pv

solen skiner, ÄNTLIGEN! ska snart bege mig in till min kära pv, hoppas att vi kan ta en liten promenix i det fina vädret. känns som det var evigheter sedan vi på österlen träffades av solljus!?

såhär ser jag ut idag, ha en trevlig kväll

stressad.se

nu blir det ppppparty, see you later!

bada-gi bada-ge bada-get

glömde visa upp småsakerna jag köpte på kiviksmarknad förra veckan. here you go!







äntligen



gorgeous dangerous delicious

längtan

min ombloggade garderob! ... eller, va?

en till grej som får mig att längta till hösten, min garderob. jag ska måla om den och fixa och dona så jag inte längre behöver få ångest varje gång jag går in där. där är grejer exakt överallt, grejer som inte ska vara där ens. syns kanske inte så bra på bilden, men vilken nedrans röra alltså..

i höst blir det ändring på det! både väggar och golv ska bli vitt, stavarna som kläderna hänger på ska bli vita, galgarna ska bytas ut så alla är av samma sort. en skohylla ska in, belysning ska fixas. 
jag är helt i extas. kommer bli perfekt, nästan! (den skulle varit större bara.. )

uuut i regnet dårå


är helt färdig med körteorin nu så jag beger mig istället ut i det tilltalande vädret för att hämta ett paket på posten.
ni får tre gissningar på vad det kan vara? .. haha guuud vad svårt va?

smeell you later

HEY, i'm gliding here!

dagens outfit

ännu en ledig dag idag, mot min vilja, låter kanske cp, men jag jobbar hellre än att vara ledig. särskillt i detta vädret. well well nu är läget som det är så får väl gör det bästa av det.
har faktiskt massor att göra om man tänker efter, som vanligt.. hoho.

jaaaag skaaaaa; tvätta, plugga körkort, sy, städa rummet/garderoben, svara på mejl, hämta paket, umgås med pv, och jada jada jada.
let the work begin!

killing spree



sitter här och suktar efter en skinnjacka. jag måste måste måste ha en nu till hösten. det är så otroligt guda snyggt så jag nästan storknar. problemet? hittar ingen.

en dag i malmö stad

idag har varit min första lediga dag på två veckor, den valde jag att spendera i malmö med min gullegump elena. hela staden hade rea och vi stormtrivdes! fick med mig 14 plagg hem och ett lipsyl för under 1000-lappen. inte illa pinkat!

här har ni bilder på mina nya älsklingar
(endast 13 plagg på bilderna, den fjortonde var en tunika till min mammsi som jag inte hann ta bild på innan hon snodde den åt sig, hoho)

lepardmönstrad tub top
gina tricot 149:-



transperant tröja
gina tricot 49:-



nya favorit tröjan
cubus 99:-



höga shorts
gina tricot 49 :-



blå bandeu top
gina tricot 69:-



dödligt snygg bikini
new yorker 89:- resp. 49:-



jeansshorts
gina tricot 49:-



vitt festlinne
gina tricot 49:-


gul klänning
gina tricot 49:-



vit spets body
bikbok 49:-



2 st jumpsuits
bikbok 49:-/st

blir ni inte sugna på att bränna pengar? sjukligt låga priser. ge er ut innan slutrean är över!

pavvan 22/7

hade vi kul eller?
- ja, det gjorde vi bra pågar och töser


search for the pot of gold

the game feat. chris brown - pot of gold

soon


maximal jävla OTUR?!

satt och kollade runt på nelly igen, hittade en supersöt klänning på rean. samma som på bilden nedan fast i ljusrosa. 99 kr.
tänkte beställa den direkt men tog mig en funderare på ca tio minuter i väntan på en åsikt. skulle beställa den nu precis, VAD UPPTÄCKER JAG?!
klänningshelvetet har tagit slut mitt framför ögonen på mig!!

åhw, this is soo not my day..

iväg

kastar mig upp på moppen och beger mig mot min prins innan han blir galen på mig.. hoho. körkortsböckerna har turen att få följa med och mysa.. hrm. well have a nice night

innan utgång i fredags

vuxenpoäng?

känns som att jag samlat på mig en del vuxenpoäng redan trots att det inte ens är en vecka sedan jag fyllde myndig. haha, men med myndigheten kommer det ansvar.
var inne på banken idag och fixade internetbank till mig själv. oerhört skönt faktiskt att kunna ha koll på allt själv hela tiden!

men som sagt, ansvaret är stort.. är lätt att klicka hem ngt nu. för lätt.. beställde nyss ett par skor tex. tvungen att testa ju. hoho dangerous




a weekend out

bad uppdate. finns anledningar till det. helgen har varit fullspäckad. i fredags var det jobb en bra bit in på dagen, sen var det direkt att fixa sig när man kom hem för att sedan sticka till stan och dricka vin. efter lite vindrickande blev det förfest och tillsist en utgång till paviljongen. första utgången som 18åring! woho, var kanonkul!

sen igår var det jobb igen, och en myskväll på det. idag har jag jobbat igen och nu sitter jag här nyduschad och ska börja fixa till mig igen, ikväll blir det kulla!!! 
ha en bra kväll!
 

