party-pump

sitter här och laddar hem nya limewire, under tiden sitter jag och pumpar party musik med hög volym och mycket bas. riktigt najsprajs. fast blir riktigt pepp på fest nu. därför är det en besvikelse när jag måste lägga denna kvällen på plugg.. suck. aja. får väl byta till ngn emo musik nu ist så jag kan deppa sönder.. haha

hur som haver. imorgon blir det malmö med tidala
kanon bra. måste köpa lite stufs ;p puss på gumpen


första och sista minuten på låten är mest jobbig. resten är (y)

dagens citat;

måste bara lägga in ett citat.. ;)

josefine: "OKEJ, nu ska jag börja slicka!"

lätt att misstolka enligt mig... hahahah jag fick bilden av att hon skulle slicka.. hrm. ja.. ett kvinnligtkönsorgan. men det var en skål. haha

vi bakar btw ;)
haha särling

iväg till beckimani

vaknade för drygt en timme sedan. sov lite längre än planerat så hinner inte med min vardagliga morgon workout, tar ett kvällspass ist tror jag! (y)
hur som haver så har jag inte tid att sitta här och SKRIVA FÖR BLINDA ÖGON ... ;)
ska iväg till beckman

puss på gumpen

ungefär exakt ett år sedan denna bilden togs. tur att vi inte har förändrats.. ? haha-

predikar för döva öron

man brukar ju säga att man predikar för döva öron om det känns som att ingen lyssnar på vad man säger?
mja just nu känns det som att jag bloggar för blinda ögon? kan man säga så ? hah.

hur som haver. jag ser att ca 9 personer i genomsnitt läser/är inne på min blogg varje dag.. haha nio!! och jag fortsätter blogga som en jude.. det är skrattredande när jag tänker efter.
jag vet inte vilka ni få är som helt ärligt läser min blogg varje dag men hade varit gulligt om ni lämnade en liten kommentar eller något så man vet?

vill även veta om det är något med min blogg som faktiskt är intressant ? börjar undra eftersom ni kommer tillbaka ? haha. om den inte är så intressant så säg gärna det så jag kan förbättra den och våga mig på att skaffa fler läsare? jag vet inte. annars tar jag bort hela skiten! :) just nu känns det som att ingen gives a crap om vad jag skriver direkt. haha lite careface-touch på det hela

som sagt kommentera gärna och berätta. hade varit kanon!
nu ska jag sova. godnatt mina nio bloggläsare .. ;)

påskhelgen blir "jobbhelgen"

vaknade vid .. öhm.. minns inte. (a) eller jo, typ tio över tio. tio minuter senare så ringer helene från jobbet. snacka om timeing? haha. hur som haver så ska jag dra igång och jobba igen. börjar nu med påsken. blir att jobba fredag, lördag & måndag.
underbart att få tjäna in lite extra pengar igen.


wellwell.
nu sitter jag nere med datorn framför tvn. har precis suttit ute i solen i ca en timme. hur härligt som helst!
idag får jag se vad som händer.
nu måste jag iaf upp och mata datorn, han är hungrig...
PUSS PÅ GUMPEN

tillbaka hemma igen

kom hem igen för ungefär en timme sedan. blev ingen solning idag, väntar tills imorgon tror jag. orkade inte gå upp där idag. (a)

ikväll ska jag ha ta-hand-om-mig-själv kväll. och den startar jag nu med en lång dusch och håripackning.


funderar på att testa färgade linser. kan ju vara kul med en förändring ? kanske riktigt blåa ögon, eller bruna? något annat istället för mina tråkiga blå/gråa hade varit najsprajs ibland.

värt att tänka på

hola

god eftermiddag. :) då har lov-veckan verkligen börjat idag. dock så har min dag fram tills nu bara bestått av att virka ... haha som en tantalanta. men det är sött, ellerhur?
hur som haver så fick jag en impuls känsla nu av att köra in om och sola en liten stund. känner att jag behöver lite färg på kroppen.. (a).

när jag väl är i stan och har tid så hade jag även tänkt att hälsa på farmor och farfar. var för längesedan nu.
ha en bra dag! puss på gumpen

min älskling

du åkte igår och jag saknar redan sig något så otroligt.. är van vid att sova med dig bredvid mig nu varje helg, men denna helgen och nästa så får jag sova ensam. känns otroligt fel.
vill bara att du ska komma hem igen. helt otroligt att man kan tycka om en människa så mycket som jag tycker om dig.
sitter fortfarande varje dag och försöker komma på vad det är med mig som håller dig kvar. vad det är med mig som väcker känslor hos dig..?
jag ser ju inte särskillt bra ut, jag är inte heller den där smala tjejen, aldrig varit och kommer aldrig att bli deprimerande nog.. jag är inte direkt tjejen alla vill vara? och verkligen inte den alla vill ha. men du vill, varför? jag förstår inte? jag kan vara riktigt blyg, blir lätt irriterad och dryg. det finns så många andra tjejer som är så mycket bättre än mig, men ändå är det du & jag?


