i'm out

shohej, nu ska jag ut och röra på fläsket, sen ikväll blir det mys hos min fina pojkvän som äntligen har kommit hem. ha en underbar fredag allihopa!

demonstration

hejhej. är nyss hemkommen från en demonstration vi gjorde med skolan, för att försöka förhindra kommunens beslut om att lägga ner vår gymnasieskola. österlengymnasiet är vår enda gymnasieskola här i kommunen och det vore ett hemskt misstag om den läggs ner.
det påverkar inte bara oss elever, utan även alla lärare, barnfamiljerna som bor här och de som kanske har tänkt att flytta hit. hela kommunen kommer bli lidande av detta beslutet. så jag hoppas verkligen att vi får ha kvar den.

demonstationen var väldigt impulsiv, det var under påsklovet vi fick reda på nyheten genom lokaltidningen, och i tisdags så började planneringen inför demonstrationen, och det är den jag har varit på nu. där var ganska mycket folk, blandat folk, både unga och gamla var med för att stödja gymnasiet. nu måtte väl partierna inse att valet att lägga ner skolan är det värsta de kan ta. 
låt skolan vara, satsa mer i den och se den växa. jag tror på österlengymnasiet.




hela grejen men demonstationen har blivit en stor grej i media. ni kanske ha läst om det i kvällsposten eller någon annan tidskrift?
 klicka på länkarna nedan för att läsa om hela grejen.

http://www.ystadsallehanda.se/simrishamn/article1447851/Osterlengymnasiet-stangs-och-byskolor-byter-elever.html

http://www.ystadsallehanda.se/simrishamn/article1452689/Vi-har-trottnat-pa-att-valjas-bort.html

http://www.ystadsallehanda.se/simrishamn/article1448838/rdquoSimrishamn-blir-ett-alderdomshemrdquo.html

http://kvp.expressen.se/nyheter/1.2419538/eleverna-slass-for-att-fa-behalla-sin-skola

http://svt.se/2.33782/1.2409008/idag_demonstrerade_eleverna&queryArt527895=%F6sterlengymnasiet&sortOrder527895=0&doneSearch=true&sd=47225&from=siteSearch&pageArt527895=0

http://svtplay.se/v/2409647/simrishamn_kommer_bli_ett_alderdomshem


finn ett fel

en morgonkluring, vad ser ni för komiskt sammanhang med de här dagens-outfit bilderna?
svaret är längre ner..






rätt svar: om jag inte putar med magen på bilden så putar jag med rumpan. det roliga är att jag tog ca 10 bilder, på alla putade någon kroppsdel ut någonstans, haha. det var lite roligt, fast egentligen är det inte roligt, men det är morgonhumorn antar jag.

nu ska jag köra till skolan, idag står det demonstration på schemat, mer om det tonight.

fixin' my beauty sleep

tomorrow's gonna be a great day

maxiklänningar

har suttit och kollat runt lite på olika maxiklänningar. är ju lite kluven om jag ska våga mig på en eller strunta i det. på rätt person är det så sjukt snyggt att man nästan dör. och så stötte jag på klänningarna här nedan. ska jag ha en så blir det nog en liknande modell.
den vänstra är ju så himla söt & fin så det knappt är sant. den högra är också riktigt läcker, men hade kunnat tänka mig den i en annan färg, tex vit, turkos eller korall. hrm..vi får se hur det blir i framtiden. spännande

bilderna är lånade från bloggar via google.

ny bikini


beställde nyss hem en ny bikini från H&M. är samma bikini som jag sprang runt och letade efter som en idiot när jag var i malmö förra veckan. hittade inte den någonstans så det fick bli såhär istället. hoppas nu bara den passar och att leveranstiden inte är allt för lång!
godnatt fiskar

off to school


no comments på bilden till vänster.. hahah, fuckface

supersweet 18'

första dagen efter lovet är avklarad, lite småsegt men hade väl inte förväntat mig något annat. tursamt nog slutade vi relativt tidigt idag, halv två var vi påväg från skolan. jag och filippa tog det lilla lugna och chillade lite i det fina vädret innan hon skulle åka hem med bussen.
vi satte oss på en bänk i solen och började diskutera vår gemensamma 18års fest som kommer inträffa i slutet av sommaren någon gång. vi började med att knåpa med gästlistan och funderade över vilka man ska bjuda och inte bjuda, och ja, det är fan inte lätt..
vi kom upp i 70 pers, och då var det plus-minus någon. känns som man borde skala av det lite? men det är så svårt att bestämma vilka som "förtjänar" att komma, vilka som måååste komma och vilka man verkligen vill ska komma. det är så sjukt mycket människor när man tänker efter.
pjuh, ja, vi får se hur detta slutar.
är i vilket fall som helst taggad till tusen, kommer bli kanonas!


