BLOGGAR PÅ NATTSTAD

hejsan alla mina fina läsare! jag har bestämt mig för att testa blogga på nattstad ett litet tag mest för att få lite omväxling och känna hur den bloggportalen är.

hoppas ni hänger med mig dit!
http://www.nattstad.se/mariaperssson
http://www.nattstad.se/mariaperssson
http://www.nattstad.se/mariaperssson


ut och springa

för första gången på jäääävligt länge ska jag ta och röra på fläsket lite. lär förmodligen dö av att springa nu, men anyway, ska göras någon gång!
vi hörs senare om jag lever

söndagsmys på schemat!


riskettan

tidigt i morse hoppade jag på tåget i simrishamn mot ystad för att gå på riskutbildningen som är obligatorisk inför körkortet. många har sagt att det var det segaste de har varit med om, men jag kan faktiskt inte hålla med där. jag tyckte det var väldigt intressant samtidigt som informationen om hur många som kör rattfulla varje dag var skrämmande.

när det var över hade vädret slagit om till strålande solsken så jag satte mig på stationen och njöt en stund innan tåget kom rullande. vid två var jag på hemmaplan igen och sedan dess har jag legat i solen och njutit.
underbara sol och värme, jag kommer sakna dig





opublicerade bilder

det var längesedan jag bara satt hemma och pillade navelludd en lördagkväll. ganska skönt men måste ändå erkänna att jag hellre hade varit ute med mina vänner eller myst med min pv. mest så det händer något!
är riktigt sugen på att bara ge mig ut, festa, träffa folk, roa mig, riktigt svina!! haha ( eller, behöver ju inte ta det sista allt för seriöst.. haha) jag är bara sugen på lite drag!!

tacka gud att det bara är två veckor kvar idag till the big bang.
taggar till med att kolla igenom fula festbilder och längta till nästa helg.
imorgon blir det risketta i ystad 10-13. fun! .. puss på er.







it doesn't matter how drunk you are or how ugly you look in the pictures, just as long you have a f'cking great time!

tidy things up

trots att jag redan har sprungit och städat halva dagen på jobbet så känner jag faktiskt att det kanske är dags att ta ett svep med trasan och dammsugaren? haha, dags att lossa på tummen..!

vi hörs senare när jag är klar!


wanties; gina tricot; fall

nästan det enda som får en att "längta" efter hösten. alla mysiga höstkläder; koftorna framför allt! får bege mig till malmö snart. det kliar i fingrarna.. hohohi

sooooon


snart är det dax och då kör vi all in. extra allt! kommer bli kanon

yesterday/today

min outfit för både gårkvällen och dagen idag.

nytt fjäderörhänge som jag pillade ihop igårkväll innan jag stack till min pv. i like it

off to school; day 2


shorts; avklippta jeans, secondhand. linne; tillklippt body, gina tricot.

"why go out for fastfood when you've got a fucking buffet waiting at home?"



du är lycka för mig
du är kärlek
du är egentligen så mycket mer än det.
du är allt, min styrka.
mitt liv, mitt allt.
du är mig. en del av mig.
min andra halva.
känner mig inte hel utan dig.
något stort fattas,

just something i made


skolstart..

idag börjar skolan igen, whii.. eller?
jag saknar redan sommaren, sommaren som vi aldrig fick. sommaren har känts tom och innehållslös men om man tänker efter så har man ändå varit med om mycket. mycket som jag kommer sakna nu när jag sitter i skolbänken och längtar hem.
jag kommer sakna våra galna utekvällar, kommer sakna jobbet dagen efter, vårt gnäll på kockskan.. haha. kommer sakna galna elena och spårade nelly. sommaren tar fram det bästa hos en. ( eller det sämsta..? haha) , huvudsaken är att man har haft roligt, och det har jag fan haft.
nu har jag studenten att se fram emot, det är inte ens ett år kvar. hur skönt känns inte det? vi har så mycket att se fram emot detta året, 100 dagars, bal, utspark, student. detta är de bästa åren i vårt liv, nu är det dags att ta vara på det.
då kör vi! beger mig snart iväg för att möta filippa för lunch innan vi beger oss till skolan.
vi hörs senare ikväll!
jag och bästa elena för någon helg sedan. sommar

naturdiet

nu när skolan börjar imorgon så är det dags att ta tag i sitt liv. jag började idag på naturdiet efter upptäckten att jag gått upp hela 3 kg denna sommaren.. damn. haha. så nu ska jag köra på naturdiet i en vecka innan träningen på friskis drar igång igen.

