i love the way you lie

nya kärleken.

eminem feat rihanna - love the way you lie

midsommar fest 2, bilder

här kommer bilderna jag har lovat sen festen i lördags. midsommar festen nr2, this time, with bönder!


elna, rufus & lisa

falk & johansson

smarta rufus tappade sin köttbit i sanden. sköljde av den med cider, jadååå

falk & johansson

jyns & rufus

johansson, anna & danielle

jyns, rufus & falk

hanna(?) & puh

johansson & anna

rufus & falk

HAHAH

glasspaus, rufus , johansson & jyns

mina fina tjejer kom också förbi :) filippa & julia

vackort

människor

mer människor

grrr

johansson with the giiirls

hubbabubba hannah

eliiiin

moooa

hampuuus

jakobski & mary

hannah & eliin

happy lisa

denna vackra bilden på rufus får avsluta bildbomben ;)
tack för en trevlig kväll


minigolf, round two

vid sextiden mötte jag josefine i stan igen. vi gick ner och åt varsin sallad på piripiri. gottgott! dock satt vi mest och gnällde över våra brännor över att vi inte kunde gå sommarklädda. var tvugna att skydda kropparna från solen så vi var fullt påklädda.. inga bara ben och fläktande linnen här inte.

efter vi ätit klart begav vi oss ut till tobisvik igen för att spela minigolf igen. denna gången var det bara jag och josefine och det gick så mycket bättre :D . förra gången var vi fem som spelade och ca sju stycken som kollade på..
så var lite mindre press denna gången och det syntes på resultaten.

förra gången fick jag 83, nu 63. tjugo poäng i skillnad bby! ;)

RED ZONE

att jag är född i juli månad gör mig till en kräfta, att jag brände mig som fan igår gör att jag till och med liknar en.

som jag skrev igår så blev det ännu en heldag på stranden. mötte josefine vid tobisvik vid elva. vädret var lite smådimmigt först så vi trodde inte att solen skulle ta så hårt, vi hade fel.. haha. efter ett tag försvann dimman och det blev stekhett!
och en efter en droppade människor in och joinade oss. tillslut var vi en tio stycken. jag, josefine & åtta boys. blev en trevlig dag, och efter fem timmar i solen begav vi oss hem. 

blev direkt in i duschen, där kände man hur sönderbränd man var.. haha pain! och när man kom ut från duschen såg man hur röd man var.. vackert ;) 

området på bilden är en av många jag har bränt.. haha.
brände även svanken, axlarna, överarmarna, bröstet (inte själva boobsen, utan övanför) , kinderna, näsan, baksidan av låren, knävecken och framsidan av smalbenen.. det hade nog varit lättare att räkna upp det jag inte har bränt?

som ni säkert förstod så fick jag inte med mig någon jäkla solskyddsfaktor..

towards the beach!

nu sticker jag iväg till stranden igen med josefine. är lite småbränd från igår så blir till att ta med solskyddsfaktor idag.. höhö. so not my style.. wellwell, vill man steka vidare så!

angående minigolfen igår så kom jag på en delad sistaplats, jag och anton var lika dåliga BRA! (y)
vi hörs senare alla schteeeekare!


iväg igen!

nu ska jag iväg igen, ska in och spela minigolf med beckman, macke och malte.
vi hörs senare eller imorgon! :)

a day at the beach

tjohej! =D är hemma nu från en heldag på stranden med josefine. känner mig lite halvt öm på olika ställen så solen har nog tagit ganska bra idag.
har verkligen varit toppen väder hela dagen, imorgon ska det bli ännu bättre så då blir det en heldag till! riktigt fint! :)

har bara tre halvtaskiga bilder från dagen, beckimani tog bort alla på henne. grrr!

at the beach!

failure

life is GOOOOOD!

visste ni att..

.. jag samlar på .. ööhm..(kommer inte på vad de kallas.. pinsamt..) aja men sånadära som sitter på brukar! :D

har inte samlat så länge så samlingen är inte så stor än.. (a.


helgens fångst

iväg till stranden!

godmorgon ! vaknade för ca en timme sedan, planerna för dagen är att sticka iväg och sola med fru beckman. vet inte riktigt vilken strand vi ska till än, men det fixar sig!
nu ska jag bara springa runt ett varv i huset med dammsugaren sen bär det iväg!
hoppas på en bra dag och mycket färg på kroppen. vi hörs ikv! :D

bild från lördags, kommer fler sen.. ;) här är mickelsen helt alena & mobbad. inget ovanligt där inte!?

dags att sova!

ÄNTLIGEN har jag tid att sova, i min egna säng också. ååh längtar så tills jag ska nanna, vilket lär bli om ca tio minuter.

helgen har varit riktigt bra och festen igår var givetvis trevlig & så. bilder kommer inte upp förrän imorgon, blev ganska mycket bilder igår så orkar inte ladda upp det nu. är riktigt trött (a) .
jag uppdaterar om gårdagen imorgon istället så kika in då! :)

midsommarafton

igårkväll var det ju midsommarafton och min kväll spenderades på en fest i gärsnäs med mina girls. var trevligt folk och så, så det var en bra kväll. (y) halv två tog kvällen slut, då vi blev hämtade av tammies mamma. hon släppte av mig hos farmor, där jag skulle spendera natten. kunde inte ta mig hem. tror ni inte att jag har glömt min jacka på festen då & att mina nycklar ligger där i? jo visst.. så fick väcka farmor klockan två på natten.. ja vad säger man..?

