den lilla svarta

då har äntligen den lilla svarta hittat sin väg till min garderob!
var ett mer eller mindre impulsköp då det tog ca en kvart att prova samt inhandla den, men jag är nöjd! klänningen köptes i samband med panik över lördagen, ska på höstfest & ingenting i garderoben här hemma kändes rätt, vad gör man då? jo man tar sig lite av den lilla tiden man har över & fixar något nytt! voila!

nu ska jag sätta mig & läsa en bok till skolan & sen hoppas jag på att världens finaste kommer hit och sover med mig inatt. vi hörs senare eller en annan dag. puss



210:- kr gick klänningen på (rea)


cd-bränning & ullared

här sitter jag och nördar mig efter spinning-passet. bloggar, kollar på ullared och bränner en cd-skiva till imorgon då jag och maria ska hålla i halva idrottslektionen. vi ska givetvis köra ki-box. ska bli riktigt härligt att starta morgonen med det! woho, taggad ;).

haha nej nu ska jag se klart ullared sen går jag och lägger mig. godnaaaaatt


party everyday

hola babes! hoppas alla har haft en bra dag, min har varit ganska bra faktiskt, började bra, med ett stort smalj på läpparna. smajlet har minskat lite men det sitter fortfarande kvar. sånt älskar jag, bra dagar! men å andra sidan, vem gör inte det? hur som helst, dagen var chill, hade endast fysik, håla & matte. bättre kan det inte bli, eller? jodå, för att både imorgon & på fredag slutar vi klockan tolv. ÄR DET GÖTT ELLER? mh, love it!

nej nu ska jag iväg på spinning med elin, får se om vi hörs efter det. puss på er!

livet är som bäst när man festar & har kul med sina vänner. glädjen är obeskrivlig!
bild från i lördags hos elna, bilden kommer från jyns.

maria 14 år

hej bloggen. försöker komma igång lite så smått här nu igen med uppdatering och så. dock har jag inte så mycket att skriva just nu, är sjukt trött så ska gå & lägga mig om ett par minuter. tänkte bara att jag skulle lägga upp detta korta inlägget först med två tre år gamla bilder på mig.

älskar att kolla på gamla bilder & se hur man har förändrats. positivt som negativt.



det jag saknar från den här tiden är mitt hår. fjortisstylen är inte fullt lika saknad, men vad ska man säga, jag vara bara fjorton år?


nedräkning till studenten!

var inne och kollade på en blogg & hittade det här, en sida där man kan skapa sina egna nedräkningar! jag valde givetvis studenten, finns nog inget annat jag längrar efter mer. eller jo, möjligtvis en sak men det är a secret.. hihi.
(har endast gissat på datumet gällande studenten, 11/6-2012 kl 12:00)

vill du göra din egna nedräkning? klicka här.

fem dagar..

FÖRLÅÅÅÅÅÅÅT MIG. har inte uppdaterat sedan i onsdags, känner mig hemsk. =( .
men om man kör en kort sammanfattning så gör vi såhär;

torsdag; vanlig skola fram till halv ett sen åkte vi på studiebesök till vitemölle där vi fick se när vindkraftverk skulle resas. inte värst intressant men vi var snygga under tiden iallafall, iklädda i varsin orange byggarbetsplats-hjälm samt reflexväst. snyggt!

fredag; studiedag! aka. no school! var sjuktskönt att få sova lite längre än vanligt. klockan tio gick jag upp och åt frukost och sen vid tolv tiden när pappa kom hem så stack vi ut och övningskörde en stund. gick superbra.
senare vid sju tiden åkte jag in till stan och åt på restaurang med världens finaste kille. väldans mysigt, sov hos honom sen. :)

lördag; upp & jobba vid halv tio. jobbade fram till tre och sen träffade jag jakob en liten stund. direkt när jag kom hem blev det dusch & fix. sen vid halv sju tog jag bussen in till stan för att sedan gå på fiesta!
kvällen slutade i simris. jävligt trevlig kväll måste jag säga! ;) dock inga bra bilder, kommer kanske senare isf. :)

söndag; fick cykla till jobbet. (det säger kanske allt om lördagen? .. hrm. haha) jobbade till halv tre sen cyklade jag hem igen. kvällen slutade med utegångsförbud ;)..

förutom det sista, UNDERBAR HELG!