jag är riktigt lycklig med dig och jag älskar dig över allt annat, men jag förstår mig inte riktigt på dig ibland. hur du tänker. varför du inte tänker som jag.
fast å andra sidan så är det mest det jag älskar med dig, du tänker inte samma saker om mig som jag gör. & det är ju en jävla tur det (a). haha

i love you like a fat kid loves cake.
lämna mig aldrig

tjejkväll, bilder kommer imorgon

igår var det tjejkväll här hos mig. blev riktigt lyckat och vi hade riktigt kul som alltid. spelade in en andra film som blir fortsättningen på lysistrate. asgrymt. haha. vi är inte riktigt kloka ngn stans. aja, har ganska mycket bilder men orkar inte ladda upp nu. så får bli imorgon! kanske.. haha.

aja, idag har jag typ bara tränat och varit med mikaela. lugn söndag. :)
imorgon blir det mera träning och fettbränning.. gjorde misstaget att äta godis i helgen. fyfan.. ångesten kom när man fick se bilderna på sig själv igår. usch.

hårdbanta låter bra nu efter bilderna..

klirr i kassan

orkade inte blogga igår, var typ astrött. men hände ändå inget speciellt.
skoldagen bestod av fysik, svenska & ngn vikingafilm. soundtracket därifrån kommer förfölja mig in i graven. ( HUUH HA, HA HA HUUH HUH HAAH (8) ). efter det lunch, sen grymt bra föreläsning om självbild.
jag lovar det var den bästa jag någonsin varit på!
ni vet hur det brukar vara annars, typ snark och minns inte ett ord? jag var med hela tiden & kom fan nästan ihåg vartenda ord. grymt.
avslutade dagen med håltimme och so. fick tillbaka provet. gick askalas skitbra! yeees 200 kr rikare. ;)


efter skolan blev det ner om stationen och lämna trippeltång till beckman. träffade på bonde-elna där också. ytterst trevligt. sen vidre till min älskling. kunde dock bara stanna en timme.. så hemskt det var. & nu idag har han åkt upp till norrland. stannar nästan två veckor. fyfan säger  jag bara.. aja

berättar om idag imorgon
orkar inte nu. tjejerna har precis åkt hem och jag ska sova pussss


erik hassle!


idag kom erik hassle på besök till skolan efter att en tjej i smes vunnit en tävling på facebook. måste erkänna att jag knappt visste vem det var innan han började sjunga. men då kände jag igen många av hans låtar som jag hade hört innan. han var ruskigt bra måste jag säga! :) inte alla som är sådär najsprajs live som han var.

mh hans röst bara, rakt in i hjärtat typ.maah! underbart avslut på dagen! jag var helt happy resten av dagen. fick till och med autograf ;). fint ska det vara. yesyes



efter skolan blev det hem om och byta om sen in och hämta upp maria, köra runt lite och sen vidare till friskis för träning. direkt hem sen. nu ska jag snart sova och imorgon är det fredag igen sen loooov! ruskigt skönt :D
puss på gumpen


för er som inte riktigt kan koppla vem erik hassle är så kommer här en låt med honom.

lägger upp videos imorgon när erik sjöng i skolan. stod nästan längst fram så fick bra bild (y)

duktig maria

känner mig så jäkla duktig idag! (y) jag tog mig i kragen när jag kom hem ifrån skolan och tog en 45 minuters tur med joggning. måste erkänna att jag gick delar av den tiden.. men joggade faktiskt mest, det är där stoltheten kommer ifrån! och att jag lyckades motstå mitt godis ;). iaf idag.. haha

aja nu blir det ner & kolla på greys anatomy med mammi, sen sängen.
imorgon är det skola & sen träning med wallin

like it live it love it

bild sen sommaren. saknar värmen som fan.

dagens

sitter i skolan och har fotografisk bild. det går riktigt segt idag känns som om lektionen aldrig kommer ta slut. och här sitter jag och är hungrig som en jude :( . . riktigt böst..

aja. vi får förhoppningsvis sluta lite tidigare som vi brukar få.. maah.
puss på gumpen ;d


typ dagens bild. har inte orkat göra ngt mer

bruna ögon

jag har blivit en riktig liten photoshop nörd.. innan jag gick och la mig kände jag ett tvång för att ändra min ögonfärg på någon bild. jag ville se hur jag hade sett ut med bruna ögon.
och ja, här är resultatet.