summer?

jag har börjat tvivla på om det verkligen är påsklov nu och inte sommarlov, för det känns ta mig tusan mer som det. jobbet är igång, grunden till sommarens bränna är lagd, dagarna är långa och varma, solen lyser på en klarblå himmel från morgon till kväll, man dör nästan att värmeslag iklädd shorts och t-shirt under prommenader, träden är gröna och marken är fylld med blommor och sena kvällar spenderas med vänner och grillning.
är det säkert att det inte är sommar?

R.I.P

fel person åkte ut från BB ikväll. rodney och katerina är underhållning rakt igenom, men madde är som en jäkla godnatt-visa, man blir trött av att se henne, ingen action what so ever. dvs så är hon den som skulle åkt. 
blööö, detta är riktigt kasst, honestly

byebye rodney the king

lookin' back


får ibland för mig att kolla igenom gamla bilder på mig trots att jag redan gjort det tusen gånger förut. jag tycker om att kolla på gamla bilder, se hur man har förändrats, både till det sämre och det bättre.
en sak jag lägger märke till direkt är att egobilderna var så mycket fler förut. var jag mer nöjd då kanske, eller brydde jag mig helt enkelt inte lika mycket? tror det ligger något i båda grejerna.

men en sak jag stör mig på är att jag inte tog vara på mitt fina självfall jag hade förut. när jag har längre hår så har jag ett självfall to die for så jag förstår inte riktigt varför jag envisades med att brottas med plattången varje dag? vilket endast resulterade i ett kort, slitet hår och ett straff jag får sota för nu. jag förstår inte riktigt migsjälv där.. haha. hade jag haft likdant hår idag som på bilderna nedan, då hade jag skyddat det med mitt liv. (syftar inte endast på längd utan även kvalité)



stupid little girl

back to normal


imorgon är det näst-sista dagen på lovet och det känns faktiskt ganska bra. att lovet är slut betyder två bra saker;
1. min kära pojkvän kommer hem igen.
2. jag kan återgå till mitt vanliga träningsschema.

en sak jag hatar med lov är mest att jag blir så himla lat! innan lovet börjar så tänker jag att jag ska fortsätta träna mina vanliga dagar iallafall, men sen när lovet kommer så är det mycket som är ivägen för träningen. shopping, fest, vänner, jobb osv. man ursäktar sig själv att chilla, man har ju trots allt lov.
så denna veckan har jag tränat en gång av sex möjliga tillfällen, istället för att träna och vara nyttig som vanligt har jag gottat mig och ätit onyttigheter både nu och då hela veckan. bad bad bad!
jag skojar inte när jag säger att jag förmodligen har gått upp 2-3 kg under detta lovet. haha shit, ångest!

så just nu jublar jag faktiskt över att lovet är slut. vilket betyder rutiner. = TRÄNING.
det är ju trots allt bara 36 dagar kvar. min deadline... I can totally do it  u know i can

nu brinner det i knutarna

fick precis för mig att göra en nedräknare tills jag åker till santorini, så att jag lättare kan hålla koll på dagarna dit och på min deadline. mer om det senare. but here you go, 36 ynka dagar kvar. whoopwhoop. 

ni kan göra egna nedräknare här.
  
                                                 

dooouh..


jag är så sjukligt dålig på att göra saker som inte intresserar mig egentligen men som jag måste göra. har en bokrecension som skulle varit inne för en vecka sedan men som vanligt så har jag inte lämnat in något. jag har inte ens börjat skriva den. jag vet inte varför, jag kan typ inte fokusera på en uppgift om jag vet att jag har mer tid på mig.
som i detta fallet så skulle den vara inne innan lovet, men det orkade jag inte, så jag tänkte "aja jag har ju hela lovet på mig också innan hon börjar gnälla på mig". men ja, nu är det fredagkväll, lovet är snart slut och här sitter jag med skiten över huvudet. haha.
jag vet inte vad som är fel med mig, men jag kan fan inte göra det om jag inte är pressad till gränsen. kan inte koncentrera mig, det är helt sjukt. men hade det nu varit så att den verkligen skulle vara inlämnad imorgon annars får jag ig eller något, då hade jag suttit i två timmar nu och skrivit den direkt. utan problem. men nu är det ju inte så, så jag går nog och lägger mig istället. här blir inga barn gjorda
godnatt

