failad dagens-outfit bild..

i morse hade jag tänkt att ta en outfit-bild på ett nytt ställe istället för där jag brukar. (dvs ska försöka ta mig tiden att dumpa de snabba spegelbilderna.. haha) hur som helst så failade det totalt idag! med andra ord gick det inte allt för bra. .
bilden här nedan var den enda jag hann ta, fin va......? fast å andra sidan är det ju ganska bra jobbat när man egentligen inte har tid? ;)



ducky duck duckface, cute


anta utmaningen

jag har precis tagit på mig en utmaning som jag ska köra här genom bloggen. det börjar imorgon och det går ut på att varje dag i december månad skriva ett inlägg varje dag om ett bestämt ämne. tycker att det kan passa mig perfekt eftersom jag så ofta har brist på saker att skriva om och oftast bara skriver en massa strunt!
följande kategorier kommer tas upp;

Dag 01Om mig
Dag 02Min första kärlek
Dag 03Mina föräldrar
Dag 04
Det här åt jag i dag
Dag 05Vad är kärlek?
Dag 06Min dag
Dag 07 Min bästa vän
Dag 08Ett ögonblick
Dag 09Min tro
Dag 10Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 I min handväska
Dag 13Den här veckan
Dag 14Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 Mina drömmar
Dag 16Min första kyss
Dag 17Mitt favoritminne
Dag 18 Min favoritfödelsedag
Dag 19Detta ångrar jag
Dag 20Den här månaden
Dag 21Ett annat ögonblick
Dag 22Det här upprör mig
Dag 23Det här får mig att må bättre
Dag 24Det här får mig att gråta
Dag 25En första
Dag 26Mina rädslor
Dag 27 Min favoritplats
Dag 28Det här saknar jag
Dag 29Mina ambitioner
Dag 30Ett sista ögonblick

tror ni att jag kommer klara av det?


like a G6

godmorgon! startar morgonen med en härlig låt som får en att piggna till! dock så är det tyvärr skola idag.. blörk.. hade hoppats på ännu en slappdag. men nejdå! tjugo i elva sitter jag där i skolbänken igen.

kan ju säga som så att kvalitén är bättre på den första videon, men den andra tillfredställer på ett annat sätt, ni känner väl igenom honom sen igår? babyboy




vad tycker ni?

säg mig, vilket föredrar ni? båda bilderna är tagna här hos mig.

mitt hjärta tillhör sommaren, utan tvekan!


att-göra-lista

som ni vet har jag inte varit i skolan idag då skolskjutsarna blev inställda i morse och sen en timme senare fick jag reda på att hela skolan även hade stängts, skönt att alla fick en extra ledig dag!

men trots min lediga dag så tog jag mig själv i kragen i morse och skrev en att-göra-lista för dagen. kände att jag inte ville kasta bort hela dagen på att sova & kolla film, så jag skrev ner alla möjliga saker som jag kunde hitta på med på ett papper och dom har jag försökt genomföra under dagen. får erkänna att jag mer eller mindre gav upp i eftermiddags..

aja, jag hann med en del iallafall ..;)









nej nu tror jag att jag går ner & tar mig mitt fotbad, samt min ansiktsmask. puss på! =)

I love you man!

ska snart lägga mig och kolla på en av de roligste filmerna jag har sett, I love you man. så jäkla rolig, se den!

men från en man till en annan, här har vi en snubbe som jag också fullkomligt älskar!
haha kolla på hela klippet! sån jävla sexappeal han har, inte sant ?! blir helt till mig ;)
(ja, jag är seriös...)


snowday

no bus, no school! i love it =)


klassfiesta - bildbomb!

igår blev det klassfest som planerat. dock så kom inte så många som vi hade planerat och hoppats på men vi lyckades att ha det trevligt iallafall. det blir ju vad man gör det till och kul blev det =)
här kommer massor av bilder sen gårdagen. enjoy!

sista fixet

fina julia

maria^2

mary, jules, mary

fina filippa

fina vänner

puff-pizza





happy andyboy

freddy-mannen











it's foxy time!

puss på gumpen



















hahah kul bild ? ;)









en bild på filippa får avsluta kvällens bilder, tack för att vi fick komma till dig igår. puss på dig finis :D ♥


ny video + favorit i repris

här kommer en relativt ny video från skolan, tror det var förra veckan eller förra igen. hur som helst så är det ännu en film där vi har hittat på jävelskap mot julia. hahah ingen tar skämt bättre än julia, haha hon är guld värd!



sen här kommer en favorit i repris från en liten strandfest i somras.
haha love my friends, they are crazy


en trött maria

precis som rubriken lyder så sitter det en väldigt trött maria här nu & skriver. blir så trött av att vara ute nu när det är snö, att gå genom snön är ju nästan som ett pass på gymmet. man är ju helt slut när man kommer fram.
känner att jag måste chilla lite imorgon kväll nu så jag orkar festa till det på lördag kväll.
 
näe nu måste jag nog nanna, känner att två spinningpass på två dagar efter varandra börjar märkas haha
godnatt maskisar

taggar inför helgen

sitter här & taggar sönder till helgen med massa härliga låtar. är sjukt taggad! ni som följer min blogg relativt regelbundet vet att det var ett bra tag sedan jag festade senast...! det var på höstfesten 2 oktober. snart två månder sedan, haha det är nästan sjukt. men sånt är livet när man har stadgat sig..? ;). haha nej skämt o sido, nu är snart jobbet på helgerna över så då lägger jag in högstöten igen!