OLD PICTURE, från fest i somras


baby haven't you heard? the b-b-bird is the word.

hallå mina fina läsare som fortfarande går in på min blogg varje dag :), trots att min uppdatering är kiss kass värdelös.
men tänkte jag skulle uppdatera lite om hur det går med min träning som jag drog igång med förra veckan!
denna veckan har det hitills varit ganska mycket träning. i måndags körde jag ett pass ki-box med maria på friskis&svettis. igår var jag ute på powerwalk i en timme och nu idag så har jag varit på ett spinning-pass på f&s med elin.

känns så underbart skönt att ha kommit igång igen!  jag uppmuntrar ALLA till att börja träna på en regelbunden nivå, även ifall ni inte "behöver" det, gör det ändå. det får dig att må så mycket bättre & friskare! trust me

nu får jag gå & lägga mig om jag ska orka med att springa coopers imorgon på idrotten. sweet dreams

look of today

slänger upp dagens outfit mest för att jag ska känna att jag har uppdaterat



kofta-gina tricot. linne-hm. skärp-gina tricot. klocka-ur&pen. halsduk-min hemmastickade (nice?)

bloggpaus?

jag kämpar så sjukt med att försöka ge er ett inlägg om dagen, men saken är den att det jag lägger upp är mest skit? jag har ingen aning om vad jag ska skriva om, vad jag ska lägga upp eller någonting. jag har grejer jag har köpt som jag skulle vilja visa er, men orkar inte fixa bilderna. jag har saker jag skulle vilja berätta, men jag orkar inte skriva.

tror jag tar en mindre bloggpaus nu & hoppas på det bästa! ska fortfarande försöka lägga upp ett inlägg/dag. men nu vet ni iallafall varför jag nästan aldrig bloggar.

ni får en låt sålänge, vi hörs snart igen
maroon 5 - she will be loved

grattis i efterskott bloggen. nu är du ett år.

mitt nya projekt?

ledsen att jag inte har bloggat, men har inte orkat helt enkelt. och igår hände det inget speciellt iallafall. gick iskolan från tio i nio till halv fyra sen direkt hem. efter skolan så gjorde jag inget särskilt men vid sju tiden körde jag iväg till josefine för att sen åka till ystad med två killkompisar. blev tyvärr en ganska död kväll, kom hem vid ett.
idag har jag bara jobbat ett par timmar och nu ska jag ner & träna och fixa lite med mitt nya projekt, sen senare ikväll så kommer jakob hit & håller mig sällskap. :)

ledtrådar till mitt senaste projekt...



vad tror ni? .. ;)

imorgon istället

kommer bilder & så imorgon istället, är för trött just nu. måste soooovaa :)
puss gangsters

lugn helg denna helgen, party next weekend and the next after that. lovely


bye bye utväxt!

då var det ÄNTLIGEN dags att bli av med min hemska utväxt! om drygt tjugo minuter sitter jag i frisörstolen och blir omhändertagen. ooooh sån lycka, hoppas verkligen det blir som jag tänkt mig. vi hörs senare med bilder! =D pussss

i can do it better with broken heels

nu är klockan lite över tio och jag funderar på att gå & lägga mig & kolla på ett avsnitt oth innan jag släcker lampan & dejtar kudden i mörkret.

imorgon blir det ingen "skola", vi ska åka iväg till malmö på någon slags kickoff på ett uf-företag eller något. har noll koll som vanligt. ;) haha iallafall så blir det ingen skola.
vi åker ifrån stationen i shamn 9.25 så det blir lite sovmorgon imorgon också. finfint!
lär dock inte bli mycket av bloggningen då eftersom att jag inte kommer hem förrän vid åtta tiden. men ni får ha det så bra sålänge & nöja er med en gammal bild på mig då jag var brunett.. ;) pusspuss

söt va? detta var på hösten i nian. hade beställt fel blond nyans på mitt löshår så färgade allt brunt istället.. haha. nice work!


electric avenue

här har ni två riktigt härliga gammla låtar som jag nördar för tillfället.
skruva upp volymen till max, basen likaså, sen är det paaarrttttty.

velvet - rock down to (electric avenue)

alexandra burke - broken heels

senaste köpet!

god morgon mina vänner ! vaknade för ca en halvtimme sedan eftersom att vi inte börjar förrän tio över två idag. detta pga att vår kära fysiklärare är sjuk. :( aja, jag klagar inte när man får en sovmorgon som denna! ;).
 var precis vad jag behövde efter ki-boxen igår. det var super kul och verkligen utmattande, men det är precis så jag vill ha det så jag kommer helt klart att fortsätta! nästa vecka ska jag börja med att gå på en gympa och/eller en spinning också i veckan. får se hur det blir, men detta kommer göras tillsammans med min vän elin! suuuuperbra!