gammal bild. saknar långa håret. :(

färgerna syns visst inte lika bra när bilden är uppladdad här.. suck. men lite syns det väl ? (; . alltid något. men det är nog mer jag med blå/gråa. mitt orginal.

redo inför skola

eller mja, överskriften är en lögn. sitter här bara halvt påklädd.. fastnade vid datorn. haha, som vanligt.. aja. ska snart lyfta på röven, avsluta sminkningen, få på mig kläder och äta. SEN är jag redo för skolan.. ;).

mja har inget direkt att skriva just nu ;D
puss på denna gumpen


min anonyma pojkvän <3 :) very freeeesch

leker med photoshop

sitter och leker lite i ps just nu. börjar faktiskt tycka att det är kul. (y) dock inte de uppgifterna vi gör i skolan men ;p haha. too bad.

aja. gjorde precis om bilden på den här tjejen. som så vitt jag förstår har blivit brännskadad i huvudet eller något.
har sett många som har retuscherat denna bilden innan men jag ville också testa och se om jag hade skills nog för det.

mja, vet inte. blev det bra?

träna eller kränga?

sitter här med något som känns som det svåraste valet i mitt liv.. om jag ska träna eller äta av mitt goda påskgodis...? valet borde ju vara det lättaste någonsin, men jag kan inte välja! :(  .. slutar väl med att det inte blir något av det.. men jag vill ju.. :( måste tänka..

haha fint med min lilla öronpropp där i bilden.. haha

varför godiset?

- mja kan ju vara gott att smaska på under tiden jag pluggar lite.
- det ligger och frestar mig. bara jävlas!
varför inte godiset?
- inte bra för min kropp. jag ska ju bli smal!
- är nog inte sugen egentligen.. så lär ångra det.

varför träna?
- bränna fett!!!!!
- känna mig duktig efteråt & sova gott inatt.
varför inte träna?
ett svar:
- orkar inte..

maah..  struntar i det idag. men imorgon. då vill jag ut och springa! FUCK GODISET!! lär ändå äta det på torsdag ist..

spontant ska det vara

vilken otroligt seg måndag det har varit idag! woho helt underbar.. ! :D eller .. hrm. mja.
gick till tio i tre idag. sen körde jag hem. sjukt skönt att kunna bestämma vart man vill, när man vill igen. :) när jag kom hem blev det lite tv och lite plugg. mest tv som alltid.. ååh jag måste verkligen öva på hur man pluggar? jag tror inte att jag fick det inprogrammerat i huvudet när jag föddes som alla andra.. fack.

aja satt precis och spontan beställde ett halebop-kontatkort till min man så vi kan ringa billigare och längre till varandra. han fick ju aldrig tummarna ur röven för att byta så jag beställde ett åt honom ist.
jag är så duktig..  ;). ska bli hemmafru. ta hand om min man. alltid! ;) nya anna anka för fan ? haha.

GODNATT


lovely

söndag, IGEN. helgen går bara fortare och fortare känns det som .. usch. aja. helgen har varit ganska bra.
fick chans att sova ut till tolv igår. skönt som tusan. gick direkt upp och duschade & så, tog det lugn på dagen. vid halv fem var det dags att börja fixa sig sen bar det av till the nilsson's med mammi och pappi vid halv sex. ytterst trevligt som alltid! vid lite över nio körde jag och hämtade upp min älskling sen åkte vi hem till mig och kollade på film & hade det allmänt mys. :) han sov här sen.

vaknade bredvid mitt hjärta imorse. vi stannade här till halv två kanske sen körde vi in till honom ist och kollade lite film. vid fem åkte jag hem igen.

mja nu sitter jag här och försöker skriva detta inlägget snabbt ;p jag är försenad ner till wipeout nu ju.. helv--.-- te (a)
aja HEEEEEEEEEEEJ


dumma fusklapp som ska till norrland! kommer sakna dig blääää

ett gott skratt

innan man går & lägger sig är inte hel fel . ;).
en video som jag tycker är lika komisk gång efter gång. hahah helt sjuk

lägg märke till vad killen gör 1:10 HAHAH ja godnatt


hans mamma hade typ tagit bort hans wow-konto. tycker inte att han överreagerar lite..? ;)

hallelååja.

tjenixen. då var det äntligen helg igen!
veckan har varit ganska jobbig, men det positiva är att den går snabbt då. (y). har haft två prov denna veckan. gick väl hyffsat skulle jag tro. nästa vecka har jag två prov till, hoppas det går lika bra.

aja nu orkar jag inte skriva. är asigt trött. ska gå & lägga mig tidigt ikv och sova typ halva dagen imorgon hade jag tänkt.. haha. behöver sova ut känner jag efter denna veckan, jag fick ju inte en lugn och skön dag i onsdags när vi hade studiedag som alla andra.. ;).