sov i ca fyra timmar sen gick det inte längre. upp vid sju och kollade sen på tv tills jag började jobba halv tio. slutade jobba klockan två. vid tre kom jag hem, och nu om en timme ska jag iväg igen till nästa fest.
så nu är det nog dags att börja fixa sig!
vi får hörs imorgon, här kommer bilder från igår: (och NEEEj, vi var inte helt alena på festen igår, vi tog dock bara bilder på oss själva. haha.)


julia och mary. jag är för snygg för att fastna på bild..

jules

jules

roooompaaa

julia tammie filippa

tämms

filippaaaa

gubbar

tom gottepåse

nu sitter jag här i min ensamhet med min nästan tomma godispåse. ska snart byta om för att sen köra in om till mikaela en liten stund. när jag kommer hem igen så blir det väl att fixa till sig lite för att sen åter åka till simrishamn igen och möta vänner för att sedan åka vidare till gärsnäs där det blir fest! :)

och för första gången på fem jäkla år så ska det vara uppehåll och fint väder HELA midsommarhelgen, är det inte underbart?!
vi hörs senare, puss på skinkan

gårdagen

hej bloggen. :) tänkte uppdatera lite om vad jag hade för mig igår. senast ni hörde från mig var jag påväg in till stan för att möta lina och sticka till stranden. så blev det också. var på stranden i ca två timmar, var superhärligt!
sen skulle lina iväg till ystad så jag gick in om till mamma sen upp till farmor för att svettas på balkongen. efter ett litet tag gick jag ner och träffade marcus en liten stund och när vi kom bort till stationen så träffade vi även jyns & nelly.
efter en stund kom elin som skulle joina mig och josefine till tomellila för att kolla på S.A.T.C 2. riktigt bra film måste jag säga! totalt älskar sex and the city så det var inte så förvånande att jag även skulle älska den andra filmen. samantha är min idol!

den senare delen av kvällen spenderades i skillinge nere vid det lugna havet med josefine. jag älskar dig vännen, du vet att jag alltid kommer finnas här för dig, i vått och torrt! överger aldrig en vän som behöver mig.

simrishamn at night

vår utsikt från där vi satt igår. bilden ger det inte riktigt rättvisa, men vackert var det.

mot stranden!

gooooodmorgon bloggen ! :D en glad maria här igen, humöret är på topp idag också.
tyvärr så hinner jag inte direkt blogga nu, ska iväg och möta upp lina för att först ladda min kära telefon och sen för att dra vidare till stranden. UNDERBAAAART !
senare vid femtiden så sitter jag på tåget mot tomellila och sex and the city 2 filmen där en viss josefine beckman kommer vänta på mig.  är livet gött eller?

kvällen igår spenderades hos mikaela med våra goda vänner vid namn onyttigheter. haha men gutt vare! :D
gick hem till elna och hämtade lite saker också inför helgen. najsprajs

nej nu måste jag byta om så jag inte kommer försent till stan.
VI HÖRS :D
pyyyysss

I'M WALKING ON SUNSHINE!

förstår inte hur allt bara kan vändas och ändras så snabbt, i'm fucking walking on sunshine today! helt unfucking beliveable! :D ursäkta mitt språk men mår så satans bra just nu. helt otroligt !! :D

hihihahaha, nu drar jag och mitt happyface in till jyns för kvällen, hare gött!
VI HÖRS IMORGON PUSS PÅ SKINKAN !

FYBUBBLAN VAD BRA SAKER ÄR IBLAND!


första natten är värst..

hej bloggen. känner en skyldighet att blogga för er men humöret räcker inte riktigt till.. kvällen igår fick jag spenderad med mikaela, precis som jag ville. älskar dig.
träffade även elna lite när hon skulle få pengar av mig. var trevligt och så, hade varit trevligare om man hade kunnat le och skratta utan att anstränga sig..

du är slaget jag aldrig kommer vinna igen. jag är helt slut

det är inte du, det är jag?

har hänt lite saker nu så orkar inte blogga. är inte direkt på humör just nu. hursom haver, jag behöver mina vänner nu, särskillt mikaela, jyns, världens bästa vän..

vi hörs kanske ikväll, kanske imorgon, kan inte riktigt säga en dag. men jag lovar, titta in då & då som vanligt, snart är jag tillbaka i leken igen.
lita på det. puss från maria.

schemat för veckan



sex and the city 2

nu har jag precis bokat biljetter till sex and the city 2. jag och en kompis bestämde oss för att gå & se den och på torsdag smäller det!

kickoff!

nu hade jag tänkt skriva lite om igår. min förmiddag spenderades då somsagt ute i solen fram till ett ungefär, då gick jag in och fixade till mig lite för att sedan åka in till jobbet för kickoff.
vi satt ute i solen och gick igenom lite grejer inför sommaren och så, fick våra scheman bland annat. efter det gick vi ner till chefens hus för att grilla och sånt. vi hade även kubbturnering, och givetvis så vann det laget jag var med i. ;) ingen chock där inte..

haha.
skämt å sido, det blev en trevlig kväll med god mat, spel och vinpimplande.
här kommer lite bilder;

schemat för sommaren

nelly lovisa emelie


emelie elenor hanna matilda anna helene fia


helene & fia

anna & helene

haha malin

söde elena hahah

nelly lovisa emelie


pappa kom och hämtade mig senare på kvällen i sitt nya vrålåk. syns inte så bra, ska ta bättre bild idag. grann var den iallafall!

tyvärr så tog jag inga bilder undertiden vi spelade kubb och satt ute, hade varit mycket finare bilder då. nu ser alla mest uttråkade ut.. haha.

underbara sommarväder!

hej bloggen! :D uppdateringen är som ni märkt inte så bra.. men eftersom mitt trådlösa internet var lite elak mot mig iförrgår och igår så har jag inte varit så sugen på att ens starta datorn. inte för att jag har haft tid till det heller..

denna veckan är helt fullsmockad med aktiviteter! ska göra ett litet schema för mig i paint sen så ni kan se vad jag ska ha för mig.
förmiddagen idag hade jag tänkt att spendera precis som den igår, ute i min kära solsäng bredvid poolen. mh
vi hörs senare, då skriver jag lite om vad jag har haft för mig dessa dagarna då det varit kass uppdatering.
PUSS!

hur ska ni spendera er dag?

trådlöst skit!!