ska dokumentera min vecka. är det positiva resultat så delar jag givetvis med mig av dem till er!
nä nu är det nog dags att "äta" lite. vi hörs senare!

paintball + bowling

gårdagens personalfest bestod av paintball, bowling och middag på maritims, sen fick den ett snabbt avslut klockan elva. en liten besvikelse om man ser på förra årets galenskap i samband med personalfesten. men men, var nöjd med det du får.

eftersom det inte var så dragigt så blev det inte heller några bilder direkt. men här har ni tre små. better than nothing





personalfest!


vi hörs imorgon!

världensbästaflickvän.se?


idag förtjänar jag ett mindre pris eller en medalj. jag pallrade mig upp ur sängen klockan tio för att laga frukost till min pv som jag lät sova vidare under tiden.
det blev plättar med socker och jordgubbssylt, samt en rostad macka med stekt ägg och sen ett glad oboy till det. maten serverades på sängkanten och han blev jätteglad. mission accomplished!

nu ska jag ner och diska undan vilket inte är lika lockande. men det måste göras

waiting

önskar jag hade bilder att visa er från igår men tog dessvärre inga andra bider varken under dagen eller kvällen.. min kamera vägrar sammarbeta. måste skaffa mig en ny. phu.
nu väntar jag på min käre pv, sen blir det söndagsmys. imorgon är det dags för personalfest, ska bli spännande att se vad vi ska hitta på detta året.

puss på er!

bild från bornholm igår.


today, now

ser mörkt ut

uppdateringen av bloggen fram till iaf söndag kväll kommer vara lite sisådär. det är nämligen så att nu ska jag snart in till min pv, spendera natten där, sen imorgon bitti åker jag och nelly över till bornholm för dagen. sen direkt när vi kommit i land igen så blir det grille hos padde och slutligen avslutar vi på paviljongen.
på söndag så jobbar jag fram till två och därefter blir det körlektion.

dvs kommer inte ha tillgång till dator/bloggen förrän tidigast på söndag kväll. ha en bra helg!


baby, jag gråter bara i regnet


så varför vill du stå med mig i regnet?


something old, something new


tog mig en tur in om på vår second hand affär i stan, första gången på många många år, och hittade ett par "fula" jeans som jag direkt fick idén att göra om till ett par höga ljusa jeansshorts. said and done, här sitter jag nu med mina älskade jeansshorts.

tragiskt nog lär jag förmodligen inte få chans att använda dem inom de närmaste pga vårt underbara sommarväder. men om de inte kommer till användning nu så kommer de bergis få följa med mig utomlands snart.

projects


wanties


just another day at work..

work work work, eveeery day. att jobba varje dag har gjort att man inte längre är fullt lika taggad på att släpa sig dit längre. men nu är snart säsongen slut och det är bara att uthärda! jag vet ju att jag snart sitter här utan inkomst och då bönar jag och ber efter att få skura ett dass eller bädda en säng för en liten peng.. haha. usch vad mitt liv låter glamoröst?

trots de tråkiga delarna med mitt jobb så fnns det massor med roliga också. saker som är roliga för oss, kockska humorn är känd, haha. exempel på det följer nedan





boyfriend-time


smell you later

making plans




tvätta tygskor!

jag fick för mig att tvätta mina vita tygskor för någon vecka sedan, de var verkligen katastrof med stort K. så jag tänkte "let's givet it a try", det kunde ju inte bli sämre, men till min förtjusning så blev det hur bra som helst!

