look of today + dagens inköp

look of today

tröja - vero moda
linne - hm
leggings - bikbok
armband - lindex & hm
ringar - lindex



dagens inköp.
5-pack tantstrumpor strumpbyxor
leggings
2 par steps.

nu ska jag sova, godnatt


helt slut

jag är så otroligt trött nu så det inte är sant. blev skola & sen träning idag för min del. skolan var ganska chill idag, hade bara cad, matte och lite svenska, sen såg vi på smes-musikalen och fick sluta "redan" tre. då stack ner om på lindex igen för att handla leggings och strumpor. (y) . sen vidare till farmor och sedan upp på friskis för att tagga till träning. jag & maria fick med oss julia idag, och även freddy ;) haha. känns riktigt skönt nu. precis kommit ur duschen.

nu ska jag bara kolla igenom internet lite sen nanna som fan, imorgon är det skola, hem & fixa, sen fira valborg med fest.  


igår städade jag i min låda vid skrivbordet och hittade en massa gamla och pinsamma saker.. bland annat ett antal dagböcker som jag ska bränna och ca 200 småbilder på mig & mina vänner från att vi gick i fyran-femman. sött!

look of today

inte ofta jag tar bilder på hur jag ser ut på morgonen men ska försöka göra det till en vana.

kofta - vero moda
linne - gina
leggins - bikbok
armband - hm
ringar - lindex
halsband - vet ej.

nationelltprov och övningskörning

idag är jag trött som en gnu eftersom att vi inte fick ha vår älskade sovmorgon idag.. vi hade istället nationellt prov i engelska direkt på morgonen. inte alls kul. sitta & skriva en engelsk uppsats det första man gör på dagen är ju inte direkt top notch? hur som haver så gick det nog ganska bra, får jag hoppas på iallafall.

skolan startade sen som vanligt tjugo över tio, då vi egentligen skulle ha börjat. hade underbara evil eve.. aja gick bra. sen bara CAD-teknik och foto sen hem.


nu har jag suttit här ett tag, ska ner och dra pappa i örat nu så han går med på att övningsköra lite idag. vi hade ju faktiskt bestämt tillsammans att vi skulle köra en gång i veckan & förra veckan hann vi inte. så kom igen nu pappsen! skärp dig.;d

hörs sen


lagt till en musik kategori.


kände att det behövdes. lägger upp ganska mycket musik. lite nytt och lite gammalt. med kategorin så är det lätt för er att gå in & kolla på vad jag har lagt upp.
nu ska jag ner & kolla dh! puss :)

tillängnat filippa!♥

brick and lace - love is wicked

brick and lace - never never

:D (y)


nytt för idag.

det jag fick med mig hem idag


från lindex,

dove - b.u.s
ansiktsmask
läderarmband
ringar

från veromoda.

en kofta & en tröja


pluggis

hejhej hallåå.
blev som jag trodde, efter skolan begav jag mig ner till stan med tämms. kollade runt lite på lindex och även den nya affären, ingen aning om vad den heter.  fick med mig lite hem. trodde jag aldrig? var länge sedan jag handlade såhär "mycket" i shamn.. haha, men har man inte tid att åka iväg till malmö så får man ta vad som finns.. kommer blider snart.

just nu sitter jag och mäter lite på huset till uppgiften i CAD. har tänkt bli klar med alla mått & så idag så jag kan börja mata in det i datorn sen i skolan. 
känner mig som en liten pluggis när jag håller på med arbeten i tid. alltså när det inte är sista kvällen och deadline vid midnatt.. haha.

musik kategori ?

sitter i skolan just nu och sysslar med photo shop. känns som jag alltid gör det?  hur som haver, lektionen är slut om 45 minuter, sen är det lunch, efter det bara idrott och matte sen beger jag mig hemåt igen. kör möjligtvis ner om på stan för att kolla efter ngt nytt att ha på mig på fredag maybe ? ;)

hrm vi får se. jag har ju trots allt bra med pengar för en gångs skull. muhah. spendera mera!


jag funderar på att starta en kategori där jag placerar alla mina inlägg med musik i? känner att jag lägger upp videos ganska ofta, så det skulle kanske varit något ?

el peredor

godnatt

do you trust me enough to tell me your dreams?