aja imorgon blir det förmodligen iväg en runda med päronen på kvällen sen förhoppningsvis träffa min sjukling
puss på gumpen


idag tog jag fram skinnjackan. var faktiskt inte så kallt som jag trodde ;p. ett stort plus! ännu större plus är att snön bara försvinner mer och mer varje dag. YESYESYESSSSSS

uppräkning

sängen imorse. rummet var i kaos

på min säng låg endast grejer från igår. räknar upp lite snabbt;
- fem linnen
- en kofta
- två tunnare "jackor"
- en herrskjorta? haha
- en zipjacka
- spetstrosor. har nu officiellt ca 22 par?
- en vanlig bh och en tränings bh.
- träningsbyxor
- 2 träningslinnen
- en större väska
- en liten väska
- en sminkväska
- tygskor
- strumpor
- klämmor
- en ring
- örhängen
- två diadem
- mascara
- b.u.s spray
- två parfymer
- två paket sminkborttaningsservetter långt ord?
- volym mousse
- kastanjevatten
- hawaiian tropic. (smörjer in på huden när man ska sola så tar solen bättre & man får jämnare brun färg. luktar asgott..)
- ny deodorant
- fot & hudsalva
- två skrivblock
- en planch
- pincett
- jeansleggins
och sluuutligen
- nya aspökiga hörlurar! behövdes verkligen. de är ljusrosa med strasstenar på.. blingbling ;) visar imorgon.

tror jag fick med allt. men känner mig osäker.. haha aja
kommer jag på mer så skriver jag till det sen
nu ska jag sova. puss på gumpen


delar av det som jag orkade fota

10 timmar i bussen. inte okej

mja. igår åkte ju jag & min mammi som sagt upp om till ullared. blev väldigt lång tid i bussen och förseningar pga diverse saker. jag höll på att dampa sönder påvägen hem, jag var trött, mådde dåligt och ville bara hem, och så segar såklart allt och alla när dom ska stanna och hoppa av och ta sina jävla påsar .. åååh ja, jag har verkligen inget tålamod!

såg inte morgan heller!!! :( men någon tantalanta på bussen sa att hon hade sett honom... fandå.
</3

hur som haver så var det väl värt det i slutändan kanske.
hittade en del saker. blev mest spontanshopping. plockade på sig mest bara för att det är billigt liksom. haha. iallafall så hamnade slutsumman på fyra tusen, varav 2500 var mina utgifter. hehe? låter inte mycket men "fick" ca 50 olika saker & prylar för det.

kom knappt ihåg vad jag hade köpt när jag kom hem ;$ men nu har jag kollat igenom allt . toppeeen

ullared imorgon



imorgon ska jag och min mammsi iväg på en liten tripp till ullared. tragiskt nog så skulle vi redan ha studiedag i skolan imorgon så missar tyvärr inget.. typ fan . ;). haha aja, hur som haver så kommer jag vara asigt trött imorgon kväll..

vi ska åka redan tio i sju imorgon.. vilket innebär att gå upp typ halv sex. kanske lite tidigare? USCH... :( hade egentligen behövt gå & lägga mig redan nu men jag måste se desperate housewifes först..! maah i-landsproblem!
aja. kommer hem vid halv nio-nio imorgon kväll (y) då blir det sängen dirr!

mitt mål med dagen är att fota morgan! (han med stort M och litet organ.. höhhh)

önska mig lycka till. ;)
nu ska jag ner & värma upp inför dh
puss på gumpen

fysik kan vara (y) !

så mycket som jag skrattade igår på fysiklektionen har jag inte gjort på evigheter! haha lätt bästa fysiklektionen vi haft ;).

vi lekte med linser. var ute och lekte jävlar. skulle bara testa smälta snö i "brännpunkten". men det var mycket roligare att sätta fyr på träden ju .. :) . hahah försökte även att bränna julias röv men det failade när hon kände att det blev varmt på gumpen. haha fan typ
lite ironiskt att vi gick runt och lekte pyromaner med linser just efter att det hade varit brandlarm tidigare på dagen.. dock var det ett kioskmongo som tryckte på larmknappen då och inget annat.

hur som haver, det roliga var första synen på filippas fejs genom linsen. HAHAHAHA jag höll på att dö. ni kommer förmodligen inte fatta det roliga.. men tänk er, att kolla bort en sek och sen kolla tillbaka och mötas av dethär:

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

flitig som tusan

ni anar inte så flitig jag har varit denna veckan.. visserligen har inte veckan gått så långt än, men ändå! jag har REDAN börjat plugga inför CAD-provet på torsdag och fysikprovet på fredag. helt otroligt!!
jag har även pluggat ganska mycket matte så jag ligger nått sånär ikapp med de andra. satsar på att bli klar med hela delen i helgen så jag kan plugga "lugnt" till provet nästa fredag. i helgen lär jag dra igång med att plugga kemi också inför omprovet nästa tisdag.