därför satte jag ihop en liten guide till hur man framgångsrikt får sina älskade skor som nya igen.


young and stupid

året 2009



























it's mine


and it's perfect

söndagsmys

efter en dag full med jobb och övningskörning så styr jag stegen mot simrishamn och min kära pv för lite söndagsmys.
trevlig kväll allihopa!

jag ikväll

last night

min gårkväll bestod av party till 100%. började med lite förfest hos elena med henne och nirre. senare drog vi till paviljongen och fick stämpel medan det fortfarande var gratis inträde, sen på det igen hemma hos elena. tillslut hamnade vi på pavvan igen och skakade rumpa och skrattade till magen gjorde ont ända till stängning.

perfekt fredag! nu blir det att kasta på sig klänningen igen, om en halvtimme kommer gäster. släktkalas!! whoo.. får väl se sen vart jag hamnar.





right now


this is the second-best idea we ever had


ta tag i livet eller?

börjar få ångest över att vistas i mitt rum. det är kaos på riktigt.. haha damn. det värsta är att när jag väl har städat så ser det likadant ut igen efter några timmar.

wellwell, mamma tycker det är dags. så okej då. tar tag i mitt liv och taggar samtidigt inför kvällens festligheter.
untz untz



justin timberlake ft the lonely island - mother lover

kerli - army of love

sola och bada

ännu en dag med kanonfint väder så jag passade på att ta mig en tur till stranden efter jobbet igen. det går rykten om att sämre väder är påväg så får njuta så mycket man kan just nu.

nu har jag precis varit och duschat och nu ska jag hjälpa pappsen med maten. ikväll blir det teoripluggning för heeeela slanten. fuuuun.


JA JUSTE! jag har glömt att berätta en sak... jag har inte längre piercing i naveln. den "dog" för två veckor sedan. kort och gott så brast huden = död. dock har det läkt i hop rätt bra nu, är endast lite ärrvävnad just nu. but it's not pretty.

jag är ganska säker på att jag ska göra om den till höst. jag saknar den redan


nygjord vs död

AH DRA ÅT HELVETE.....!

beställde en jacka förra veckan, en svart skinnjacka från ellos.se . idag fick jag ett meddelande från posten att mitt paket hade kommit. blir såklart överlycklig och hämtar ut det direkt.

kommer hem och vafan ser jag?
DOM HAR FANTAMIG SKICKAT FEL JACKA TILL MIG!!!
det enda dom fick rätt med var färgen men resten är en totalt jävla katastrof. kyss mig i röven

ursäkta min franska men det är fan förjävligt

taned

så här ser jag ut ikväll.


de senaste två dagarna har det varit strålande solsken här hos oss på österlen, så jag har passat på att vara på stranden och pressat lite (läs; mycket), därför är jag nu lite rödflammig på mina knubbiga små kinder, men det lägger sig bra till imorgon då det blir på det igen.

nu ska jag köra in till min pv. ha en fin kväll

paketen.

paket ett, underkläder


paket två, klänning.


klänningen kommer ni få se på inom en månad. i promise you.

christmas everyday..

börjar känna mig bortskämd med alla dessa paket som trillar in, fulla med fina saker i. dock känns det inte fullt lika häftigt när jag inser att det är jag själv som har pröjsat för dem.
nu måste jag börja SPARA pengar. for real

visar vad som fanns i paketen lite senare


HE HE .. det var ju lite otippat..

gick nyss in på min mejl för att kolla orderbekräftelser och fick mig en shock.. jag har tydligen köpt en skinnjacka. haha, jag la ett bud på 200 kr men tänkte "ah den vinner jag ju aldrig, folk är som hajar", sen glömde jag bort den, men se på fan, haha it's mine!

passande när en annan skinnjacka också är påväg hem till mig as we speak.. HÖHÖH.. svart visseligen, wellwell. jag ville ju ha en, now i got two!




ah jag gråter ju inte direkt, ´score säger jag.

RSS 2.0