presents..

vad får man i 18års present om man inte önskat sig något annat specifikt än pengar?
- jo, sprit såklart!
det enda förutom pengar som är en tonårings enda och sanna nöje. eller va? .. haha.
nej men seriöst sett så är alkohol det enda jag har fått idag och förmodligen lär få. utöver lite pengar från släkten då. en del av resan till santorini var ju min present detta året.

dessa smaskiga drinkblandningarna var med bland presenterna, inte helt fel. i love drinks

18 ÅR!!

idag är ingen vanlig dag för det är min födelsedag! shalalaaa, åh vad underbart livet blev nu helt plötsligt när man fyllt 18 år. eller.. ? vi får se efter helgen. hoho

big day

sitter och övar in körkortsfrågor men har en tendens att som vanligt glida in på kläder istället. kan bara försöka förklara hur mycket jag önskar att jag fick spendera upp hela min lön på kläder. men ack nej.. körkortshelvetet kommer före. tusan.

aja, lite plagg kan ju såklart inhandlas ändå, hoho.
men nu ska jag nanna, för imorgon är ingen vanlig dag, för det är min födelsedag, hurra hurra hurra!!

skönhet kommer inifrån, eller?

kivik igår var väldigt trevligt måste jag säga, hittade lite småsaker, blandannat smycken och brillor. stötte även på lite kändisar, träffade bland annat på ett par jäkla pangbrudar.

ohlaalaaa not bad

LITTLE BAD GIRL

david guetta ft. taio cruz & ludacris - little bad girl

kiviks marknad



tjabba tjena, här sitter jag, nysolad, nyduschad och taggad inför en kväll på kiviks marknad (sveriges största marknad en kvart ifrån mig..  kolla här för att läsa om den). vilken sekund som helst kommer nelly hit och då bär det av på äventyr. ha en fin kväll!

PV!


mama, please say yes.


fresh


nytränad, nyduschad och nöjd. nu blir det bestämt en fika på detta och ringaren i notre dame. känner mig lite nostalgiskt ikväll. puss på er

synd att säga att man längtar till skolan..

.. men fysatan vad jag saknar min träning. att gå från att träna hårt 5 dagar i veckan till någon fjuttig promenix då och då är inte allt för härligt. jag är som en säck potatis nu. nu när jag borde vara en hård babe? haha fan.. alla spår av min träning är gone, jag är tillbaka på ruta ett. en heffaklump.
känns lite surt..?

snälla någon slå mig för jag säger detta, men fan, jag vill ha höst och träning. pjuh

pause, rewind and freeze


i wanna go back

utväxt, not more than a memory. ciiaaa lataah


dagens NEED

har alltid gillat ljusa läppar då jag själv har ganska mörka läppar naturligt.. inget jag någonsin har tyckt om. men nu satt jag och klickade runt på google och hittade ett underbart litet läppbalsam som ger en naturlig fin färg som även återfuktar läpparna och gör dem mjuka.

den perfekta färgen jag alltid har varit ute efter! jag måste ha det! letar efter en sida man kan klicka hem det på just nu. vill ha det nu!  hoho

sveriges sexigaste kvinna

kan inte mer än hålla med, tyra sjöstedt är verkligen vrålsnygg och jävlar vilken bra klädstil hon har. hon inspirerar en om något, wawawaaa. är helt till mig så snygg hon är. nästan så man blir sugen på att färga håret brunt bara för hon har det?! haha, stalker ?
nä skämt och sido, men jag bara älskar hennes tatuering, ser fram emot hösten.. då är det min tur.


it's not crazy, it's love!

jag har gjort det igen, föll för frestelsen och kollade in nellys skor. jag är förlorad.. hittade mina dröm skor som jag bara mååååste ha!
har länge suktat efter jeffery cambells variant men gett upp drömmen iom priset, nu har jag upptäckt nellys version av skon, nästan identisk (plagiat?..) men till ett så mycket lägre pris!

för 399 svenska kronor är dem mina, och ojojoj vad dem ska bli mina! SCORE

take a break

vilken underbar ledig dag jag har! eller..? gick upp vid elva tiden och sedan dess har jag plågat mig själv med att plugga körkort. har inte gått ngt vidare idag så nu tar jag mig en välförtjänt paus och sätter igång en film. är helt kaos i huvudet atm, måste viiiilaaa



karma is only a bitch if you are


joy

har varit en runda i kristianstad idag med nelly, mikaela och elna efter jobbet. vi gick runt och kollade lite i affärerna och fyndade lite. sen när fynden var gjorda och affärerna var stängda begav jag och nelly oss hemåt igen, och här sitter jag nu, helt utslagen men även otroligt nöjd med mina små inköp.

var på jakt efter skor och hittade ett par helt underbara på dinsko, efter mycket velande med färgen så blev det röda. är helnöjd! piffar lätt upp en tråkig outfit med färgen, i love them!
med mig hem fick jag även en byxdress från bikbok och lite smått och gott från kosmetika avdelningen på h&m.

nu ska jag sätta igång en film och bara chilla, imorgon är jag ledig för engångsskull så då ska det njutas fullt ut!






lasse stefanz

i söndags var det utgång till kulla igen, lasse stefanz intog scenen denna gången. körde samma nummer som förra gången och satsade på förfest i vik och promenad ut till kulla. gick galant och kvällen blev en hit. hade så sjukt jävla roligt, var supertaggad hela kvällen och glad som en spilleman. haha, så det ska vara när det är sommar!

här har ni lite bilder från kvällen. nu har jag tänkt ta bild på lite småsaker som jag köpt idag i kristianstad. hold tight!


min underbara nelly. vad hände där?

the dress

2 kvällars arbete och voilá!


