ullared TOMORROW!!

äntligen är det dags för ullared imorgon! taggar som fan med att skriva shoppninglista, lägga in ny musik på telefonen och lyssna på låten som mest påminner mig om ullared!

kameran kommer följa med imorgon och förhoppningsvis kommer jag inte glömma bort att den är med denna gången så jag kan bjuda på lite bilder senare.
nu är jag klar med min städning och har varit det i någon timme, nu hade jag tänkt gå ner & ta ett fotbad & sätta på en ansiktsmask sen blir det tidigt isäng ikväll. fem över fem ska jag stå nere vid busshållsplatsen och vänta på maria, vilket betyder att jag måste gå upp senast halv fem!! haha TAGGAAAAA!

fernandoz - varje gång jag ser dig

städning!

hejhej hallå! dålig uppdatering även denna helgen, men har inte haft tid eller orkat. (som vanligt..). men nu sitter jag här och tar en paus från min storstädning av rummet + garderoben. är precis färdig med garderoben, nu ska jag börja ta mig an hyllan i mitt rum som är full med en massa skit.. åh, detta kommer ta lång tid.. menmen, måste ju förbereda rummet innan jag kommer hem med massa nya grejer imorgon kväll.

om ni inte har glömt det så är det dags för mig & mina tjejer att åka till ullared imorgon. grymt taggad, kommer bli superkul! love my girls

lovely me, beautiful you


ONLY GIRL IN THE WORLD

nu dansar jag mig ner till bussen med rihannas låt only girl in the world i mina öron.
tröttnar aldrig på den, super go är den!
hur som helst, sista dagen i skolan nu innan det är LOOOV! tursamt för mig så är det bara två lektioner idag som gäller, design och verkstadsteknik. inget ansträngande med andra ord. känns riktigt bra! vi hörs senare . puss på er

rihanna - only girl in the world

i love u guys

sitter och kollar på videos från förra veckan nu när jag egentligen borde plugga inför omprovet jag har i matte imorgon. lyckades ju få ig på förra.. hrm. aja får väl plugga nu innan pappa lackar sönder på att jag hellre har roligt än pluggar. hihihi. hörs senare kanske!

lämna aldrig oss ensamma i verkstaden..


hahah julia failar när hon filmar med min mobil

hahaha vad skulle jag gjort utan er?!

apologize

somliga låtar finns det inget bäst före-datum på

one republic ft timbaland
- apologize

i need you like a heart needs a beat, but it's nothing new


outfit

känner att jag är skyldig er en maaaaassa blogginlägg so here you go!
här kommer en outfit från helgen.



kofta-h&m. linne-lipsy. skärp-gina tricot. jeansleggings-bikbok. klocka-ur&pen. halsband-vet ej.

härligt våt...

hur många misstolkade rubriken? upp med en hand... ! *stäcker upp handen*
nu känns det verkligen att det är höst, det är kallt som fan och har regnat i stortsett konstant de senaste 3-4 dagarna. inte så jätte trevligt faktiskt.

men idag har det faktiskt varit uppehåll större delen av dagen, trodde att det kanske skulle ge sig nu. i helvete heller.. givetvis börjar det spöregna när jag ska köra hem från träningen. skoj!
våtare har jag nog aldrig varit..

(erkänn, ni tänkte något snuskigt där..?)


ur usel uppdatering

denna helgen har det inte varit mycket uppdateringar att hurra för, men jag har helt enkelt varken haft tid eller orkat. tyvärr så orkar jag inte nu heller, är sjukligt trött nu efter ännu en helg med jobb både lördag+söndag.
wellwell, helgen har varit bra ändå, väldigt mysig & lugn. har praktiskt taget bott hemma hos jakob hela helgen så känns konstigt nu att verkligen vara "hemma hemma" nu. haha

aja nu måste jag sova innan jag däckar här & slår huvudet i bordet!


lagom peppad

ska iväg på minigille nu hos beckman. dock så blir det nyktert för min del ikväll, kanske därför jag inte är så peppad? aja får väl dra mig dit nu innan helvetet brakar lös. :)
puss

mobilblogg

Sitter just nu nere i tv-rummet med mamma och pappa och kollar på lyxfällan och bara chillar. bloggen har börjat bli lidande nu igen, jag orkar inte just nu.. har inget vettigt att skriva. Vi hörs en annan dag :) pusspuss bild sen vår teknikdag med åttorna igår.