mja, det är väldigt mycket just nu känns det som. men det är bara att utstå skiten antar jag. blir väl bättre någon gång? kanske


nu ska jag ner och krama sönder & psyka min vovve, som alltid. ;) ..
ibland intalar jag mig att han tycker om mig bara för att jag är så jävla korkad som jag är, men oftast så säger han typ fuck u och springer ifrån mig när vi är ute. "fåglar är roligare att jaga." lalala
människans bästa vän va ? ;) pffft

var håller våren hus?

just nu förstår jag inte mig på vädret vi har. det är helt knas och fram & tillbaka. igår när jag vaknade var det molningt och grått, sen blev det lite snöfall. halvtimme efter det sken solen starkt och himlen var molnfri, timmen efter det regnade det för fulla muggar och tillslut så började det snöa igen. vad är det här!?

bilderna som kommer nu är tagna för ungefär ett år sedan. påsklovsveckan.
vilket betyder om ungefär två veckor är det ett år sedan. då såg det ut såhär. men om man kollar ut nu så känns det som att det inte kommer vara likadant detta året. fan också!


bilderna är tagna en dag när jag var ute och sprang. underbart väder. vårvarmt och skönt.. ååh fyfan vad jag längtar efter värmen!!! så all äcklig snö kan försvinna och leran torka upp. jag vill kunna köra moppe och sticka ut och springa UTAN att bli helt nerkladdad på köpet!

GE MIG VÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR & SOMMMAAAAAAAAR !!

veckans plan



nu ska jag sova & förbereda mig inför en jobbig vecka.
puss på gumpen

ladida

då är ännu en helg avklarad då. sitter här i min säng med datorn efter ytterligare en helg som har gått för snabbt. nu ska jag ladda om igen inför en ny vecka. och nästa vecka kommer bli en fullpackad sådan! vilket betyder att den kommer gå förbi ganska snabbt. det är ändå en positiv sak? :)

bristpåsnyggabilder.se? ;)

men vad har jag gjort i helgen då?
- mja, fredagen blev lugn och spenderad med mamma & pappa bara. kände att det behövdes.
på lördagen vaknade jag helt stört tidigt.. tio i nio gick jag upp. :s skumt. men jag tog tillfället i akt och tränade lite innan frukosten. det är ju då man bränner fettet bäst.
efter att pappa hade kommit hem så gick vi ut i garaget för att serva och fixa min moped. gick lite sådär, mycket klydd, men efter några timmar så gick den igång och spann som en katt igen. ;) så nu är den redo inför vårvädret! yes!! slippa äckliga busstider.. haha.
på kvällen åkte jag in till älsklingen, spenderade natten där. var riktigt mys som alltid. du är bäst. :)


åkte hem med tio över tre bussen idag, sedan jag kom hem har jag inte gjort allt för mycket. men nu ska jag sätta mig med matteboken & försöka komma loss med talen. fastnar hela tiden.

hann inte

hann inte uppdaterar klart om tisdagen igår, eller, jag orkade inte ^^
men nu kommer den sista delen av det.
den delen som handlar om att vi lyckades gå helt och hållet vilse! ofc.. haha känns som det är något vi alltid råkar ut för.

vi fick en karta. här kommer den. jag har även märkt ut vart vi skulle och hur fel vi gick på ett ungefär.. hoppas man förstår lite utav det! ;). haha :)
den här bilden är när vi skulle ta oss till en pizzeria för att äta.

efter vi hade varit & ätit, på fel ställe (y) , så skulle vi till en föreläsning av ond kemi. dock missade vi den för att vi inte hittade rätt.. hahah. lyyyckaaat


nu kommer random bilder från våra vilsna stunder och de stunder när vi väl hittade rätt (;

"vilse i lund vandrar vi omkring, vandrar omkring och vi hittar ingenting.." nanana.

RÄTT BYGGNAD!!


fel hörsal.. damn. haah

vidare..

TILLSLUT hittade vi rätt & kom i tid, FÖRST tom. riktigt jävla duktiga var vi! (y)



yes det var det, nu orkar jag inte mer. :) ska gå & kräka på matteboken .. bläää

videos från lasershowen i lund

här kommer tre videos från lasershowen.
början var det mest olika experiment som de utförde. här är några av dem som jag filmade ;p
fråga inte varför egentligen.. haha

här är något trevligt experiment ;p ljudvågor i ett rör med gas gör att eldlågorna ändras ;p (y)


här är en annan där dom visar att ljus kan överföras i glasrör. tema star wars ;)
haha. dom bjöd på sig själva iaf. (y)



giddy up

ojojoj, är man bäst på att blogga eller? ;) njee kanske inte. fan. jag orkar verkligen inte men känner mig så illa tvungen! ... :)
så nu kommer bilder & videos från dagen i tisdags. te09 & te08, nv09 & nv07 åkte till lund för att besöka universitetet och delta på olika aktiviteter ;p.