minne som en guldfisk

jag skulle göra ngt precis men glömde fan vad :) starkt jobbat

sitter här och försöker installera en cam men det går ju åt helvete.. vill hitta den andra istället men den är ju putsväck av ngn andledning :s ingen vet vart den är. skumt som fan :s .

hur som haaaaver, nu får jag återgå till att fixa problemet mikaela la på mig för fem minuter sedan.
ciaaoo

in i duschen

nu har jag tränat lite, ska ner och hoppa in i duschen nu och stå där riktigt länge. har ont i huvudet & så, kanske hälper att slappna av lite.

hörs sen kanske om jag orkar . puss på gumpsingen

saknar dig.







till mitt hjärta. kan inte tänka på någon annan än dig när jag lyssnar på dessa låtarna, speciellt när det gäller den sista låten. i början när man bara lyssnar på gitarren, jag ser dig framför mig när du sitter där på sängkanten och spelar den för mig. jag sitter hopplöst förälskad och kollar på samtidigt som jag faller ner i en pöl på golvet. du gör mig helt svag. du betyder så mycket för mig så jag blir rädd.. men å andra sidan så känns det bra att ha något så värdefullt att förlora. låt det alltid vara du & jag.

snart ut

nu har jag suttit ute och dyrkat solen i över fyra timmar, ser att jag är lite röd i huvudet och så, men det har jag verkligen inget emot, det betyder bara att det kommer övergå i brunt sen ;). älskar att vara brun.

nu har jag & pappa precis ätit så nu sitter jag här, kollar på kissie i förkväll, kul att se henne utan den feta bitchattityden. hon verkar nästan mänsklig ju. 
ska smälta maten lite till, sen hade jag tänkt att sticka ut och springa en liten runda.
puss


vad tycker ni om kissie? sveriges största bloggerska. hrm


sol dyrkare nr 1

jag älskar solen & värmen ! ååh det är underbart.
slutade redan tio i elva idag från skolan, så underbart skönt. gick ner till farmor nästan direkt och väntade på pappa. sen lämnde vi tillbaka lite saker på ett ställe och så, sen hem. och direkt när jag kom hem så gick jag ut på balkongen med läxböckerna.

dock blev det inte så mkt läxläsning.. ;) har bara legat och stekt nu i över en timme
ska ut igen nu. så vi hörs senare pussss era scccchteeekare




norsk låt (y)

var inne och surfade lite bland bloggarna som också är medlem på bloggtrafik sidan, (länk om någon vill testa & bli medlem http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=mariaperssson), så  ramlade jag in på en söt norsk tjejblogg, där hon skrev om sommaren, så la hon upp denna låten.

Jag vet inte varför men jag gillade den med en gång. den känns sommrig på något sätt. ja, jag föll för den iaf. här är den!

om du som hade bloggen kollar in här någon gång, tack för låten! :D haha :)
nu ska jag kolla på svenska hollywoodfruar. puss

starta paniken !

jag vet verkligen itne vad jag ska göra åt mitt problem med matten, jag har suttit med samma uppgift nu i säkert fyra timmar!! bådar det gott eller ? njeee.. har riktigt många uppgifter som ska vara klara till imorgon, men här sitter jag och letar efter annan underhållning istället.. så hamnade jag här igen. bra uppdatering idag iallafall (y).. haah.

nej nu får ni stå för min underhållning, ger er en fråga ni kan svara på.


 gå gärna in på gammalbild.se eller bildbrist.com sen. två sajter jag hänger på allt för ofta.


dagens i-landsproblem!

jag hittar inte min cam! usch.. pappa har säkert snott den och tar ego bilder ;) . haha ska nog gå & fråga


sitta i solen och steka

så underbart när solen är framme så man kan sitta ute och steka samtidigt som man brottas med läxbockerna!
hoppas att vårvädret håller i sig även i veckan nu så man kan fortsätta sitta ute och blir lite brun i huvudet.

nu ska jag höra med pappa om vi inte kan övningsköra en liten stund nu ist, så jag får en paus från böckerna, står helt still i mitt huvud.
vi hörs senare :)

susie sunshine

hej alla fina.
jag känner mig extremt olycklig just nu, har sån enorm press från skolan just nu så det är inte sant.. jag har inte tid med allt vi måste göra! alltså det är sjukt som de värker på en med uppgifter, läxor och prov nu.. usch. vill inte gå teknik längre.. :( aja.. det är väl värt det i slutändan .

