volleyboll-turnering!

då var det dags för volleyboll-turnering ännu en gång på ÖG. som vanligt så var varken jag eller julia med så istället var vi hejarklack! gjorde ytterst fina skyltar, de kommer bland bilderna här nedan nedan. och när vi inte hejade så fick vi lov att spela bowling i en timme.
så min dag idag bestod av sex och samlevnad hela förmiddagen, sen heja på laget och bowla. ingen dum dag det inte! fler sånna hade man gärna haft.

när jag kom hem så tog jag mig en powernap, sen nu hade jag tänkt att göra lite matte, men tror ni inte jag lyckas glömma miniräknaren i skolan? smarthuve. så nu får jag väl hjälpa till med maten istället.







slutpoängen: maria 403, julia 374. | mycket rolig "match" faktiskt, vi gick båda upp och ner med skickligheten hela tiden. mycket spännande

öppet hus

alltså det är ju sjukt rent vad öppet hus kan vara tråkigt ... blärk! har varit i skolan i ca 12 timmar idag, därav en av de timmarna var lunch på piri piri. (jag syndade och åt pizza.. ångest på den!) hur som haver så kände man sig ganska överflödig på skolan, bara satt rätt upp och ner och glodde i princip. jäkla tur man hade sina vänner där iallafall som kunde underhålla!
det värsta med det hela är att vi inte får något komp.ledigt för detta & att jag missade min spinning.
"ni har redan varit lediga för detta". fuck, trodde hoppades nästan dom hade glömt det.

om man ska säga något positivt med dagen så var det att man fick umgås lite mer med beckman. var allt för länge sedan!



me and my wife, mrs beckimani. sommaren -10

svart på vitt

nytränad, nyduschad och ny...trött? här har ni en ca 2 år gammal bild på mig.
enjoy! godnatt


duktig flicka.

fattar knappt varför jag är uppe såhär tidigt på en söndag, men det finns ju anledningar till det. det är såhär att klockan tio ska jag vara på plats för en gyminstruktion med elin på friskis. ska ju börja lyfta skrot också!

så vi får se hur det går, men kan ju gissa på att jag kommer köra på med ett pass direkt efter. kan kanske berätta sen hur det gick. men just nu så har jag ett svagt minne av att jag har lovat att berätta om min träning i veckorna(?), så såhär ser mina veckor ut:

måndag - ki-box 1½ timme
tisdag - spinning 1 timme
torsdag - spinning 1 timme
söndag - gym (ca 1-1½ timme tror jag)
händer även ibland att jag kör
[söndag2 - spinning 1 timme] 

bild sen igår. en svettig maria som nyss är hemkommen efter en lååååång promenad.
av någon anledning fick jag för mig att gå hem från min pojkvän. (ca 7-8 kilometer)
flitigt?

I JUST HAD SEEEEEX

.. and it felt soooo goooood..

the lonely island ft. akon - i just had sex

gårdagens

gårdagens outfit, minus glasögonen.

kofta-only | baströja-hm | jeans-only | klocka-ur&pen
glasögonen är köpta på cubus om någon undrar.


nu du..

nu har du fan både skided och trött i de KJSD!
this one is for you


NI! ♥

vad vore livet utan er ? tackar skolan för att vi fick chansen att lära känna varandra. vi har gått tillsammans med varandra i ett och ett halvt år nu och jag börjar få ångest över att vi bara har ett och ett halvt kvar också. vem vet vad som händer efter det?
ni är guld värda allihopa, så många skratt jag fått med er! jag kan inte föreställa mig att åka utomlands med några andra just nu, ni är dom som skulle göra resan bättre än bäst. det vet jag, vi hade haft sjukt roligt tillsammans, det hade blivit ett minne att bära med sig hela livet. hade betytt otroligt mycket för mig att få dela det med er, med mina fina vänner som jag tycker om så mycket.
men just nu kan vi bara hålla tummarna allihopa..

och innan ni dödar mig för bilderna nedan vill jag bara passa på att skriva en sak till.
i love you guys. i really do ♥


















































 

 

 




































































nu får jag väl gå & lägga mig så jag inte blir fet..


stora planer

vad tror ni det är för planer jag sitter och smider nu om inte planerna på en resa utomlands? jodå så att just så är läget just nu!  har suttit vid datorn nu en bra stund och gjort lite research på olika hotell och priser, samt datum för en avresa till en varmare destination med världens bästa filippa.
detta är inget som ska bokas än, men det är en sak som ska bli av under årets gång, mest troligen i till hösten då man gärna söker sig till värmen.

för tillfället är det bara jag och filippa som planerar att smita från sverige ett tag men vi får se om fler hänkar längs vägen. vi satsar på ett all-inclusive paket för att slippa så mycket matkostnader m.m, och destinationen ska vara oerhört solsäkert. hotellet ska vara tipptopp och stranden ett stenkast där ifrån. låter underbart ellerhur?

jag taggar sönder!