bilder från "vattenhallen". vi blev uppdelade i lag och skulle lösa olika svåra uppgifter ;p





freddys lag vann. såklart ! varsin fin keps fick dom ;)
haha vilken förlust att jag inte vann.. helvete..


tristess

är du singel? - nej
tror du på kärlek vid första ögonkastet ? - ja.
hur många har du varit kär i? - haha har slutat räkna.. men seriösa? typ tre.
är du kär just nu? - om jag är
namn? maria persson
när fyller du år? - 21 juli
några piercingar? - öronen.. suck.
vad har du på dig just nu? - jeansleggins, tunika, tjocktröja.
vilken årstid är bäst? - SOMMAR
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - vakna bredvid min sötnos
vad tycker du mest om hos dig själv? -  svår fråga..
vad är du bra på? - höhöhöhö...jaadu ;)
vem älskar du mest på denna jorden? - familjen, vännerna & mannen.
sover du hellre själv än tillsammans med någon? - tillsammans med någon.

vem vet allt om dig? - tror ingen vet allt.
vem är den roligaste av dina vänner? - haha svåraste frågan!
vem är snyggast av dina vänner? - går inte att säga
vem är mest partyprisse? - alla ;D
vem är den du helst har filmkväll med? - min man
vem av dina vänner är mest "evil"? - MIKAELA ;) hahah
vem står dig närmast? - jynsi i think.

har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - jadå.
vem är farligast i din familj? - min syster när hon är förbannad, ÅK INTE BIL MED HENNE DÅ .. ;)
vem ser roligast ut i din familj? - hunden hahaha nää
vem är coolast? - jag såklart ;) the one and only
har ni något husdjur?- uno dog two gatos
vem har du mest gemensamt med? - ingen tror jag. haha katten kanske
vem står för underhållningen? - jag ? xd haha
vem sover du oftast med? - my boy ? haah
roligaste kvällen med familjen? - vet inte :)

vad har du gjort idag? - vart i skolan & hjälpt pappi.
vad ska du göra nu? - snart träna lite, sen duscha, efter det tv sen däcka
har du gjort något dåligt idag? - ätit choklad... :(
vad har du ätit idag?- mat
har du duschat idag? - inte än (I)
är du trött nu? - som en jävla jude
vad händer i morgon ? - skola & hårdträning

går du i skolan? - ja
har du varit i skolan idag? - ja
Hur mår du just nu? - ypperligt bra men trött som ja.
Har du piercat dig? - om öronen räknas.
Är du hungrig nu? - inte det minsta
Vad är klockan nu just nu? - 19:07

Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - bloggen bara.
Vem ringde dig senast? - orkar inte kolla :)
Vem ringde du senast?- papps tror jag.
Vem sms:a till dig senast? - jyns
Vem sms:a du till senast? - elin
Hur länge sen var det du träffa din morsa? - halvtimme sedan
Hur länge sen var det du träffa din farsa? - samma som mamma.

Gillar du punk? - nej
Har du sminkat dig idag? - ja.
Lyssnar du på musik just nu? - självklart.
Vilket är ditt favoritband/artist? - går ej att välja.
Vad gillar du för musik? -  typ allt

Har du fler än 4 linnen? - ja
Har du fler än 3 jeans? - ja
Har du fler än 5 tröjor? - ja.

Använder du mascara? - ja.
Använder du wax? - nej
Använder du ögonskugga? - sällan.
Använder du kajal? - ja
Använder du hårspray? - sällan.
använder du volymspray? - nej
Använder du mousse? - ja
Använder du deodorant? - ja.
Använder du skinspray? - nej.
Använder du parfym? - ja.
Använder du läppglans/läppstift? - nej.
Använder du rouge? -  ja.

Uppsatt hår eller hängande? - alltid uppsatt..blää.
plattar/lockar du håret varje dag? - inte längre.
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? - nej

Är du kär just nu? - ja
Har du kysst någon idag? - nej :(
Har du ett förhållande? - ja (y)
Är du romantisk? - om jag är ;)
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - beror på hur man ser på saken.
Vad hette din första flickvän/pojkvän - patrik! ;)
Hur länge höll det? - 3 år! haha längsta jag haft.
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? -  beror på.
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - ja. var pimp när jag var yngre ;)
Vem sov du senast bredvid? - min man
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK med? - ja
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - mellan 23-25 kan jag tänka mig.
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - NEJ
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen- aldrig