hur som haver så var jag ju och jobbade innan idag. gick bra och så, blev ungefär tre timmar. fick även reda på nya jobbdagar i maj, kommer bli ganska mycket, och jag kommer klaga riktigt mycket på att jag inte pallar, men det kommer vara riktigt värt det sen när min feting lön kommer i slutet av maj! ;) rauur i love money. då blir det iväg till malmö dirr!


har typ bildbrist på denna datorn. så får bli lite reklam för mitt jobb. så om ni ska åka till simrishamn någon gång så bo på hotel kockska gården, riktigt fint är det  med ytterst trevlig personal! ;) . lovar :)

nu ska jag försöka plugga igen och sätta ihop ett schema över nästa vecka..
pusss

money money money

älskling sov här inatt och nu ska jag snart iväg och jobba. ;)

puss på gumpen eller ngt

brummar iväg

nu kör jag iväg till jynsen och hoppas på att vi ska sitta ute i solen och steka lite.
satt ute i ca tjugo minuter innan idag och läste min tråkiga svenska bok. jag fick lite färg bara på den korta studen! ;)

så tips till alla, GÅ UT I SOLEN !!

bild från igår när jag övningskörde med pappa. nu ska jag dock köra moppe..

spinner som en katt! ;)

GODMORGON ;) eller, godmiddag, beror på hur man ser det. jag gick iofs upp för tre timmar sedan men har inte ätit frukost än..? hrm. jag satsar på godmorgon då ;).

hur som haver så har morgonen gått åt till att fixa datorn med internet och allt det där som vi hade problem med, och efter många om och men, samt en ny mottagare igen så går allt perfekt nu! ruskigt underbart.

skönheten.. grr ;)

well nu ska jag ner och äta min frukost. sen blir det in till mikaela & senare ikv förhoppningsvis min bejb.
puss i jumsken

tagit mig samman nu

nu har jag lugnat ner mig lite.. pappa sitter och försöker fixa datorn gullig som han är, men verkar inte gå så bra.. så ja vi får väl ha hit datormannen imorgon igen. detta måste fixas. nu! :(

aja. kan prata lite om min dag, det vart helt okej, men jag har varit riktigt trött och seg hela dagen. independence day gick på 6an igår och jag var ju bara tvungen att se hela! det är en av mina favorit filmer, trots att den är 14 år gammal så är det en film jag aldrig tröttnar på! den är faktiskt riktigt bra. och att will smith är jävligt snygg i den filmen också gör ju inte den sämre precis.. (; hrm



iaf, tillbaka till min dag. hade ju so-prov sista lektionen. och det gick nog ganska bra faktiskt. provet var nästan löjligt lätt på sitt vis, men frågorna var värda mycket poäng så inte säkert att man skrev tillräckligt mycket för att förtjäna dom..
aja, kartan kunde jag iaf! ;) tur det

sprillans ny dator

sitter här bredvid min sprillans nya dator som jag fick hem idag. den är superbra!
dock inte sak är inte riktigt rätt. DÄR ÄR INGET JÄVLA INTERNET PÅ DEN!!!! eller ja. den hittar inte ngt nätverk... sug min feta...!!!

visste redan sedan innan att den inte hade inbyggt trådlöst nätverk, men det gjorde ju inget för vi hade sånna dära mottagare. men de var tydligen för gamla, så jag fick köra in och få en nyare.
men tro fan inte att det möget inte heller funkar?!

jag är så jävla ledsen just nu så ni anar inte.. ååh helvete...nu fick jag ont i magen också. blööö jag går och lägger mig masdbhwyuerfhvioeds

vem är jag?

har tänkt att presentera mig och min blogg lite mer. vem jag är egentligen och vad jag brukar skriva och kommer skriva om i bloggen. kom på att jag inte har gjort det. ska länka till detta inlägget ett litet tag nu, så att nya läsare som tittar in kan få reda på lite mer om vad min blogg går ut på och vem det är som faktiskt driver den.

vem är jag?
- jag heter maria persson, snart 17 år. bor utanför simrishamn på österlen i sydöstra skåne. här bor jag med min mamma, min pappa och våra tre husdjur. jag har även en äldre syster men hon bor inte hemma längre. jag går i skolan i simrishamn på österlengymnasiet och har snart avslutat mitt första år på teknikprogrammet.
mina dagar fylls oftast med skola, läxor och träning. helgerna går åt att träffa mina underbara vänner, min älskade pojkvän, festa lite och jobba, även plugga om det behövs.