come home


kom hem nu, det är inte kul längre. tre veckor är för länge.
jag saknar sönder mig totalt ♥

sol

nu är soldyrkaren i mig i farten igen. har åkt till farmor och farfar direkt efter jobbet nu i två dagar och dyrkat solen på deras balkong i ett par timmar. hur gutt som helst! fick mig en chock igår när jag kom hem och skulle duscha, solen tar ju mycket mer nu än vad man tror. jag hade tydliga linjer redan efter några timmar och jag var något röd i fejjan. men det skrämde inte mig, idag låg jag två timmar till. superskönt.
enda negativa med att sola där är dock att dom göder mig som en liten gris innan slakt, så nu är man sådär rund och go igen som man brukar bli under loven.. haha perfa..

jag är inte fullt så brun som på bilden, just so you know! har vågat byta piercing också förresten, som ni ser.

shopping

gårdagen spenderades i malmö med mina två supersnygga bruttor julia och filippa. var helfestligt som vanligt och ett par grejer lyckades som vanligt åka med mig hem. hihi.
är sjukt nöjd med mina fynd, dock jävligt besviken på h&m.. skulle köpa bikini och visste exakt vilken jag ville ha. hade dom den på någon av de fyra h&m's vi var på? NEJ (eller där fanns två stycken i storlek 44, tjenare kerstin..) sjukt dåligt faktiskt.

aja, här har vi hela härligheten.

NEW

hittade en söt tröja idag när jag och mammsen var i ystad på äventyr. mitt första köp någonsin på kappahl blev en blommig tröja/tunika. var skeptisk till den först faktiskt, men efter att ha testat den på så ändrades uppfattningen. supersöt och vårig. och sen kostade den ju trots allt bara ynka 50 kr!  
 

kom igen babe, shake that booty eeey

precis hemkommen från ystad, sitter här nu och tjatar ut bb-låten, helgrym ju! men nu ska jag dra ut och träffa josefine en stund. puss på vädret

| jeansjackaLindex | tunikaGinatricot | väskaLindex | brillorLindex |

walkning dead

idag har jag verkligen känt mig som en levande död. har varit sjukt seg efter gårdagens festligheter trots att det blev en relativt tidig hemkomst inatt. kan bero på att jag fick slita mig upp ur sängen vid halv nio imorse för att en timme efter det var det dags att jobba igen. gick finfint som vanligt men det var allmänt segt.. haha.
sedan jag kom hem från jobbet har jag ju inte gjort allt för mycket kjsd och nu ska jag fantamig sova.

imorgon bär det av till ystad med mammsen för att fixa nytt pass. PUSS

yesterday

den nakna sanningen

sitter just nu med en kladdig ansiktsmask i nyllet som jag snart ska tvätta bort, efter det påbörjas förvandlingen från slusk till princess. men om man tänker efter, är det inte sjukt hur mycket sminket kan ändra dig?
lite inramning på ögonen och kladd på läpparna så är du en helt ny människa. undras tro om man ens hade känt igen somliga människor om alla var tvugna att gå utan smink?

kolla bara på mig, WRAAAAAGH, I'M A MOOONSTER!!! typ
nej nu börjar vi fixa för fest, vi höres!

plötsligt i vinslöv

nu ska jag ta mig i kragen och ÄNTLIGEN se den beryktade filmen plöstligt i vinslöv! får hoppas att den är lika underhållande som man har hört.

vårkänslor

är våren här? det kändes bannemig så idag. varmt, skönt och vindstilla. man bara, mhhh. typ.
förväntar mig kanonfint väder imorgon igen, nu går jag och lägger mig och laddar inför sista skoldagen innan påsklovet. godnatt pussgurkor

skooola


sitter i skolan och segar. kunde ju haft det roligare.. försöker skriva book review till engelskan men det går ju som det går. finns mycket annat som är så mycket roligare att hålla på med. typ facebook.. haha.
nä nu får jag väl dra tummen ur röven och lägga i högväxeln!
kanske..

längtar ihjäl mig..

jag längtar något så sjukt mycket tills det är dags för mig att packa väskorna och ge mig iväg till santorini för en veckas tid. nu är det bara en och en halv månad kvar och jag ber till gud att tiden springer iväg nu. jag vill ha sol och värme, NU!
är trött på detta eländiga april-väder som hela tiden ger en falskaförhoppningar om vår. ena dagen är det så varmt att man skulle kunna tro det var sommar, nästa dag regnar det för fulla muggar och kylan är åter tillbaka. kan vi inte bara bestämma att det ska bli riktig vår/sommar nu?! jag tror vi alla är trötta på det kalla och vill gärna ha mer av det varma.