THINK TWICE

här får ni en liten gåta av mig innan jag intar ryggläge i min säng, kommentera gärna detta inlägget med ert svar. hade varit kul att se om ni klarar den:

"3 män går in på ett hotell, de betalar 10kr var. Vilket blir 30 totalt. Men dom bäddar själv så hotellägaren tycker det är dyrt med 10kr var. Hon ger därför sin son 5 enkronor. Men han vet inte hur han ska dela det på 3 så han behåller 2 själv och ge en till var gäst. Alltå har sonen 2 själv, och gästerna har betalat 9 var. 9 gånger 3 är 27. plus sonens 2 vilket blir 29. vem har den sista kronan?"

hrm?


CHECK

sitter här nu, nytränad och nyduschad och det känns super. glad att jag ska komma igång nu igen. idag var det ki-box som gällde och mja, efter att inte ha tränat på tre veckor så kan jag ju säga att det var gaaaanska jobbigt, men det gick! hoppas bara inte jag får träningsverk i benen nu igen för imorgon är det spinning som gäller.

nu ska jag nanna kudden så jag orkar med skolan imorgon, puss på er

en osminkad och peppad maria innan träningen.
KOMMA IGÅNG MED TRÄNING, check!
BLI SNYGG PÅ BILD, fail!


OH MY ...

idag är sista dagen på mitt underbara, drygt 3 veckor långa jullov.. imorgon börjar skolan igen. och om ni kollar igenom mitt schema jag har lagt upp här nedan så kanske ni kan förstå varför jag inte direkt jublar.. tacka gud för att jag iallafall har överlevt halva gymnasietiden nu

TAGGA TRÄNING

sitter här nu och taggar till tusen inför vårterminens träning. planen är att köra på ännu mer än i höstas. jag vägrar ha dubbelhaka och daller på magen/röven till beach 2011! glöm det!
jag ska bli fit på riktigt nu. jag kände att jag var på god väg innan, men sen kom julen med allt därtill. mat mat mat mat mat och noll träning. jag saknar träningen som tusan! känner att jag inte mår fullt lika bra utan den, och det känns underbart!
förut har jag inte varit ett big fan av träning, men nu är det andra bullar, jag älskar det! älskar att vara igång på riktigt och känna förändringen. känna hur man orkar mer och mer och hur centimetrar sakta men säkert försvinner här och där. underbar känsla!

som ni märker, är jag inget annat än taggad just nu. wooh, på måndag börjar allvaret igen. det kommer bli kanon!


iväg mot ystad!

har inte bloggat på ett par dagar innan nu men nu tänkte jag att jag kunde slänga in ett snabbt inlägg innan jag sticker iväg till ystad med min pojkvän. 
denna veckan har inte varit den mest händelserika på lovet direkt, men jag har iallafall fått en chans att verkligen varva ner och andas ut. jätteskönt.
men nu ska jag iallafall snart hoppa in i bilen och bege mot mot stan där bussen mot ystad väntar. ikväll blir det middag ute med älskling och natten spenderas i ystad.

imorgon blir det 18-års gille med bästa filippa!  vi hörs

christmas bonus?

jag trodde inte att julbonusar var något vi höll på med i sverige men tydligen så ser mina chefer lite annorlunda på det. när jag jobbade förra helgen så fick jag en julklapp. ett presentkort med 250:- på lindex. inte helt fel faktiskt. i love my job


äntligen!

jag säger bara; äntligen!

ni minns väl hur länge jag har pratat om att köpa en?
igår bestämde sig min syster för att sälja sin (ca en månad gammal), så helt huxflux gjorde vi ett byte mot min touchmobil (LG arena) och 2 000:- emellan. jag är helnöjd!


nyår 2010-2011

här kommer ett litet smakprov av bilderna jag tog sedan nyår. dock så glömde jag än en gång bort att jag hade en kamera i väskan så det blev inte så mycket bilder, och dom bilder där togs är inte till så mycket, mest en stor dimma alltihopa! men kul hade vi !
nyår kunde inte ha blivit så mycket bättre än vad den blev och det har jag mina fina vänner att tacka för. ni är världens bästa!

här är tre bilder tagna bara några minuter innan vi åkte iväg till festen





får se ifall fler kommer upp, behöver nog godkännande av somliga innan dess!


RSS 2.0