om jag skulle beskriva migsjälv så skulle jag säga att jag i stortsett alltid är glad, snäll och försöker hjälpa människor som behöver hjälp eller kanske bara behöver en vän att prata med, jag är bra på att lyssna. jag brukar alltid hålla på att tönta mig, bjuda lite på mig själv, springa runt och dansa, sjunga och vara helt störd. älskar att ha kul och jag skrattar ofta, mest åt mig själv dock. jag kan underhålla migsjälv i evigheter med torra skämt. haha. men jag kan även ha ett jävla humör, blir ganska lätt irriterad men är bra på att dölja det förutom vissa gånger då jag bara kokar över och dampar loss på allt och alla. haha, pms anfall som min pojkvän brukar säga..



vad skriver jag om i bloggen?
min blogg skaffade jag mest för att jag själv skulle kunna kolla tillbaka på mina gamla inlägg och se hur mitt liv har förändrats, framförallt hur jag har förändrats. vad jag har gjort men som jag kanske inte minns, hur jag kände förut för något och kanske vad jag tyckte om för musik eller kläder.

jag har inget speciellt ämne som jag skriver om här. jag skriver vad jag känner för. vad som är aktuellt för mig just nu. vilken musik jag lyssnar på, vad jag hittar på med mina vänner. när jag träffar min pojkvän och vad vi brukar hitta på. hur det går för mig i skolan, vad jag tycker är jobbigt och dåligt, vad jag tycker är underbart och roligt.
jag skriver som sagt mest om min vardag, eftersom det var det bloggen egentligen var skapad för.
jag vill gärna skriva om annat jag tänker på, kläder jag har köpt eller ska köpa. smink. vad jag hissar & dissar, men är inte ofta som jag faktiskt har tid till det även fast jag vill. men jag ska försöka bättra det just för att flera ska tycka att min blogg är något man faktiskt kan tänka sig att följa och kommentera.

jag älskar läsare och jag älskar att få kommentarer så jag vet vad jag gör bra och vad jag gör dåligt.
all kritik är bra kritik, jag använder mig av allt.


jag vet inte riktigt hur detta inlägget blev nu, säkert väldigt rörigt för jag känner mig lite stressad med att hinna plugga so.n också. så jag får sluta skriva nu.
läser igenom inlägget senare, ändrar förmodligen det lite senare så det blir mer läsligt. men just nu får det duga. jag har inte tid mer! ;)

puss


smarta maria? hrm


och såhär går det.
ser bra ut va? ska kunna afrikas länder till provet imorgon. men hrm ja..

om man gissar rätt med en gång så blir området vitt. ju fler gånger man gissat innan man har rätt destu mörkare blir det. rött blir det när de har fått hjälpa dig eftersom du gissat fel för många gånger. haha... detta kommer ju gå bra!

söt farmor, sött barnbarn

känns som jag har massor att lägga upp som jag inte har hunnit göra. det är dock mest intressegrus för er, men det är ju alltid något som fyller ut de tomrummen som finns efter att jag knappt har uppdaterat.. ;).

hur som haver så fyllde min fina farmor år i tisdags. hela 81 år blev hon och jag kände mig lite extra söt så köpte fina blommor till henne. mest för att visa hur mycket jag tycker om henne och gratta henne på födelsedagen.
hon blev verkligen jätteglad vilket gjorde mig ännu gladare. jag älskar dig farmor. hoppas du lever i hundra år till..

för övrigt så fyllde min katt år igår(?!). hon fick dock inga blommor ;). påtal om det.. jag glömde nog att säga grattis överhuvudtaget.. haha f*n. wellwell, she loves me anyway.

igår blev det träning på friskis med maria. efter många om och men.. jag totalvägrade först och hoppades på regn.. men hon övertalade mig med snack om en fin strandkropp och endast två månader till sommarlov. direkt när jag kom hem blev det dusch, lite plugg sen sängen.