UNDERKÄND


gjorde mitt första testprov, gick sådär, blev underkänd. men 60 av 70 är fantamig bra för att inte ha gjort det förr!
here we gooooo again

OMG I'M DONE!!


resultatet kommer imorgon!

adele - someone like you

I wish nothing but the best for you too.
“Sometimes it lasts in love, but sometimes it hurts instead”



work in progress

what the hell am i doing now? only time will tell!

utgångspunkten

a quickie

innan jag hoppar på ett större projekt så tog jag tag i ett gammalt som uppvärming.
kom att tänka på min fina nyårsklänning som jag endast använt den gången. tyckte det var en fin klänning, men den stora armen gjorde den så "finklädd", vintrig och svår att använda tyckte jag.

därför tog jag till saxen nu, och ett klipp och en enkel söm senare, så hade jag en schyst klänning som funkar året om!

you inspire me!

jag har alltid tyckt om att pilla och fixa med gamla grejer, göra dom som nya igen efter jag har tröttnat på dem. något jag särkilt tyckt om är att sy. jag älskar det! att föreställa sig en förändring och se den ta form är en helt fantastisk känsla.
men trots mina glädjekänslor för att sy så händer det inte så ofta.. jag har tusen olika idéer i huvudet och jag påbörjar projekt efter projekt men det blir sällan klart..

men sen nu idag klickade jag in mig på en syblogg, den drivs av en otroligt duktig tjej som nästan lever för att sy! har suttit på hennes blogg i en evighet nu och bara imponerats och inspirerats. faktum är att jag sitter med ett nytt projekt i handen as we speak.
i'm going to do this, all the way!

klicka på översta bilden för att komma till hennes blogg

the show must go on


who to trust?


smhi smhi smhi smhi smhi...

our story will be remembered for generations


one year ago

redan ett helt år sedan freddys legendariska fest. åh vad det var roligt den gången.. haha. en perfekt fest på en perfekt sommarkväll. vilka minnen. får se till att pusha på freddan lite så han fixar något liknande nu igen, snart!



ten points for moi!


körkortspengar, ohlala!

är inte ni också sugna på att tjäna lite extra pengar nu i dyra tider? (sommarens goda liv.. haha) klart man vill ha extra pengar!
satt och kollade runt på internet nu och hittade denna sidan, plusikassan, en trevlig och lättförståelig sida där man kan tjäna små slantar genom att bara klicka in sig på olika sidor. när man kommit upp i en summa över 200 kr så får man det insatt på sitt konto. själv är jag redan uppe i närmare hundra kronor efter bara en halvtimmes "jobb". sweeeeet?

jag behöver alla pengar jag kan få, körkortet mjölkar mig på allt jag har.

plusikassan.se

i am sasha fierce

'

hemma efter en heldag på stranden.
nu väntar grillning, mumsmumsmums, soommaaarloooooooov!

första lektionen.

är nästan nyss hemkommen efter att ha varit på min första teorilektion i ystad. det gick bra, tiden flög faktiskt iväg, kanske mest för att jag redan läst om det han pratade om.. (stolt att jag ligger före med boken! haha). men eftersom jag redan visste det som togs upp så beslutade jag att jag inte behöver ngra fler teorilektioner mer än de nödvändiga givetvis. jag klarar bevisligen teorin själv.

körningen är en annan femma dock. på söndag har jag min första riktiga körlektion. jag ljuger ju om jag säger att jag är en sån som är kung på att köra efter bara ett par testrundor.
oh mama, i'm scared.


alltid är det nått


i'm not crazy all the time, just when it comes to shoes and clothes..

"i want" of the month.



pictures

lite snygga bilder från onsdagen, haha. love u guys

släkt med kenza?

godmorgon godmorgon mina små (få) läsare. hoppas ni mår bra och att ni hade en lika trevlig start på helgen igår som jag hade. det kom hit lite folk igår kväll, då grillade vi och drack lite. var väldigt trevligt, lugnt men trevligt. perfekt fredag!
nu har jag varit vaken i lite mer än en timme, suttit och kollat igenom bilder sen i onsdags då jag var med julia och filippa. vi hade en major photosession men funderar på om ni ska få se några bilder överhuvudtaget.. somliga är rena rama katastrofen. haha, tre lökiga brudar framför kameran, bra kombination?

exempelvis bilden nedan. jag har tydligen precis som kenza, fötts med en murra i armhålan?! haha. total katastrof.

RSS 2.0