer så kanske fixar det en annan dag, annars får mina vänner kolla på facebook sen. :)

VI TACKAR FÖR KVÄLLEN OCH SÄGER PUSS PÅ ELNA!


valborg!

hann inte uppdatera något igår eftersom att jag var tvungen att börja fixa mig inför kvällen redan direkt när jag kom hem från skolan. hur som haver, blev fest hos elna igår. riktigt trevligt ! sov hos min älskling sen.

nu kom jag hem för en timme sedan kanske och jag är så satans trött nu så jag skulle kunna falla ner & typ dö.. haha. aja, jag har iaf orkat duscha och sånt, nu ska jag ner & ta en liten frukost sen går jag nog och lägger mig ngra timmar.. haha.  kanske ute i solen? .. ;) fast blir bränd som en liten jävel kanske.

bilder kommer senare idag ;)
pusss

RSS 2.0