... mhh

jag är riktigt jävla cepetrött.. sådär så man nästan mår illa av att vara vaken ni vet?
mh så nu går jag & lägger mig. uppdaterar mer imorgon
godnatt

saknad

hemmåt nu. hörs ikv ;)



skola

sitter i skolan nu igen, väntar på att klockan ska bli halv fyra. en timme kvar. känns som en mindre evighet.
efter skolan blir det direkt hem till mig med maria, sen iväg och träna ikv. om det inte regnar/snöar. (a) inte så mys att köra då nein.
får bli lite plugg idag också när jag har tid. CAD-prov first thing tomorrow och sen so-prov på fredag. mh lovely

just nu. fix med min photoshopbok.

DAMP DAMP DAMP A LA MARIA

åååååh jag blir gaaaaaaaaaaaaaaaaaalen ! FÖRST så vill inte min dumma telefon fungera. totalvägrar att skicka sms. så får jag damp för det. och som grädden på moset så låter min dator som ett brunstigt jävla lokomotiv och stänger av sig var och varanna minut. TYP ÅÅÅÅÅÅH

har jätteont i halsen nu efter att jag skrikit som en dåre i kudden.... ett försök att dämpa mina anfall.. men tror det hördes ändå. haha

nu har jag precis varit nere och klagat som en sur nyckelpiga på pappa om att  får tummarna ur röven och skaffa ny dator till mig... verkar bli denna veckan vilket känns jävligt bra.
har haft drömmar om hur jag kastar ut denna datorn och ser den gå i bitar, och sen ut och hoppa på den, tjugo gånger, och slutligen låta min vovve gå ut och göra sina behov på den.

anledningen till att jag inte kunde skicka sms var för att mina pengar tydligen var slut. ncnc. visste jag väl.

liveee froooom schoool

sitter här och typ hungrar sönder. har egentligen redan slutat från lektionen men eftersom vi ändå måste vänta i tid och evighet på wallin så kan man likabra sitta och nörda ;p

aja nu ska vi dratta. :)
KYSSSSSS & SMEEEK


härligt TE!

angående turneringen idag så kom min klass, te09, både tvåa och fyra. härligt kämpat tjejer och killar! :D. är så stolt över er.








godnatt

attans bananer

gick inte så bra som jag hade tänkt med mitt fix och trix så det får vänta tills imorgon helt enkelt.
för nu ska jag snart sova, ska bara lägga in lite bilder från volleybollturneringen idag.

puss på er

nya tag imorgon

mahmah

måste säga att jag är GRYYYYMT besviken på er :)  var bara det jag ville få fram. nu åter går jag till arbetet ;) PUSSSSSS

SKÅNSK MUSIK!

under tiden jag sköljer ur blekningen ur håret och fixar & trixar så tycker jag att ni kan ta del av den skånska kulturen. haha här är en låt med ett lokalt band från kivik här på österlen.
de heter happy hour. ( och det utalas med skånsk dialekt och alltså inte så som det ska utalas. MYCKET VIKTIGT. många tursiter brukar skämma ut sig när de säger fel.. ;)

iallafall så är det en låt som handlar om a-traktorerna här nere. ;). eparaggarna. en låt som jag har lyssnat på x-antal gånger.

hur som helst. här kommer den!
happy hour - österlens a-traktor maffia med text! ;)

hade varit kul om ni som inte kommer från skåne skulle kunna kommentera inlägget och skriva vad ni tycker om skånskan och om ni förstod mycket av låten osv. kul att höra :D haha.

så kommentera sötisar

lite tid ;)

hej bloggen. nu har jag lite tid och ork till att blogga. (y) sitter just nu med blekning i håret och känner mig allmänt fager. ;) .. gör dock bara slingor. tack till min kära syster som offrade sig och hjälpte mig. puss på dig ;).

just nu.

svenska provet jag tjatade om igår gick nog ganska bra faktiskt. bara typ skrivkramp. mr tight-pant's prov har alltid frågor som kräver uppsatser till svar för att bli godkänt.. men det är härligt! satt för första gången kvar bland de sista på ett prov.annars brukar jag sitta där ute och klaga på att dom andra sitter för länge. verkar som att jag har gått över till den mörka sidan nu. nooooo hahah.

aja hur som haver så var dagen otroligt chill! bara matte en timme sen sv-provet. efter det lunch och kolla på volleybollturnering med julia. riktigt najs dag! :)
blev hämtad av mamma & pappa redan klockan ett så åkte i till tomelilla ist. så jag slapp träsmaken i röven.. ;) haha.