47 dagar kvar sen åker jag & direkt efter jag kommit hem är det praktiskt taget sommarlov. snälla snabbspola tiden.

choices choices choices


sitter här och kollar på sommarkläder igen och bara läääängtar. men just nu har jag svårt för att bestämma mig om jag tycker maxi-klänningar är snygga eller inte. försöker tänka mig hur snygg outfiten ovan faktiskt skulle vara på rätt person. väldigt romantiskt och lite hippie-aktigt på något vis. väldigt neutralt.
jag tror faktiskt jag hade kunnat tänka mig den outfiten i sommar. men sen är det ju en annan fråga om jag ens hade passat i det överhuvudtaget.
återstår att se. eller? ... dun dun dun

i'm not your favorite girl in the playboy mansion

här bjuder jag på lite festbilder från lördagen då vi firade sofies 18års dag! tyvärr fick jag inte precis några bilder på födelsedagsgrisen.. menmen, det betyder inte att vi inte hade sjukt trevligt för det. jag hade trevligt med fina vänner så kvällen kunde ju knappast bli bättre än vad den blev.
har sagt det förut, säger det igen, life is a party

btw, i'm totaly blond again..



träning

nu sticker jag iväg på träning. gutt! hörs seeeenare friskusar

la la land

uppdateringen under helgen har varit något dålig, förklaring är att jag har haft fullt upp. mer om det senare! just nu sitter jag i skolan och har webbdesign så får väl se till att jobba nu.
kommer lite bilder senare från helgens festligheter, hold tight!

här får ni en grym låt sålänge, puss på er
kingqueen feat lazee - la la land

jämförde precis.

tog precis bild på hur "långt" mitt hår har blivit nu sedan jag klippte av ca 3 cm innan jul. jämförde med bilden jag la upp precis då före&efter klippningen. och jodå, visst har det växt! nu är det nog ca 2 cm längre än vad det var innan jag klippte mig. alltså har det växt ungefär 5 cm sedan dess och det stämmer ju bra med tiden.
hår växer ca 1 cm/månad och det är drygt fyra månader sedan jag klippte det.
fortsätter det såhär så är jag nöjd! känns skönt att få det bekräftat: mitt hår kan fortfarande växa! haha. dock så tar det ju sin lilla tid om man säger så.. menmen, om ett par månader så är det förhoppningsvis andra bullar!

imorgon tror jag att jag ska göra lite ljusa slingor, vi går ju trots allt mot ljusare tider. inte säkert men jag tror jag gör det. hade behövts. ja ni ser ju själv på bilderna..



(OBS. DETTA ÄR EJ JÄMFÖRELSEBILDER!! bilderna är tagna direkt efter varandra.)

BÄVOR

detta ständiga pluggande.. sitter just nu och försöker förstå filippas förklaring på en lösning för en uppgift vi har gjort i skolan. jag är som vanligt sådär lagom fokuserad och kladdar loss under tiden jag väntar. har matteprov på onsdag så är väl illa tvungen att lägga in en högstöt under helgen. hrm, lite otagg på det.

nej, nu är jag hungrig & det börjar lukta maaaat, ciaaa

pluggar svenska.

sitter här och pluggar svenska just nu, litteraturvetarens ordförråd, vi ska ha ett miniprov på det imorgon. inte så jättekul kanske, men tror inte det blir så svårt. problemet är dock att jag inte har pluggat någonting innan idag. så typiskt mig. aja, nu ska jag bara kolla igenom ett par frågor sen ska jag bannemig sova!

i need my beauty-sleep!

look of todaY

nu kilar jag till skolan, pusshej!

| ringLindex | klockaUr&pen | jackaLindex | linneGekås |

ändrade mig fem minuter efter. blev jeans och tröja istället. haha

byta navelpiercing.

sitter här och funderar över om jag verkligen kommer våga byta navelpiercing eller inte. känns ganska läskigt.. man har ju hört skräckhistorier om hur ont det kan göra om man trycker i det nya smycket "fel", det kan bli infektioner, och man kan kanske helt enkelt ej få i smycket igen pga det sluter sig så sjukligt snabbt osv.