whooooooo, we are going to party like rockstars



do you remember?


morgan & jag

hejhopp, då var det dags att avsluta ännu en tisdag. känns som att tiden går riktigt fort nu. om endast tre och en halv vecka är det jullov! det känns ganska sjukt, men sant. och något som är ännu närmre är klassfesten. känns som det var en halv evighet sedan det bestämdes men nu på lördag så smäller det! taggar som bara den, hoppas det blir lyckat.

nej nu ska jag och morgan gå & lägga oss och mysa till det lite. (hihihihih?!) pusss

time to STUDY?

bara drygt åtta månader kvar till 18-årsdagen. dags att börja plugga körkortsteorin kanske...?

ja, why not?


en förmiddag i kristianstad

som ni läste för ett par dagar sedan så planerade jag att åka till osby på fredagen, vilket jag gjorde. var väldigt trevligt, blev positivt överraskad av stället om man säger så. haha. spenderade natten där sen klockan nio på lördagsmorgonen satt jag på bussen igen med riktning mot kristianstad. där mötte jag min mammi sen gick vi och handlade lite smått. målet var att hitta en ny varm vinterjacka till mig. sagt & gjort! men självklart så kunde jag ju inte att bara hålla mig till det... ;)

tre par leggings. alla från cubus

linne & bh/bustier från cubus. strumpor från hm.

jacka från everest, stadium.

fynden från ullared.

här kommer nu äntligen bilderna på det jag köpte i ullared. för ca tre veckor sedan... haha aja, bättre sent än aldrig brukar man ju säga?
har dock tyvärr inte tid att skriva bildtexter och så, gör kanske det imorgon när jag har tid. ska iväg nu snart så jag köttar bara en massa bilder nu.
pusspusss


rätten att få dö

uppdateringen är vad den är, men jag har varnat er om det.
nu sitter jag här & läser igenom en text som jag ska referera och kommentera tills imorgon. om rätten att få dö. ämnet är filosofi. inte världens roligaste men det får gå i brist på annat.

SHIIIIIIIT kom nyss på nu att jag helt & hållet glömt fixa fram en ny lapp till profilvalen!!! oops hjääälp!! det ska ju vara inlämnat imorgon... vet inte var min lapp är och vet absoluuut inte vad jag ska välja.... skjut mig snällaaaaaa

that's just my luck.. wellwell. löser sig väl. lite sen inlämning har ingen dött av. eller? nu ska jag bara kladda ner lite om texten på ett papper, sen är det läggdags! imorgon är det fredag & det är superchill. riktigt lugn dag trots att den varar ända till halvfyra. hur som helst, uppdateringen blir nog inte mkt bättre nu i helgen. ser ut som jag hamnar på bussen mot kristianstad direkt efter skolan imorgon, destination osby.
vi hörs, pussipuss

EGO-TIMES

har något så sjukt mycket egobilder på mig på min externa hårddisk så det inte är sant. haha har haft väldigt många egotider om man säger så. dock var det mest när jag var yngre. nuförtiden tar jag nästan aldrig bilder på mig själv överhuvudtaget. antar att det är sånt som kommer och går kanske?

hur som helst så kommer här lite bilder ur en mapp som jag kollade igenom precis. dock är bilderna bara lite mer än ett år gamla, men tycker ändå att jag knappt känner igen mig själv på vissa bilder? ..















godnatt, puss


ullared i bilder!

här kommer bilderna från ullareds resan, fotograferade tyvärr inte så mycket så har inte så mycket att erbjuda. men lite är här som ni kan njuta av. (skratta åt?..) haha. nej, vi är inte normala någonstans, det är det som gör det så kul.

på bussresan dit. såhär ser överskottsenergi ut klockan 6 på morgonen ;)
(döda mig inte!! julia&maria.. hahah)






framme!




slutspurten ;)








kommer bilder snart på grejerna jag köpte också. håll ut!

ps. bestämt mig för att fortsätta blogga ett tag till. men var beredda på halvtaskig uppdatering ett tag till..


SEEK BROMANCE

tim berg - seek bromance

det går inte att plugga utan musik. är precis klar med pluggningen till konstruktionsprovet imorgon, nu orkar jag inte vara uppe mer så nu får det gå som det går. håll tummarna!
godnatt


do you miss me?

saknar ni mina dagliga inlägg här eller ska jag lägga ner verksamheten helt?
behöver era omdömen om jag ska fortsätta blogga eller inte.
puss älsklingar


dessa problem.

mina tankar just nu;
"vågar jag verkligen slinga håret nu igen? tänk så blir det gult denna gången också, vad gör jag då? nu har jag ju ingen brun färg i lager utifall att det skulle gå åt helvete.. tänk så blir det helt randigt så jag ser ut som en dassig skunk, vad gör jag då? det är kanske bäst att införskaffa sig en snygg mössa."

för dig skulle jag göra det tusen gånger om


gubben i lådan

daniel adams-ray - gubben i lådan. bäst just nu helt enkelt


för övrigt skulle jag gärna blogga för er, har massa bilder & allt sedan ullared, men jag har tyvärr inte tid för det just nu... jag är kär.
nu åker jag hem till min man igen, puss!


BRUNETT?! GRÅHÅRIG ?!?!

can you say; "what the fuck did I do last night?!"


RSS 2.0