åååh är så in i bombens irriterad just nu.. mitt trådalösa internet jävlas med mig så jag kommer ibland inte in på vissa sidor, och verkligen inte på msn. kommer bara upp sånna rutor hela tiden "ansluter" "ringer upp igen" "söker efter nätverk" ÅÅÅÅÅH JÄVLA MÖÖÖÖG

kan inte göra någonting! trodde först att det bara var problem på min ena dator, men sitter vid den andra nu och det är fan likadant här.... frustrerande  ?! jaa..

aja nu vet ni varför jag inte kommer blogga idag iallafall.
ska ändå ner och skölja ur håret nu. har färgat min hemska utväxt.
HEJDÅ

fastnar inte på bild.

hej bloggen. ledsen för den dåliga uppdateringen idag igen. men har ju jobbat halva dagen och sen solat lite. nu ska jag snart in till stan och äta pizza med några kompisar.

är inte på humör för att blogga nu. så vi hörs väl imorgon
hej

fastnar inte på bild längre så sånna här bilder får ni nöja er med. :)(y)

nyss hemkommen

god kväll bloggen. :) är nästan precis hemkommen från stan nu . körde in vid sjutiden för att träffa en kompis en stund. var väl trevligt & så. helt okej tidsfördriv på en fredag. men kände även att det var ovanligt dött inne i simrishamn, mer dött än vad det brukar vara. lite skumt faktiskt.

hur som haver så blev jag uttråkad efter ett tag och körde hem istället. nu ska jag snart stänga av datorn och lägga mig och kolla på sex and the city istället.
imorgon blir det jobb igen så vi hörs efter det. puss!

känslor som att inte går att förklara

träning på g!

känns som att det har typ gått åt helvete med min träning nu.. jag var så duktig och tränade flitigt innan. men nu har det blivit mer slappt på den fronten. jag är inte så sugen längre. men nu jävlar!
nu tar jag mig i kragen och går ut med hunden på en lång runda, sen blir det en 20-30 minuter på crosstrainern och x-antal situps. (Y)

vi hörs senare !

senaste inköpen

har glömt lägga upp bild på mina senaste inköp. igår efter jobbet droppade jag in lite snabbt på både ica och lindex för att handla lite nödvändigheter. inpackning till mitt stackars hår och hårfärg till min ruskigt fula utväxt tex..

tresemmé, hårinpackning för torrt hår - ica 89:-
nivea mini-deodorant - lindex 15:- (perfa efter man varit på stranden, tar inte så mycket plats!)
mood hårfärg, slingblond - ica ca 50:-
slinghätta - lindex 59:-

still waiting

godmorgon bloggen samt läsare! hur är det med er idag?
det är väl hyfsat bra med mig, lite besviken på vädret bara. bara för att jag är ledig idag och har mer tid för mina vänner i solen, så är det MOLN!! givetvis.

dock hoppas jag att denna prognosen från SMHI stämmer för jag kommer sitta otåligt nu och vänta på att molnen ska skingra sig så vår älskade sol kan visa sig igen..

tagga för klockan fyra? hrm

snyggebrännan..

haha.. tog precis av mig bikinin.. till min fasa såg jag min snyggebränna.. ni minns hur en av mina bikinis ser ut? den rosa med leaopardmönster, läder & silverringar? (annars scrolla ner till en bild på den längre ner.)

hur som haver:
dethär blev det snygga resultater utav två timmar i solen med den.. pökigt? njaa. återkommer med det.. hahha

det tragiska är att "ringarna" syns mer i verkligheten än vad dom gör på bild..

bild på bikinin & ringarna.. pure evil att sätta dem där. snyggt, men ondskefullt.

marhmarh..

dålig uppdate

usch vilken dålig uppdatering jag har haft nu de senaste dagarna. förlåt så hemskt mycket. men det blir svårt att hinna med när jag både ska hinna jobba, träffa vänner och njuta av solen, så hoppas ni är förstående på den fronten! :) blir nog lite bättre uppdatering imorgon kanske för då är jag ledig! :D ska bli ruskigt skönt.

dagen idag har bestått av jobb från halv tio till kvart över ett. efter det blev det en vända in om hos mamma och sen upp till farmor och farfar. satt på deras balkong i 2 och en halv timme. bara stekte. så underbart!!

börjar nästan känna mig brun nu ;). på riktigt!

bild från när jag precis kommit till farmor. innan stekning nr 2!


ännu en kortis!

godmorgon bloggen! :) hinner tyvärr inte uppdatera nu heller direkt för ska iväg och jobba snart.
gårkvällen spenderades med min fina pojkvän för er som undrar. nu vaknade jag för snart en timme sedan kanske, ska snart iväg och jobba ett par timmar. efter det taggar jag för stranden!

sjukt pepp på att få färg. fick tydliga linjer bara från 2 timmar igår.(!!!!) GÖTTKÖTT!
vi hörs ikv!


kortis

blir bara ett kort inlägg nu för helt plötsligt fick jag brått. klockan är kvart i åtta nu, jag ska fixa mig på en kvart. åtta ska jag köra här ifrån, tio över ska jag vara i stan. göttkött(y) ;)

kort sammanfattning av dagen;
jobba + steka!
vi hörs imorgon!


hos jyns

hej bloggen. sitter hos mikaela nu, tvättandet av mopeden innan gick åt helvete. hann inte ens bli klar innan det började regna och nu såg jag precis att jag har sabbat fälgarna på den också.. göttkött. pappa kommer bli lycklig på mig..

aja, hur som haver, är då hos jyns nu. ska vara med henne ikv :). lär förmodligen inte blogga mer idag så vi hörs imorgon efter att jag har jobbat.
puss! :)

tvättservice

nu sticker jag ut och tvättar moppen mest för att pappa ska bli nöjd och för att jag inte vill växa fast i stolen.

jag tävlar, gör det du med!