two weeks

om två veckor tar jag och mina fina tjejer en tur upp till ullared för dagen. den första november är det jag pratar om. samma vecka vi har lov. ska bli riktigt roligt! älskar verkligen ullared, tycker det är så mysigt att vara där på något sätt. whii ser verkligen fram emot det. =)



bilden är tagen från marias blogg och den togs i somras.

kallt

börjar bli oerhört kallt ute nu.. fy. jag hatar verkligen att frysa, finns nästan inget värre.. haha. sitter här och drömmer mig tillbaka till sommaren.. oh vill tillbaka!..

aja. nu får jag nog dra tummarna ur röven och bäddra rent sängen innan jag somnar ;).
puss


VAD HAR JAG GJORT?

vad var det nu jag gjorde idag då..?


jo jag piercade naveln!

detta är något jag har velat skaffa mig sedan jag var 12-13 år och nu, äntligen, har mina kära föräldrar släppt till och sagt ja. som ni kanske förstår är detta inget jag gjort pga att "alla andra har ju det" osv, detta är något som jag länge velat ha & nu är det gjort och det blev bra. alltså är det en supernöjd maria som sitter här & skriver just nu!

ganska dålig bild tyvärr, men kommer bättre en annan dag, ska iväg till josefine nu så är lite stressad. vi hörs senare


life is a funny thing

är helt slutkörd efter veckan. skulle egentligen åkt iväg till ystad med josefine men jag orkar inte åka iväg någonstans ikv.. aja det blir myskväll med min mammi ist. nu ska vi sätta på en film & ta det lugnt.
sen får vi väl se vad som händer. sova länge ska jag göra imorgon iallafall! eller mja, längre än jag brukar iallafall. ;).

ska ju göra min hemliga grej kvart i tolv imorgon, ooooh är lite nervig nu! får se till att hinna träna innan det också, vet ju inte när det går igen... ;)

du sätter min värld i gungning


kärlek.

ni kan kalla det vad ni vill. ni kan tro vad ni vill. men detta är kärlek.
vad är det annars som gjort att vi inte har kunnat låta varandra vara under 3 års tid?
jag trodde man skulle kämpa för kärleken när man hittade den?










gårdagens outfit

har börjat känna mig ganska duktig gällande mina outfits här på bloggen. jag tänker på det lite oftare nu att fotografera dem. (om ni undrar varför dom mestadels blir fotograferade i speglen så är det för att det går snabbast att göra så. självutlösaren kräver mer tid och dessa bilderna tas ALLTID ca en halv minut innan jag i panik springer mot bussen.. haha. bra planering, i know!)

kofta-h&m. linne-h&m. jeans-only. halsband-vet ej. klocka ur&pen.


3 dagar kvar..

har ni kommit på vad det är jag ska göra än..?


look of today

då är det måndag igen och en ny vecka har startats. sitter just nu och pluggar inför vårt fysikprov vi har imorgon. känner mig ganska osäker då fysik verkligen inte är mitt starkaste ämne. ligger liksom bara på g-vg nivå. inte så good! men jag kämpar och försöker verkligen plugga trots att jag har svårt för det. jag skulle gärna vilja nå ett klart vg imorgon men vi får väl se hur det går. ska inte hoppas på för mycket. men blir det ig på detta så är det bevisat; man kan inte vara både snygg & smart! haha skämt o sido

här kommer dagens outfit

sjal-random. tunika-only. leggings-indiska. klocka-ur&pen.


unusual you

britney spears - unusual you


baby, you are so unusual, didn't anyone tell you, 
you're supposed to break my heart, and i expect you to, so why haven't you?


missbildning

jag tror helt ärligt att jag har en missbildning i huvudet, att ett stort fel begicks när jag skapades, jag fick inte lära mig konsten att plugga. jag vet inte hur man gör.

jag kan sätta mig ner med mina böcker, bestämt säga åt mig själv: "plugga!", men det blir inget av det. jag kan göra en halv uppgift eller skriva en mening, sen tar det stopp. jag hittar alltid något roligare, viktigare, att sysselsätta mig själv med. smsa, kolla film, kolla facebook, msn eller träna. det är som en störning, det blir alltid såhär! jag hade nog inte kunnat plugga seriöst om det så hade räddat mitt liv. jag kan inte förklara varför, för jag vet inte varför det är såhär.

jag har alltid haft bra betyg förut, men dom behövde jag aldrig plugga för att uppnå. detta ändrades ganska snabbt när jag hamnade på gymnasiet. mina betyg skönk snabbare än vattnet ner i jorden.