aja kommer mer om turneringen sen kanske. har bilder jag kan lägga upp;)
nu ska jag fixa lite med kläder. ni kanske får se sen men nu är det secret project.. ;)

iväg igen

nu kör jag in till stan igen för att träffa & plugga med älsklingen. får se hur det går. imorgon blir det skola med svenskaprov och volleybollturnering. HEJA TE09 hur som haver så blir detta nog det sista jag skriver för dagen. så vi hörs imorgon :)

ni är lite tråkiga som inte svarat på inlägget under.
vill ni göra det och har ändrat er så är det bara att kommentera och göra mig glad? :D :)
puss på gumpen

oredigerad bild. sen i lördags när jag var ute och sprang.

kommentarer. kul om ni svarar

fuckfacebild sen imorse. hade damp i min sovtröja. host peppade inför jobb


kommentera nu & gör mig stolt ;) ett ord räcker

take som pills and go to la-la-land

gammal låt. men ser ni mitt careface? ;). nää men anyways,

fuck the system. fuck skolan.

hoppa fram till 0:59 för att höra texten.

"This is what I love, and can't stop loving.
Get wasted at parties, from 9 'til 7 in the morning.
I live for the music, rolling Blunts, feeling high, getting loaded, or take some pills and
go to La-la-land.
Spending all my money on dope and on extreme high price tickets,but in the end it's all worth it
I like to live in my OWN WORLD ! Fuck regular life...fuck a 9-to-5 job.
I'm told to enjoy every moment, every hour, every minute,thats what I do on fridays and saturdays.
Why should I take life so seriously? I just want do what I like to do, being far from reality.
Cause I can't stand society
This is my own world, I just want to hear the music.
I think the whole system fucking sucks, everybody is working their fucking ass off during the week, getting totally fucking stressed out.
So what's wrong and what's right? I live for the weekend, I live for hard styles, I live for hardstyle baby...
Come on, let's go!
"

MEN SJÄLVKLART!!

har svenskaprov imorgon så tog precis upp boken för att plugga på instuderingsfrågorna vi fått. men tror ni inte att jag har fått med mig fel block hem...? :) joo självklart! det rätta ligger i skolan, MED FRÅGOR OCH SVAR!! fan då.. alltså det är så jävla typsikt...... ååh. f**ta.

aja... frågorna kan jag skriva ut igen men svaren är det lite värre med. skoj..



älskling

detta blir sista inlägget för idag. men fyfan vad jag har uppdaterat.. ? haha. inte illa för att vara jag.
anyways, jag skjutsade hem min fina pojkvän för ungefär en timme sedan, hade egentligen hellre velat ha honom här hela natten men nu känner jag att det nog var bäst att han åkte hem. jag är så jävla trött nu. (a) höll på att slå huvudet i tangentbordet innan, nästan .. ;)

nu ska jag gå & dejta kudden. upp & jobba imorgon (y) sen plugga plugga plugga.


m♥j


weee´re mooooving ooooon

shit vad liten bilden blev.. hur som haver.


sitter med pojkvännen bakom mig just nu. och det tycks blixtra ute just nu? eller nej, det är ju bara min man som har fått tag på kameran.. haha no life.

nu ska vi ner och äta middag med mina föräldrar. ;)
önska honom lycka till ;) hahaha. (a)

iväg

ska iväg och hämta älsklingen nu så blir nog lite klent med uppdate nu och några timmar framöver.
hur som haver, vi hörs senare.

PUSS PÅ GUMPEN


byta header

jag känner att jag måste byta header. denna duger inte längre. haha.
men saken är ju den att jag suger på det här med att ändra saker med design och sånt på bloggen. fattar ingenting..
så hade varit gulligt om någon hade kunnat tipsa om någon sida eller något där de förklarar hur man gör när man byter bild i headern?

ut med gammalt in med nytt


holey sh*t. det funkar? haha

haha klaga inte. men det är det mesta jag haft iaf.. (;
måste ut och fira ikv. wooho (y) haha

nää nuska jag renbädda sängen, städa, träna, duscha och sen se vart jag hamnar.
uppdaterar senare.. maybe

bytt klass till smes?..