Jag är med och tävlar om ett hårträns samt clip on-clips från Euro So. Cap + produkter från L’oréal. Allt till ett värde av ca 1000 kr! Gå in på Sandras blogg och tävla du med!

redan ett år sedan

kan inte fatta att det redan har gått ett helt år sedan jag slutade nian. ett år sedan jag träffade vissa som gick i min klass. det är sjukt.
det mest sjuka är att vi inte har haft någon reunionfest än!! fan det har varit på kartan hela året men aldrig blivit av.
får se till att få tummarna ur röven nu i sommar! ;)

video från avslutnigen när vi gick ut nian.

"vår sista skoldag har till ända nått.
en junimorgon, nio år har gått.
når vår avskedsstund, glad och trist minut
innan vi tar framtidsklivet ut.

ut i en spännande men oviss värld
där man får kämpa allt vad man är värd.
KORSAVADARE jubla högt idag
framåt vi går, fram med friska tag."


korsavadssången i mitt hjärta. haha

ger snart upp

alltså jag ger snart upp hoppet på vår svenska sommar. jag har sommarlov, men inte fan känns det som det. vädret är ju kasst och det har redan gått fem dagar på sommarlovet, utan sol!! eller ja, inte helt utan sol men inte sol några längre stunder så man har kunnat njuta av det iallafall.

idag var jag förberedd på sol och fint väder så jag kunde få lite färg, börjar bli så otroligt blek igen, men är det fint väder? :) nej inte direkt. visst solen skiner, när den hittar sig igenom de tjocka molnen som flyger förbi hela tiden. men inte direkt så att det är lönt att gå ut & lägga sig. i eftermiddag är det lovat regn & åska säger mamma. göttkött? (y)


givetvis ska det bli fint väder på onsdag och torsdag bara för att jag ska jobba då.

iväg nu!

god kväll bloggen. nu efter att ha suttit hemma hela dagen och gjort absolut ingenting så drar jag in till stan en sväng för att leka med elin och göra staden osäker . ;) haha får se vad vi hittar på. bloggar kanske senare annars hörs vi imorgon!

har tyvärr lite bildbrist just nu så här kommer en gammal bild från arkivet sålänge.

lina, elin & jag för ett antal år sedan. vi hade precis börjat åttan. gulligt? :) haha

sugen..

kan inte säga något annat än att jag är sugen..

mitt egna hår är hopplöst. växer inte. och även om det växer så bryts det av lika snabbt igen, trots att jag sedan i julas nära på aldrig använder mig av värmetänger längre och gör hårinpackningar med jämna mellanrum samt borstar det försiktigt och noga. jag äter även kosttillskott men ingenting händer.

jag börjar bli desperat. och ni som har sett mitt hår i verkligheten, kan ni egentligen klandra mig för det?

idaaag har jag ...

idag har jag inte gjort ett jävla skit! :)
vaknade vid tolv då blev det frukost och tv och sen att träna lite. dusch efter det och sen kallade datorn. och nu har jag så sjukligt jävla tråkigt att jag nästan dör. kan knappt ens sitta still längre, det kryper överallt i kroppen och jag vill bara göra något men alla är såklart upptagna med annat. är det inte självklart?
joo givetvis. funderar fan på att cykla till malmö eller något mest bara för att dra ut på tiden och göra ngt. ngn som hänkar?

att ha tråkigt är något av det värsta jag vet. att vara uttråkad är snäppet värre. jag får oftast totaldamp då.. haha. något som jag börjar få nu. hoppas att någon kan rädda mig innan det smäller.


vi hörs sen


ont om tid

ursäktar för min dåliga uppdatering här idag men har inte riktigt haft tid och så för att blogga. började jobba klockan nio idag och sedan fram till ca tjugo över två. blev kvar en stund på jobbet sen för att få nya arbetstider osv sen innan jag körde hem gjorde jag ett snabbt stopp för att plocka upp pojkvännen.
när vi kom hit så åt vi lite och sen blev det film. en kombinerad skräck/komedi. helt störd film, både läskig och helt sjuk. dock mest sjuk ;). shaun of the dead hette den.

vid sex körde jag hem honom igen sen en stund efter jag hade kommit hem så kom min syster hit på besök och visade upp sin man. satt och var social i någon timme sen har jag inte gjort så mycket mer.

nu hade jag tänkt att gå & lägga mig och kolla på en film sen nanna.
imorgon är jag ledig så hoppas på fint väder! GODNATT

såhär fint väder imorgon? jaa tack!

sugen på att färga håret

jag är ruskigt sugen på att gå & färga håret hos frisör en dag. brukar nästan alltid färga själv hemma, men för en gångsskull kan jag tänka mig att unna mig en färgning med garanterat bra resultat. skänka mig själv en känsla av lyx nu när jag snart ska börja slita som ett djur på jobbet över sommaren.

hade tänkt mig något liknande den här färgen, någon lite ljusare nyans kanske. men vill ha de här naturliga skiftningarna som man får av att slinga håret i olika blonda nyanser. tycker verkligen att det är superfint. är så sugen! :)



vad säger ni? är det lönt nu iom det "är sommar" ? kanske ska låta det vara så mina naturliga toner kan komma fram ? jag vet inte, vi får se. hur som helst så måste iallafall min hemska utväxt bort innom de närmaste dagarna! ser förjävligt ut.