"ansluter till nätverket"

sitter här och är helt slut, väntar på att limewire ska ladda klart så jag kan ladda ner några låtar innan jag lägger mig. har ju varit i lund i princip hela dagen idag, eller mja från åtta i morse, kom tillbaka till simrishamn vid tjugo över fem. hoppas vi får någon sorts kompensation för det.. ? aja, hur som haver kommer det förmodligen upp bilder & videos imorgon.

puss!

btw. jag är bäst på att misstolka allt på hrm.. fel sätt.. denna bilden tex är för mig inte ett missbildat Ä.. haha

voulez vous coucher avec moi ce soir?

lund imorgon!

hallå. bloggen går segt, men ska skärpa mig igen! ;p när jag orkar.. ;) aja, då har en ny vecka startat igen och det är ganska lugnt än så längre. dagen idag var allmänt chill, en timme matte, en timme svenska, där vi diskuterade medeltida pornografi.. hrm. intressant! ;) . såg någon film också, dock blev jag lite besviken..  inget naket! haha efter svenskan väntade två timmars engelska med förberedande nationella prov. jobbigt men gick nog bra. avslutade dagen med att ha en lugn lektion med uffe. efter skolan gick jag & my girls ner och handlade fetto mat i stora lass till imorgon..

haha gosh.. jag som skulle sluta helt med skitmat nu.. ? heeeel*eetee typ..
aja kör extra hård träning på torsdag sen är det löst!
nu ska jag nog stänga av datorn och kolla på 2 ½ men. love it!

bild från blonda dagar.. schnyygging. orkar inte ladda upp bilder..
satsar på att slinga håret ljusare igen senare i vår.
intressegrus i ögat ?

övertrött.se

hur kan man vara så överdrivet trött som jag är nu? förstår inte hur det är möjligt. (I)
sängen kallar på mig och jag orkar typ inte blogga längre. mitt blogghumör har försvunnit än en gång (;.
illaaaaa! aja, careface.

min helg har för övrigt varit estupendo. :) har i princip varit med min snygging hela helgen. underbart
nu ska jag sova
puss på ja.


målet var att sova klockan åtta idag. vi säger halv nio nu ist.

våren börjar visa sig.

orkar egentligen inte blogga. har inte tid heller för den delen, men men vad gör man inte ? (y)
helgen än så länge har varit riktigt najsprajs, so provet gick åt helvete. men vafan ? JAG BRYR MIG INTE HELT ÄRLIGT :D kommer fler chanser med sthålmannen.

nej nu ska jag fixa miiiiiiiiiiiiiiiiiig blablalbalblalbalblallaaaaaaa
hajpo

förhoppningsvis är min moppe redo för vägarna igen nästa vecka. sjukt skönt! (y) ;)

saknar beckman's och mina trekk tider. bläää

fattybooomboom

jag är så sjukligt trött nu så orkar inte blogga.
ska fokusera på att lära mig so'n nu
heeeeeeeej


KRYSS I TAKET !!!

måste bara tillägga världens grej!

JAG maria persson har bara skickat ETT enda sms idag!!!
ett, one, uno! helt sjukt..

god kväll

då är det onsdag kväll och om en & en halv dag så är det helg igen. UNDERBART!
nu ikv har jag suttit och försökt plugga på so'n. men har ju inte gått jätte bra (N), är väldigt osäker på vad vi egentligen ska plugga på.. får fråga sthååålis imorgon. för jag ger upp för dagen! :)

nu ska jag ner & bli lite förhörd på glosorna sen blir det greys anatomy, sässongs start, ;) .
imorgon blir det skola skola skola plugg plugg plugg och träning träning träning
hörs då
PUSS


and i'm going to miss you like a child misses their blanket
but we will be playmates and lovers and share our secret worlds
i'll be your best friend and you'll be my valentine
yes you can hold my hand if you want to cause i wanna hold yours to

skolan

sitter i skolan nu, har fotografisk bild. och idag har jag varit duktig ! ;) . haha lite iaf.. har gjort en bild i photoshop & beskrivit vad jag gjort till min photoshop bok iaf. alltid ngt (y)
men nu orkar jag nog inte göra mer idag. :) slutar om en halvtimme så kan ju låtsas att det inte är lönt heller.

när jag kommer hem måste jag plugga sooooooooo. skooooooj
aja. uppdaterar kanske ikv (y) visst är jag duktig på det just nu ?
KYSS&SMEK

bilden jag har lyckats göra idag. (y) haha jag sa inte att den var fin.


dagens ;)

dagens humör: typ happy

dagens mående:
pigg & glad, som kex choklaaa :D 

dagens borde: just nu? jobba med kemin. skoj :D

dagens frisyr:
uppsatt. vilken chock ? ;)

dagens smink: det vanliga (y)

dagens klädsel: jeans, tröja, kofta, sjal

dagens planer: utlida resten av skoldagen. sen plugga so ... ?