jag vill verkligen jättegärna byta, är så trött på min gamla. har trots allt haft den i närmare ett halvår nu, och staven är alldeles för lång nu för min läkta navel. så ja, vi får väl se om jag vågar mig på det. ett nytt smycke kommer iallafall inhandlas under påsklovet. sen får vi se



min nygjorda piercing. 16/10-10

BIG BROTHER 2011


vad tycker ni om årets big brother? jag tycker det är underbart. har alltid haft en liten "thing" för bb förut. jag har totalt nördat sönder säsongen från 2004, men mycket har ändrats sedan dess. huset är tio gånger större och flottare och blandningen av människor är större. en sak som dock är detsamma är kaoset.
det är underbart! jag totalt älskar sånhär förnedrings-tv där man följer människor dag efter dag. paradise hotel, kungarna av tylösand, bb osv. 
dock så är big brother den enda av dem jag hade kunnat tänka mig att faktiskt delta i! jag hade lätt vunnit hela skiten. eller... mja.

webbdesign

sitter i nuläget i skolan och har webbdesign. eller ja.. jag låtsas ha det iallafall.  jag är en buse, i know. nä men nu slutar vi om ca en halvtimme sen ska man sitta här och mögla i väntan på bussen som inte går förrän tjugo över två.. böst läge, jappjapp.

ikväll blir det träning igen, taggad till tusen. vi hörs senare

bild från elins senaste fiesta, nu taggar vi inför 18års fest i helgen, whoop whoop
livet är en fest!

visste ni att...


.. jag äter minst en äggmacka om dagen om jag har möjlighet till det?
tröttnar aldrig, så satans guuutt och även bra för håret (ägget), visste ni det?
. typ världens tråkigaste info, men ni kan inte förneka det, äggamacka e vafan di e!

blond och brun

påminnelse till mig själv; ta dig i kragen och sy in linnet på bilden nedan så fort du har tid!!!! gärna denna veckan maria!

minns ni linnet? det jag köpte till skolfotograferingen i höstas. jag har bara använt det den dagen. varför? jag köpte det fyra storleker för stort bara för jag att min storlek var slut och jag skulle tvunget ha det... det är ju så fint och gulligt.
så vad ska jag göra åt saken? jag vill ju anväda det nu. på fotodagen var det säkerhetsnålar i ryggen som gällde, inte så snyggt men det funkade för en dag, nu vill jag dock ha en permanent lösning, så det blir att sy in det! är osäker på om jag ska ta bort det genomskinliga också och fixa vanliga axelband ist.. hrm

ja, detta var faktiskt den snyggaste bilden jag hittade med linnet på..
slutgiltig påminnelse: du passar bäst i att vara blond och brun. PUNKT, godnaaaatt

hungrar efter sommar & värme

då är man tillbaka i samma situation igen. man riktigt känner hur man hungrar efter sommaren. långa lediga dagar med sol och värme, mysiga kvällar med fest och bad. roliga dagar på jobbet med härliga kollegor. och sist men inte minst, de underbara sommarkläderna..

åååh jag tror jag dör lite innombords nu.. bara två månader kvar maria. bara två månader..

success


här har ni fynden från idag och även outfiten till nästa helg då det är dags för 18års fest igen. svart fodral och kort jacka från lindex. till detta har jag tänkt att ha röda läppar och höga klackar, ni får se hur det blev sen. om en vecka 

lyssnar på allt

pendulum - the tempest


kylian mash feat akon & glasses malone - club certified

things to do

har en massa saker som ska göras idag, ligger en liten söt lista här bredvid mig.

uppgifter:

  • fixa outfit -> nästa helg
  • övningsköra + plugga körkortsteori
  • göra matte, läsa engelskaboken, skriva svenska
  • fixa till naglarna
  • gå ut och gå en runda
  • installera itunes igen och lägga in bilder + musik på mobilen
  • städa rummet

i nuläget är jag på den sista punkten i listan, jobbar nereifrån idag.  tänkte att jag skulle ta det tråkigaste först.. kommer lägga upp bilder senare på en uppgift som jag redan är klar med. nämligen den första: fixa outfit -> nästa helg. spännande


HJÄLP MIG!


jag behöver er hjälp, BIG TIME! skulle gärna vilja lägga vantarna på ett snyggt svart fodral för en kväll. (gäller nästa helg så det är panik..) är det någon som har koll på vart man kan köpa ett fodral i nuläget? snälla hjälp mig, var inte blyga nu. helst svart, andra mörka färger kan gå bra men svart är det ultimata. gärna någon häftig detalj på det också så som dragkedja eller dylikt. bara kommentera detta inlägget, hade varit guldvärt!

finns det någon som känner mig som kanske har ett, så för fanken låna ut det till mig!

problemet är löst!

RSS 2.0