sommarlov = underbart!

god kväll! :) hade tänkt skriva lite om hur kvällen igår var. åkte ju iväg med mikaela till hörby för att träffa rufus. vi tog bussen tio över sex till degeberga där vi blev hämtade vid sju tiden av rufus och hans kusin truls. sen åkte vi vidare mot hörby, eller rättare sagt till pärup. tror det hette så.. haha. där var det studentfest för rufus syster elna och för en annan tjej som hette malin.

vi kände ingen där men kvällen blev lyckad ändå. bönder är ju bäst på att underhålla! tror inte jag har skrattat så mycket under en kväll på länge. hahah.
vid tolv avvek vi tre från festen för att kolla på lejonkungen. tyvärr så hittade nakenbävern rufus inte den så blev oliver och gänget istället. men jag och jyns njöt ändå! ;)
närmare kvart i ett blev vi skjutsade hem igen av truls. var hemma vid två :) trevlig kväll!

bild från sofias fest förra lördagen. TEES ♥

nu hade jag tänkt att gå ner & vara social med mina föräldrar lite sen blir det nog sängen. är trött som en gris och så ska jag upp och jobba imorgon. godnatt, vi hörs imorgon! :)

sniiiggt

GOOOD EFTERMIDDAG MINA VÄNNER!
ledsen att uppdateringen blev så "sen" idag, men har sovit halva dagen och hjälpt pappa den andra halvan. nu fick jag äntligen lite tid för mig själv och bloggen, dock inte mycket. om ett par minuter så sitter jag på moppen påväg mot simrishamn igen. ska spendera ett par timmar med min pojkvän. inte så många dock för är fortfarande trött sen igår,
så om jag inte är helt fel på det så kommer jag blogga mer senare ikväll, då skriver jag lite om hur vi hade det i hörby igår.

vi hörs sen! :)
puuuuusss

look of today;
svart linne(under) - hm
svart linne(över) - lindex tror jag
jeans - gina tricot
armband - hm
klocka - ur och pen
halsband - vet ej

& jag veeet, mitt hår är sniggt & fjortisplutet är smexigt ! ;) verkligen.

iväg med jyns

nu är det okej att säga godkväll va?  ah vi säger så, god kväll! :)
nu sitter jag här igen, nyfixad och ska snart bege mig ner till bussen för att åka iväg med mikaela till hörby där vi ska spendera vår första kväll på sommarlovet.

vi hörs imorgon eftersom jag antagligen inte kommer blogga mer idag.
ha en trevlig fredag allihopa! puss på sviskonet

lätt finaste bilden jag har i arkivet! ;) dock inte.. men den enda jag har på mig & jynsi
 ♥

SKOLAVSLUTNING 10

fick inte direkt några bilder från dagen idag så inläggen idag kommer inte vara mycket att hurra för .
men fick ett par stycken iallafall från vår lilla ritual. vi brännde vår helvetiska schema. ;)



burn baby burn

haha sött

kommer sakna er i TEES09. ni är fan underbara. hade jag fått en krona för varje härligt skratt ni har gett mig så hade jag fan varit miljonär vid det här laget. ni betyder mycket och saknaden kommer vara stor. men vi ses på kiviksmarknad, om inte tidigare! ♥

look of today

god eftermiddag :) haft en bra dag?
min har varit sådär faktiskt. superbra på den fronten att jag från och med halv elva idag har sommarlov och att man nu slipper att tänka på läxor på 10 veckor! något som varit lite negativt är vädret.

efter jag hade slutat idag körde jag ner om och träffade min pojkvän ett tag, sen iväg för att köpa blomma till hannah för att tillslut kolla på niorna när de gick ut. tyvärr så var vädret riktigt kasst när jag kom dit så blev inte så långvarig där. körde hem nästan direkt & blöt blev jag.

men såhär såg jag iallafall ut från början, innan jag stack ut i regnet.

look of today;
linne - gina tricot
kjol - vero moda
jeansjacka - only
armband - hm
klocka - ur&pen

var fullt utrustad med både jeansjacka, regnjacka och leggings innan jag kom till skolan. sen så rök det mesta av till en lite mer sommrig outfit. kjol-linne- bara ben och klackar.


halvtaskig look of today

blir en lite halvtaskig outfit bild idag. hade inte riktigt tid att ta någon så blev en snabb. dock var jag inte ens färdigsminkad eller färdigklädd här så det var ju (y) haha

look of today;
linne med nitar - hm
svart linne(under) - gina tricot
svarta leggings - indiska

övrigt som jag inte hade med på bilden var jeansjacka från only - klackar från din sko - klocka från ur&pen samt arband från hm

nu ska jag nanna mina kära läsare, skolavslutning imorgon, sommarlovet börjar halv elva(lyyyckaaa) sen blir det att traska över och gratta niorna!
vi hörs imorgon, godnatt :D

simrishamns studenter -10

här kommer lite bilder ifrån årets studentfirande i simrishamn. :)





















lycka till i framtiden alla studenter!

