look of the day


skjorta gina tricot | leggings med skinndeltaljer bikbok | ring lindex | halsband ?


underskatta aldrig H&M

om det är en sak jag har lärt mig den senaste tiden så är det att aldrig, verkligen aldrig, underskatta h&m. superfina kläder till hyggliga priser. tog mig tiden och kollade igenom allt de hade på sin webbshop just nu, och jag säger bara det.. om pengarna hade vuxit på träd hade jag köpt allt dom har.

deras utbud kan inte bli bättre än nu. min sommar är räddad


it's sooo not my fault.

datorn har varit på lagning, kameran är krackad, blogg.se via mobilen vill ej funka, jag studerar, går i skolan, tränar och myser med pojkvännen.
slutsats = jag har inte haft tid eller tillfälle att blogga, and it's so not my fault.

one day, i will be better.


one year later, we're all the same


more or less | 20/4-10

NEW GLASSES


| lindex 79.90:- |


party like u mean it

ännu en helg är förbi och den här spenderades mestadels med min boy, men i lördags var det 17års-fest x2 i ystad med filippa. vi hade riktigt kul och så, synd bara att vissa ysta-bor tycker dom är för fina för att hälsa på nya människor. hrm, well well

på lördag är det nya festligheter på gång och vi taggar redan!



do it like a dude

skola nu i fyrtiofem minuter till sen blir det träning lite senare vid halv sex. kvällen kommer spenderas med the boyfriend. dvs ni lär inte höra mer från mig idag iallafall.  soft kisseeees

jessy j - do it like a dude

flatline

jag måste seriöst skaffa mig en ny kamera, detta håller inte längre! lusten att uppdatera är sämre än någonsin, jag har inga nya bilder. min kamera är helt krackad och bilder från mobilen är inget jag vill hålla på att slänga upp hela tiden, det drar ner så mycket.

usch nä, får ta och nalla till mig päronens kamera tills vidare, såhär kan vi inte ha det.
i will be back


bild från april förra året

minns ni boken?

maria tipsade mig om en riktigt bra grej idag, ett program som man snabbt och lätt gör collage i. en mycket bra hjälpreda på bloggen faktiskt, man slipper sitta och trixa i PS och paint.. haha. hur som helst kom jag och tänka på boken jag gav till min pojkvän i julklapp.

minns ni den..? eller jag kanske inte ens sa vad det var jag gav honom..? haha, oops, minnet är som det är. anyway,  jag gav honom en bok där jag har klistrat in bilder på oss och skrivit texter till. syns inte så bra på bilden då jag inte kan lägga upp så stora bilder på bloggen.. men lite ser ni allt

BÄVERKONGO




you and me, santorini

hur ligger det nu till med min ledighet i maj? - det är såhär att jag ska åka till grekland med min pojkvän och hans familj. mysigt va?  vi åker till santorini den 30e maj och stannar där en vecka. jag är hemma ett par dagar innan skolavslutningen, så jag missar som tur är inte avslutningen med mina fina vänner.
jag ser fram emot resan till tusen, ska bli riktigt roligt, mysigt och framförallt sjukt skönt.
kul också att vara lite brun på avslutningen, till skillnad från de andra blekfisarna! hihi  i love my life


här ska vi spendera vår semester. visst ser det mysigt ut ?



what the f*ck?!



ledighetsansökan för mig, i maj?
huh, what am i going to do? where am i going, and with who?!
did i forget to tell you..? oops. lägger upp hur saker och ting ligger till imorgon. godnatt

tonight i'm fucking you

ni har väl inte missat enrique iglesias nya låt? finns två versioner, en clean och en dirty. själv så föredrar jag ju the dirty-version men här har ni båda!

enrique iglesias ft ludacris - tonight i'm fucking you



enrique iglesias ft ludacris - tonight i'm loving you (official video)

RSS 2.0