jag & maria passade på att officiellt göra oss till riktiga friskisar, vi köpte oss varsin snygg träningsväska med friskis&svettis loggan på!





endast 129:-, ett klipp?

gissa vad?

nu ska jag iväg & träna!
blir ett ki-box pass på friskis med maria. det är verkligen dags att komma igång med träningen igen! är ganska peppad. älskar att ha ett fast & regelbundet träningsschema. :)

nej nu får jag köra om jag ska hinna hämta upp maria innan. hörs imorgon! puss på mina små gnuer



chillidill

då var det måndag igen och en ny vecka är påstartad. dagen idag har varit hyfsat chill för att vara måndag, brukar normalt sett hata måndagar med denna var helt okej. (förutom ett missöde imorse. upptäckte att min FAVORIT kofta krympt i tvätten. lovar att jag kunde ha mördat i den sekunden.. grrrrrrrr.)

iallafall så blev dagen bättre såhär fram mot slutet, speciellt när jag kom & tänka på en sen födelsedagspresent jag fick i lördags, bättre sent än aldrig! två saker man alltid behöver, dricka & pengar. SCORE

pengarna går dock oavkortat till mitt körkorts-sparande.. uppe i ca 1200 då.. haha. good job mary!

3 outfits

tar igen förlorad tid med 3 outfits
torsdag

kofta-gekås. tunika-random. skärp-gina tricot. leggings-indiska.
fredag


kofta-lindex. linne-gina tricot. skärp-gina tricot. halsband-random. skor-din sko.
lördag

kofta-lindex. linne-random. skärp-gina tricot. leggings-indiska. klocka-ur&pen. halsband-random.


2 dagar, 22 timmar sedan

jag börjar med att be er om förlåtelse! igen.. har haft ganska fullt upp i helgen, därför har bloggen fått lida.
min fredag bestod av skola fram till klockan tolv, sen åkte jag direkt hem och kollade oth samt stickade på min halsduk.(inte just då jag hade som mest att göra kanske. haha) vid sju tiden körde jag in till jakob istället & spenderade kvällen där.

på lördagen jobbade jag först fram till kvart över två, sen när jag kom hem så blev det kort träning(!!!!!), sen snabbt fixande innan jag åkte iväg på middag med mamma & pappa.
idag har jag jobbat än en gång och direkt efter det vid kvart över två så körde jag och åt med jakob, sen umgicks vi lite. vid sex tiden var jag hemma igen & sedan dess har jag bara tagit det allmänt lugnt & gjort klart min halsduksgrej!

dålig bild, men kommer förmodligen en bild senare när den är på.
pusss

sweet dreams

har tyvärr inget nytt att komma med idag heller, inte ens en dagens outfit.. jag hinner inte ta bilder på morgonen och sen när jag väl kommer hem så slänger jag av mig skol-kläderna så fort jag kommer innanför dörren och byter till mjukiskläder istället.. haha. men lovar ska försöka bättra mig.

godnatt nu mina änglar

minns att jag var jävligt brun för ett tag sedan, vafaan hände? =(

checka tantalantan

åååh vad min blogg lider! jag har aboslut ingenting utav intesse att skriva om. iallafall inget som ni kommer bry er om. så vad gör jag då? ja jag skiter i dig överhuvudtaget helt enkelt, iallafall för en stund.
men hur som helst så försöker jag ge er ett inlägg om dagen.

dagens handlar om stickning! haha, gulligt va? jag sitter och stickar en halsduk. började igår men har nördat som fan för vill bli klar så snart som möjligt, den kommer bli super gosig! lovar ;) lägger givetvis upp resultatet senare, alltså om ca ett halvår  ;). 
nu ska jag kolla one tree hill & sticka. myspys, puss. 

jag kommer bli en utomordentligt fin hemmafru!

jo det här med träningen..

ni tycker säkert att jag är en uselbloggare som aldrig skriver om det som jag har sagt & lovat att jag ska skriva om. jag sa för några veckor sedan att jag skulle börja skriva allt om min träning och så efter varje gång jag hade tränat. men saken är den att jag inte har tränat något alls den senaste veckan. det är till och med mer än en vecka sedan jag tränade sist och det känns HEMSKT.