GRATTIS ALLA STUDENTER!

godmorgon bloggen! vaknade för ca en timme sedan nu. vi är ju lediga idag då våra älskade treor tar studenten idag. all lycka till dom!
när man ser hur taggade dom är och tänker på hur nära deras utgång är så kan man ju inte bli annat än grymt avundssjuk. bara två år kvar.. mah

hur som helst, jag får väl snart börja fixa mig lite smått och så. ska vara inne i stan till klockan tre för att se dem springa ut. :)

random bild från google.

dock är vädret inte det bästa.. lider med studenterna. kommer vara tråkigt grått väder med kalla temperaturer. fast visserligen kommer de nog vara såpass på hugget vid den tidpunkten att de nog inte bryr sig så mycket ;). 

usch.. tror att jag skippar de bara benen nu och kör på leggings istället.

slime

minns ni slime ? den kletiga geléliknande leksaken man hade när man var liten? fanns i massor av olika färger.  jag minns att jag iallafall var helt fast för det. tyckte att det var jättekul att känna och klämma på, vilket jag tydligen fortfarande gör också. ;)

på kemilektionen idag så fick vi göra lite roligare laborationer då det var vår sista lektion. vi fick blandannat göra eget slime och studsbollar. var lite annorlunda ;) men helt okej sista lektion.


jag slutade vid två ungefär och kom hem vid halv tre. sedan dess har jag inte gjort allt för mycket. sovit bort lite av förkylningen och tagit det lugnt. imorgon är vi lediga pga av studenterna så ska in och kolla på när det springer ut klockan tre! :)

vi hörs imorgon, nu ska jag kolla på nip/tuck.

du får tro vad du vill men såhär gick det till lalalalalalalalla (8)

Vad hände när blondinens pojkvän sa att han älskade henne?
- Hon trodde honom

godmorgon!

godmorgon ! :) nu ska jag snart bege mig iväg till min sista "riktiga" skoldag innan sommarlovet. känns så otroligt härligt! de få kurser vi har kvar avslutas idag. så skönt att det nästan ska bli ett rent nöje att sticka dit idag. haha :)

nu ska jag bara lägga över lite bilder på mitt minne som jag ska skriva ut i skolan innan kemin börjar. sen sticker jag iväg på min brumbrum.
ha en bra dag!
pusssss


blev det något shoppat idag?

javisst blev det de! givetvis. var på jakt efter ett par skor och tursamt nog så kom jag faktiskt hem med ett par också. plus lite annat också som slank med! :)


skor - din sko 499:-

bikiniunderdel - hm. 20:- (gick på vinst eller förlust)
linne med nitar - hm. 99:-
kjol - vero moda. 199:-

inlägg för klackar - din sko. 49:-
nagellack - hm. 39:50:-
klocka - ur&pen. 199:-


bildbomb kstad!

här kommer en lite mindre bildbomb och sammanfattning av dagen.

studiebesök @ everöds flygplats, kristianstad airport.






information om brandutrustningen


fredrik fick pröva på pressen med kläderna och ut till brandbilen på 90 sek.

dock tog det kanske lite längre tid ;)



i brandbilen



maria ska ut & resa med sina slangar (y)

transportbandet för väskorna som vi tyvärr inte fick åka på

uppe i kontrollrummet

@ kristianstad

julias & marias lunch. barnmeny .. (;

min & filippas lunch. mättade mycket bättre (y) in their faces

utanför silversmedjan. fick tyvärr ingen bild där inne.

b3, b4 och b2 on a mission

b2 & b4

b5

glass efter shoppningen (y)

traktortur i kstad city

rufus

;)

har ni haft en bra dag ? :)


bildbomb, coming up!

hej min älskade blogg och älskade läsare!
kom nästan precis hem från kristianstad. vi skulle ju på studiebesök idag. var helt okej, förutom det faktum att jag nästan inte hann med bussen. jag vaknade fem över åtta, bussen gick tjugo över. great! (y) men så grym som man är så hann jag ju givetvis med den. man kallas ju inte kingen för inget..

hur som helst, vi besökte krisitanstads airport och även en 300 år gammal silversmedja. efter studiebesöken var över så stannade jag, filippa och julia kvar i kstad för att shoppa lite smått. då träffade jag även jyns och rufus, samt åkte tralle in the city. haha, livet är bara för underbart!

massor av bilder kommer här såsnart jag har lagt över bilderna på datorn. :)


meet me halfway

fixade naglar - godnatt!

precis fixat naglarna och kollat så smått på little brittain. nu ska jag nanna. godnatt! :)



ursäkta för dåliga bilder.

sjuk

ursäkta min dåliga uppdatering, än en gång.
men jag har gått och blivit en aning förkyld så har varit ganska seg och hängig hela dagen. haft huvudvärk i princip hela tiden och näsan har runnit så direkt när jag kom hem från skolan så gick jag och la mig en stund och nu känns det lite bättre men ska ändå gå & lägga mig nu typ så jag är pigg inför studiebesöket imorgon med te-klasserna.
ska bara fixa klart mina naglar sen så ska jag nanna sött.
 

genom eld & vatten


jag tror på oss. vi är starka och vi klarar allt tillsammans.
vad som än händer kommer jag alltid att älska dig, glöm aldrig det

vi har blivit som dom.

melissa horn - new york

ge inte kyllingar gift

tänkte att jag iallafall kunde lägga upp bilderna från igår. blev på så mycket bättre humör när jag kollade igenom dem :D
kvällen igår var trevlig överlag och så. fastän vi först inte hittade till festen överhuvudtaget. vi gick helt lost i skillinge. tillslut fick vi bli hämtade istället. haha.

festligheterna tog slut för oss vid tolv när julias mamma kom och hämtade oss, vi var ganska mätta på det då. men sen stannade vi en stund till hemma hos julia och snackade skit. halv två var jag hemma hos frida. då blev det att slaffa med en gång i soffan. dock blev det inte alls mycket sömn under natten. mac 3 timmar sammanlagt. najs ;)

här kommer kvällen i bilder

julia var värsta grillmästarN och hade maten klar när vi kom



fina filippa

maria nummer 2



ute på villovägar





provianten under vår resa genom skillinge i high heels

grattis sofia



teknikerna kör drickspel SÅÅÅ tekniskt med sannolikhet. högre eller lägre?