NO WAAAY. TEES IT IS!
hade dock en smes-tröja på mig vid träningen igår. usch jag skämdes nästan... haha nej skämt och sido. men vi måste få tummarna ur röven snart och beställa tröjor till Te09 ist, så jag slipper gå runt med denna ... ;) höheehee.


haha ignore the face. men jag gav yttryck för mina känslor at the moment. ;). ja ni i TE09. kan gissa själva vad jag kände..

hem leverans?

när jag kom hem från en dryg dag i skolan igår så låg detta och väntade på mig när jag kom hem.

två st oasis dust it och en barn tandborste(?!) med bamse på.


jag kan förklara det där med bamse-borsten.. ;) haha.
det är så att mina tänder inte sitter helt rakt på sidorna i min mun så det är jättesvårt att komma åt med en stor tandborste. därför sa min tandläkare åt mig att skaffa en liten barntandborste också.

och varför det är just bamse på den berodde på att det inte fanns så mycket att välja på förutom denna och en såndär med gummipropp-fot på ni vet? ;) så den kan stå upp själv. haha mamma tyckte jag var lite för gammal för det.. men.. är inte bamse nästan värre? hahah

la escuela

holaaaa.
jag har redan börjat få blogg ångest.. haha. men jag ska fortsätta kämpa. (y) ;) .
"jag skaaaaa blogga, jag är inte rädd. jag kaaaan blogga, jag är inte rädd"

har dock inte så mkt att berätta eller skriva men får väl skrapa ihop lite intressegrus-inlägg till er som läser. (y) haha.


bild tillängnad freddy. vår idé om att förbätta klassrummet. (;
-strippstång. manlig gay(men ändå SNYGG;) strippa. g-strings. rökridåer och hundkoppel.
ingen dum idé right?

ja. lars-torsten har en röd g-string på sig och freddy gillar det.. shhh (A)

innan jag nannar..


min mobil är typ förstörd.. :( den halkade ner från hyllan i mitt skåp för någon vecka sedan.. landade på framsidan och resultatet blev att en fyrkant i ena hörnet på displayen blev grå & färglös. touchen funkar fortfarande men kul att den ser ut så..?

lämnade in den på lagning. men blir inget med det. efter att ha räknat på det så blir det runt 1600-2000 kr för att laga den.. inte värt det. fan halva kostnaden för hela telefonen. så det blir att köpa ny, billig sak. utan touch..

jag är så jävla ledsen. min bebis..

älskar våren

det är så otroligt skönt att våren äntligen är här. jag älskar värmen, jag älskar solen, den nästan molnfria himlen och det faktum att sommaren inte längre är så långt borta.
imorgon, om exakt åtta veckor, slutar vi skolan och tar sommarlov. det är sjukt så snabbt tiden går, snart är första året avklarat på gymnasiet. två till sen är det min tur att ta studenten. fyfaaaan vad jag längtar.


hur som haver, jag skulle ju börja blogga igen ja. ;)
dagen har spenderats i skolan. direkt när jag kom hem så blev det att sitta ute i solen några timmar. så härligt. sen blev det mat och fysikläxa, dator och nu har jag precis kollat igenom bilder som jag tagit idag och gjort ca 150 situps.
haha nu får det vara nog, jag går och lägger mig. ;)
puss

erkänner..



okej, jag erkänner, jag saknar att blogga som fan. innan var det mest jobbigt att behöva uppdatera och blev bara besviken för att jag inte fick någon respons trots mina ansträngningar.
men nu börjar jag igen! det kommer börja väldigt sakta.
just nu vill jag bara ha någonstans där jag kan få skriva av mig lite om vad jag har gjort under dagarna och hur jag känner & tipsa om bra musik och typ kläder? jag vet inte, jag vill så mycket.

men just nu så vill jag faktiskt bara ut och springa en liten runda i det fina vädret. ;)
så puss på er (om någon fortf kommer in här och kollar..;) så hörs vi senare kanske! (y)


do something

tur att jag inte bloggar längre för då hade jag ju bloggat för att fördriva tiden vilket hade fått mig att glömma bort att plugga på matteprovet vilket skulle leda till ig och en ledsen maria.

ja, visst är det en jävla tur att jag har slutat med det? ;)

i see you looking at me like i'm some kind of freak.
like i've got what you need, why don't you do someting?

palla

jag slutar nu blogga tills jag kommer på hur man låser bloggen så man bara kan läsa själv.
palla skriva när ingen bryr sig. :)
HEJDÅ
?#)#¤%#%&(¤)&¤&)

RSS 2.0