usch maria, vad är det för fel på dig?

a confession

då var man färdig tränad för idag. var ute på min vanliga runda och joggade. sjukt skönt! :) måste dock bekänna att jag aldrig städade innan jag gav mig iväg.. gjorde möjligtvis bara skiten värre. hur det nu gick till.
hur som haver hade jag tänkt att slänga på mig en ansiktsmask nu samt städa upp lite här. ikväll är det chill-kväll x1000!

en outfit från veckan, inget speciellt men ändå. creds till mig!



kofta-gina tricot. linne-gina tricot. leggings-indiska. halsduk-egentillverkad. klocka-ur&pen. ringar-lindex. väska-lindex.


snabb städning sen ut!

känner att en snabb städning av mitt rum hade varit på sin plats nu så att så får det nog bli nu. en riktigt snabb en, för sen ska jag skynda mig ut på en runda innan det blir mörkt ute.

uppdaterar senare tror jag =)

amazing

Love The Way You Lie - MASHUP

FLYTTA BLOGGEN, HUR?!

funderar på att flytta min blogg till en annan plattform, dvs så jag kommer blogga från en annan sajt än blogg.se, men saken är den att jag vill ju flytta med mig hela min blogg när jag byter, men det verkar vara ganska invecklat.

någon som vet & kan förklara hur man gör?
hade varit guld värt!!


skolfoton + katalog

då har vi äntligen fått våra skolfoton samt vårt skolkatalog & som vanligt så blir man aldrig riktigt nöjd med sin bild, men den får duga för detta året.
har en halvtaskig bild på klassfotot här nu, kommer dock en bättre senare om jag orkar scana i det i datorn.
(min kamera mår inte riktigt bra för tillfället & levererar därför inte sina bästa bilder just nu..)

TE09. ser ni mig..?  huhuhä

höstens höjdpunkt, ny skolkatalog att granska från pärm till pärm. love it
nu blir det träning. puss


nya saker på gång

nu har jag lite nya saker på gång som kommer ske innom kort. i detta inlägget kommer en ledtråd på vad den saken är som kommer ske närmast.
bilden nedan är ett uttag från min kalender. datumet är 16 oktober och lördag.
jag säger bara ÄNTLIGEN!
vad tror ni att jag ska göra..? ni få som redan vet får inte lov att gissa. SHALALA

spännande? hrm.. :D


HÖSTFEST - 10 del 2

hann inte lägga upp alla bilderna sen höstfesten igår så här kommer resten!




matilda

happyface

jag med världens bästa bonde



foll som en boll



simon är inte alls full, neeeej


HÖSTFESTEN - 10

här kommer bilderna från i lördags, då jag var på bollerups höstfest med josefine.
på dagen på lördagen så var det jobb som gällde, fram till kvart över två. sen blev det direkt hem och hoppa in i duschen för att sen fixa mig, för sen vid fyra skulle vi iväg och hämta upp josefine för att sedan köra hem till madde. där var vi i en halvtimme kanske, sen åkte vi vidare till förfest hos fredde. kort därefter åkte vi vidare till sjöbo för att gå in till själva höstfesten.
klockan sju blev vi insläppta & började festa. fullt ös hela kvällen fram till klockan två då det var slut. för jävla trevlig fest. årets fest så att säga! UNDERBART

var hemma & nannade i sängen klockan tre efter den bästa festen på länge



precis efter insläppet

snyggingen



madde

table dancing

happyface (minns ej namnet) & dieselfrist



folket strömmar in

sexy bitch



crazy



dieselfrist



my baby and I


ont om tid

då är det söndag kväll och jag ska strax gå & lägga mig, tänkte först bara förklara mig lite snabbt då uppdateringen har varit värdelös i helgen. men jag har inte haft en ledig stund så har knappt suttit vid datorn. men imorgon kommer det uppdatering & bilder för hela helgen.

nu är jag riktigt trött så vi hörs imorgon, puss

vi har något speciellt


in school

sitter i skolan nu på min första lektion för dagen. det är filisofi och det är meningen att vi ska skriva en essä just nu men det går inte så värst bra. varken för mig eller för dom andra, (antar jag då jag inte har hört någon skriva under stortsett hela lektionen) facebook är roligare. ;) haha.

herr albert camus, filosofen det är meningen att jag ska skriva om


RSS 2.0