"åååh sånna är jättegoda!!!"



vi gick iväg en stund & spelade blandannat in en musikvideo och dansade riverdance(?!)





fajlip, jules, maria x2









roooooompaaaaa


vänner är fan det finaste man har ♥

this day will be my day

god eftermiddag. känner inte mig så jättesugen på att blogga just nu, personal reasons. så jag väljer att uppdatera senare idag istället om jag har tid och känner för det annars så hörs vi imorgon och då kommer det upp bilder & så från kvällen igår.

i'm not a perfect person. there are many things i wish i didn't do
and i wish i didn't do those things to you


precis "hemkommen"

är precis hemkommen nu. till mitt hem för natten, i borrby hos systern. har haft en ganska trevlig kväll och så. vissa nakdelar bara men inget jag orkar tänka på nu.
är sjukligt trött så ska gå & lägga mig nu sen kommer väl frida hem om en stund.

vi hörs imorgon, puss på er :)

arbets look

god eftermiddag bloggen ! :) underbart väder även idag så överlag så har det varit en bra dag för mig. varit inne och jobbat ett par timmar och så. gick hur bra som helst idag. kom hem för en timme sedan kanske. har tyvärr inte direkt tid att blogga nu för ska ut och sätta mig i solen ett tag hade jag tänkt.

sen blir det att gå in & välja kläder sen åka iväg till simrishamn för att sedan ta bussen till borrby där julia väntar med färdig mat. efter maten så åker vi iväg på party!
om jag inte hinner blogga mer idag så har en trevlig kväll allihopa så hörs vi imorgon

look of today - casual;
kofta - ullared
linne - hm
shorts - åhlens

vi idag

vaxningen gick åt helvete.. det var inte det att det gjorde ont och så för det var inte så farligt. det var mer det att det inte hände så mycket. klistret på vaxlapparna tog slut snabbt och fastän det stod på paketen att även 2 mm långa hårstrå skulle tas bort så hände inte mycket med mina minst 3mm långa hårstrån.. så nu är jag lite besviken faktiskt.

så nu har jag inget att göra så satt & gjorde en finfin bild på mig och min pojkvän när vi var ute och cyklade tandemcykel idag. jag tyckte det var riktigt läskigt iom att man har noll kontroll där bak där jag satt. så jag satt mest och skrek och var rädd under hela åkturen medan han skrattade och hade jättekul. haha (a) kändes dock bättre påvägen hem när man var lite van vid det.

cykelsemester i sommar kanske? hrm ;)

nu ska jag ...?


stack in om på lindex snabbt igen innan jag åkte hem med mamma. där köpte jag...?


hårborttagningsvax! ska för första gången i mitt liv testa att vaxa benen. kan bedömma sen på en skala hur ont det gjorde och hur resultatet blev. ;)

hur som haver så ska jag ner och duscha nu sen drar helvetet igång !


dagen i bilder

var nere och åt på mårtenssons i stan. riktigt mums

en oförberedd fajlip och seriös tämms ? :D

juleeees!

har ni någonsin lagt märke till att snabbmat oftast bara ser äckligt ut på bild..?

at the beach! fajlip och tämms.
tammie ville inte visa sig så lättklädd i bloggen så fick måla över hennes sexiga underkläder så inte pedofilerna som surfar runt tar bilderna som runkobjekt. surf safe! 
 
tämms och jules

skonar maria gnällspik som inte ville vara med på bild. fick en finfin på henne men hon ville absolut inte ut på bloggen. bläääääääääää tråkmåns


fastnade inte på bild

idag var verkligen ingen bra fotodag för mig, men fyfan vilken härlig dag det har varit för övrigt! helt underbar :D vädret har varit galet fint och humöret har varit på topp!

började dagen med fysikprovet klockan åtta. gick nog sådär, i värsta fall blir det omprov. men då inte förrän i höst för nu blir det inga fler prov innan sommarlovet. skönt ! efter fysiken så hade vi svenska lektion ute i solen. lite fråga micke. (fråga olle) var riktigt kul och intressant. fick lite tips och gratis bilder i huvudet. ;).. (inteeeernt!)

efter svenskan så stack vi ner och åt på stan sen in i lite affärer i försök att blandannat köpa solglasögon till filippa och skor till mig. filippa lyckades men inte jag  :( attans.. aja. sen begav vi oss vidare till stranden och solade. sjukt skönt! var riktigt varmt.

efter ett tag kom jakob ner om. sen bestämde jag mig för att inte gå på son fastän vi blev hotade av läraren. jag följde med min älskling hem istället så cyklade vi ut till vårhallarna istället och så. solade lite och njöt av vädret :)
åkte hem med mamma sen klockan sex. ytterst skön dag!

fler sånnahär TACK!

look of today;
kofta - vero moda
linne - cubus
shorts - åhlens tror jag.

leggingsen åkte av när vi kom till stranden och kom aldrig på igen. var för varmt helt enkelt (y)


fysikbajs

sitter och pluggar fysik just nu. har gjort det sen jag kom hem. men går ju inte helt bra kan jag säga. hatar fysik! det är verkligen inte mitt starkaste ämne.. usch. maria sitter och försöker guida mig igenom momentanhastigheter men går åt helvete bara för jag är så trög :(

aja.. det är sista provet innan sommarlovet. det kan ju inte gå mer än åt helvete ?

lite annorlunda look of today

hann egentligen inte ta en outfit bild för idag men missade bussen igen så fick ta moppen istället. hur som helst så fick jag lite mer tid över!