innan tränade jag vartannandag, gick hur bra som helst till, sen en dag hade jag inte tid att träna. en dag kunde jag inte träna. sen stukade jag min lilltå ordentligt så jag varken kunde gå eller träna, sen nu har jag åkt på en jävla förkylning som ni säkert redan vet..
jag har ångest för så fort jag slutar träna så sväller jag upp igen som en ballong!! det är helt sjukt. ååååh måste komma igång igen, så fort min satans förkyling lägger sig. kan inte säga annat än att jag LÄNGTAR. i don't want to look like this anymore

nu ska jag se idol & tjocka mig lite till. puss


la isla bonita

då är ännu en utav bloggarnas låtar ute nu. denna gången var det paulina & hugos tur.
trodde att det skulle bli en större flopp än vad det faktiskt blev.
blev positivt överraskad om jag ska vara 100% ärlig. det enda jag tycker är lite dåligt är att paulinas röst inte riktigt kommer fram i låten, hade jag hört låten på radion hade jag aldrig kopplat den till paulina.

men hur som helst, trots att det inte är dom som har gjort låten så gör dom den bra & videon är överraskande bra gjord. och sist men inte minst, både paow & hugo ser grymt bra ut i videon!
som slutgiltigt betyg får den 4/5 toasters! ;)

för bästa kvalité på videon, klicka i 720p HD istället i rutan där det står 360p längst ner i höger hörn.

ledsen babes

förlåt att det inte blev någon uppdatering överhuvudtaget igår men jag jobbade lite på förmiddagen och sen fram till klockan två, efteråt var jag helt slut. bara lite aktivitet kan göra en helt slutkörd efteråt när man är sjuk, så hela eftermiddagen spenderades till att kolla på one tree hill. 

dagen idag har varit chill och imorgon blir det ännu bättre! har bara en lektion, två om man räknar med klassråd? men börjar tjugo över nio och slutar tolv. nimt?!  

look of today
svart baströja-hm. sjal-random. jeans-vero moda. klocka-ur&pen.


sjukling

hej alla fina. egentligen är jag inte riktigt på blogghumör pga jag är så ruskigt förkyld att jag knappt kan andas(& det enda nässprayet vi har är värdelöst!!), och för att jag får sånna hemska kramper i magen lite då & då. känner mig verkligen inte särkilt frisk idag, inte det minsta.

kan ju säga som så att jag känner mig så pass kass att jag dissade att åka på fest ikv. ååh lite ångest har man för det hade varit sjukt kul! men vill man bli frisk så..
så min kväll kommer spenderas nere vid tvn med min vovve, en näve ipren, fyra meter papper och två liter te.
vi hörs imorgon! puss

just so u know

imorgon kommer jag förmodligen inte uppdatera bloggen på hela dagen. för jag ska nämligen åka till malmö direkt efter skolan. jag ska åka dit för att hälsa på fru beckman i hennes lägenhet. kommer bli en superbra fredag, det känner jag på mig. :)

hur som helst, kolla in igen under lördagen, då lär jag har uppdaterat
puss på er

världens bästa

news

orkar inte skriva allt för mycket nu då jag har väldans ont i magen. satte in min spiral idag, gick hur bra som helst och gjorde inte ens hälften så ont som folk påstått. har dock som sagt lite ont nu, det känns som mensvärk och är lite jobbigt, men lyckligtvis kommer det gå över snart. :)
dagen idag annars har varit helt okej, som en torsdag i allmänhet. slutade två sen var jag på um halv tre. efter det åkte jag direkt hem och la mig i sängen och kollade oth. myspys.

nu hade jag tänkt hoppa in i duschen snabbt och sen kolla vidare, men först ska jag berätta att om två veckor ska jag äntligen blivit fri från min HEMSKA utväxt. ska bli ruskigt skönt! 
bokade en tid igår och torsdagen den 16e smäller det. can't wait!

färgen kommer bli liknande till dessa på bilderna här under, tror det kommer bli toppen 







tanken är att jag ska slinga hela håret med både en ljusare blond färg och med en mörkblond/ljusbrun.

borde plugga.

hej min älskade blogg. känner att jag egentligen borde satsa mer på att plugga just nu än att blogga.. men vad gör man inte för sina läsare?!
iallafall, dagen idag har varit helt okej. ganska chill dag faktiskt. avslutade dagen klockan två med skolfotografering. inte världens roligaste bild att ta men det blir nog helt okej faktiskt.
på bilden nedan ser ni vad jag hade på mig på fotot vi tog idag. minus koftan & sjalen. linnet under är det med volanger som jag köpte igår! :)

kofta-ullared. sjal-random. linne-lindex. klocka-ur&pen. ringar-hm&lindex.
till detta hade jag jeans från vero moda & gladiatorsandaler från tamaris. syns tyvärr ej på bilden.

bigsmajl
leendet på mina läppar är för dig


RSS 2.0