dagens materiella vill ha: typ kläder :)

dagens fundering:
hur kan vara så hungrig jämt?

dagens beroende: musicaa

dagens tråkigaste: cad

dagens längtan:
freeeedaaag & älskling

dagens superlängtan: FREDAG & ÄLSKLING?!

dagens tidning: typ, ystan ;).

dagens låt: fergie - big girls don't cry


ÄNTLIGEN

måste bara berätta att jag har fått min första ig på prov nu. & jag har bevisen. dock ska dem brännas! ;) .
hur som haver, nu ska jag parkera mig i soffan där nere och kolla på den efterlängtade sässong starten av desperate housewifes!
ohyeeees ;D

ciaaaa bitches


we're flying first class up in the sky. pop the champagne, i'm living the life of the glamorous, glamorous, yes the flossy flossy


en kall dusch..?

.. nej, en varm dusch låter så grymt mycket bättre. och det är just det jag ska ta nu. en låååång varm dusch! fryser så sjukligt om mina händer & sånt (a). haha. har typ varit as kallt idag imo. (in my opinion för tröga..haha)

uppdaterar möjligtvis senare
annars, SOV GOTT, ciaa

bilder från dagarna jag lånade kamera från skolan.

dagens

bestämt mig för att försöka köra en sånhär varje dag. om jag orkar & minns! ;) alltid ngt.

dagens humör: som jag brukar vara i skolan. lite lagom glad & typ crazy

dagens mående: helt okej. lite seg sådära & saknar min älskling..

dagens borde: just nu? jobba med photoshop.. sen PLUGGAAA

dagens frisyr:
uppsatt. som vanligt.

dagens smink: det vanliga (y)

dagens klädsel: jeansleggins, linne, kofta, sjal

dagens planer: utlida resten av skoldagen sen hem och studera

dagens materiella vill ha: PENGAR! någon chock där ? ;)

dagens fundering:
hur kan tiden gå så sakta?

dagens beroende: mat

dagens tråkigaste: moderskeppet ^^

dagens längtan:
freeeedaaag & älskling

dagens superlängtan: FREDAG & ÄLSKLING?!

dagens tidning: typ, ystan ;).

dagens låt: fergie ft ludacris - glamorous. gammal, vet. men idag är den bäst (y)


plugga är SKOOOJ

måndagar är sååå härliga, ellerhur ? ;).
aja, har iaf överlevt första dagen efter lovet. redan fått läxa i fysik. dock har jag redan gjort den. duktig! (y). nu sitter jag här och försöker nöta in asien-kartan till so-provet på fredag, men går ju lite sådär.. haha.

nej, nu ska jag sova ist ;)
sov underbart. det ska jag . kyss & smeeek ;)


vad hade jag gjort?

jag sitter här med blöta kinder efter att ha kollat på minnesvideos och läst texter till människor som inte finns mer, texter som deras vänner och familj har skrivit. det var mest tjejer. unga tjejer. somliga inte mer än 14 år gamla när de dog. vila i frid.

jag kunde inte ungå från att tänka på hur jag hade reagerat om det hade varit en av mina vänner eller en anhörig som helt plötsligt en dag inte hade funnits mer. mina underbara vänner och min fina familj..
att en dag få ett samtal: "hon/han finns inte mer. jag beklagar sorgen."

jag vet inte vad jag hade gjort. vad svarar man ? var ska man ta vägen? hur ska man betee sig? hur ska man kunna gå vidare efter något sådant? kan man verkligen gå vidare..? jag vet inte. jag vill inte veta heller..

att en av mina vänner skulle försvinna i dagsläget, eller att en familjemedlems liv skulle släckas, det finns inte i min värld. jag hade inte kunnat hantera det. ett hål i mitt hjärta hade växt och tillslut slukat mig hel, jag hade tynat bort i samma takt som dem utan att veta om jag skulle kunna komma tillbaka och om jag skulle kunna vara lycklig och leva igen. varför ska jag få chansen att leva ett långt lyckligt liv när andras chans till långt liv tas ifrån dem alldeles för tidigt?

det finns mycket att tänka över. kanske skulle valt filosofi iaf..?
det jag har påmints om genom att läsa, se och tänka på sånt här, är att man aldrig vet vilken dag som kommer vara ens sista, man får aldrig glömma bort att ta vara på livet.
varje sekund, varje timme, varje dag. ju mer tid som går, destu mindre är det kvar. därför ska man spendera sin tid noga.. du får inte tillbaka tiden igen.

lev din dag som din sista!

mina vänner, min familj, ljusen i mitt liv. hoppas ni kommer leva förevigt ♥ lämna mig inte.

RSS 2.0