och jag vet;
- jag har världens pökigaste moppe
och neeeeej;
- min hund bor inte ute i den här buren. han får bara sitta där ibland på sommaren när vi inte är hemma istället för att han ska ligga inne i hallen.

look of today;
jeansjacka - only
linne - vet inte
jeans - gina tricot
väska - fått i present så vet ej.


gulligt att jag har mobilen i den lilla bröstfickan va? haha chestpocket in our hearts
feting hjärta


summer

skoldagen idag har varit i princip helt onödig!
började klockan åtta som vanligt med cad, där gjorde jag klart mina ritningar vilket känns väldigt skönt. efter caden så hade vi matte en liten stund. fick tillbaka nationella i matte A och våra betyg på både a & b kursen. vg på båda och det är jag faktiskt nöjd med för matten har varit ett helvete för mig detta året.
vi fick gå direkt efter vi fått resultaten, då satte vi oss ute en stund innan vi gick och åt. superfint väder!
efter lunchen hade vi svenska, kollade på en film. sen so, där hände inte så värst mycket jag fick bara snespel på läraren. sen tillslut engelska där svennis och gunnis bjöd på fin fika. så gulliga!


alla är ute på rasterna = SOMMAR
we love it


about last night..

uräktar för min dåliga uppdatering. igen. känns som det är det enda jag skriver om. min dåliga uppdatering? jag ska ska ska skaaa skärpa mig! men det har varit lite körigt nu dessa sista veckorna, blir förmodligen bättre sen när skolan är slut. :)

blev inte att jag uppdaterade något igår eftersom jag inte kom hem förrän tio.
körde hem till hannah igår direkt efter skolan. pratade lite & sånt. sen stack vi ner till stan, handlade mat till mig blandannat. sen träffade vi lina och jossan. satt lite i solen i parken och tog det allmänt lugnt. moa kom också senare.

sen blev lina sugen på att grilla så det fixades och så blev det sen. vi körde ut till bäckhalladalen och grillade. jag, hannah, lina, elin och moa.  hur mysigt som helst, första riktiga sommarkvällen. nu känns det verkligen att sommaren är nära!
meningen var att jag skulle köra hem så jag var hemma i tid till greys anatomy klockan nio. men det ändrades snabbt. hannah och moa krockade i stan så fick stanna en stund extra och så. riktigt obehagligt.






tur att hannah alltid är så söt ;)

om man bortser från krocken så var det en ytterst trevlig kväll


klar med husritningen

blev ingen sovmorgon denna onsdagen heller. körde in tidigt för att fortsätta på min cad-ritning. och nu är själva husritningen klar. ska bara göra planritningen också och det går nog ganska snabbt så är måttligt säker på att jag hinner bli klar till sista lektionen iallafall. känns skönt ;)

nej nu ska jag jobba vidare (y) woho.
vi hörs senare ikväll för efter skolan ska jag träffa hannahbabe pusssss


trött maria

känns som att jag alltid skriver om hur trött jag är och att rubriken alltid börjar med "trött" någonting.. ska nog ta & räkna alla rubriker som förknippas med trötthet så ska vi se . ;) intressant.

nu har jag precis sett klart desperate housewifes. sista avsnittet för säsongen. känns hemskt, men för en gångsskull så slutade det inte sådär super mega spännande som det brukar vid säsongsavslutningar, men ändå var det ju tillräckligt spännande för att man vill se fortsättningen typ, NU. ja ni fattar ;)

nu ska jag fixa lite med min CAD-ritning och sen nanna kudde
vi hörs imorgon
godnatt! :)


all in!

nu kör jag all in inför beach 2010! träning varje dag. ingen nåd.
jag SKA klara det

ner mot träningsrummet.
hörs efter duschen sen


nostalgitripp till åttan

nu har jag samlat ihop bilder till en nostalgitripp, de här bilderna är från en och samma dag. vi gick första terminen i åttan och elin hade tagit med sig kameran till skolan. kul att se hur små alla var. haha. här kommer ett par av alla bilderna från den dagen

 8e november 2007

liten maria

lukas ökända tröja

*pluggar glosor* ?

elin lina adam patrik
elins ansiktsuttryck in my <3. patrik är mer "don't see me, don't see me. oh fuck"

små människor haha

den ENDA bilden jyns är med på

elin maria
saknar dig best friend

lina & maria

lina & klubbnarkoman

freddy och lina haha

saknat

julius & lina

julius , elin & maria

amar & lukas

maria & jakob ♥


maria & jakob ♥

sjukt att jämföra nu och då. inte mycket har förändrats om man tänker efter, jag är fortfarande blond, umgås nästan med samma människor och har samma pojkvän nu som då.
det enda som saknas nu är vissa vänner och mitt halvlånga hår.
3 år.. tiden går snabbare än vad man vill ibland.


kort dag + dagens fråga

hade en ytterst kort och skön dag i skolan idag. hade endast kemi och fotografisk bild så slutade redan klockan tolv. sen jag kom hem har jag kollat lite på tv och sovit lite. bara tagit det lugnt.

jag har fortfarande lite problem med att komma på vad jag ska skriva och jag fick inte till någon bra "look of today"-bild så får sätta ihop ett nostalgi-inlägg nu innan jag ska träna så får vi se hur det blir senare idag.


kan klämma in snabbt hur mycket jag saknar min touch-telefon. :( såhär såg den ut för några veckor sedan. en fyrkant på skärmen funkade inte och var färglös. skickade in den men gjorde inget vid det eftersom de skulle ha närmare 2 000 för att byta skärmen. så fick tillbaka den i samma tillstånd. några dagar senare går hela skärmen isönder istället och nu går den inte att använda alls..
negativa med att ha hel-touch..

dagens fråga; vad har du för mobil?


RSS 2.0