NEW

dagen idag har varit den hitintills drygaste dagen på den här terminen än så länge. men saken är den att vi bara hade två lektioner + sovmorgon och en fet håla. hrm? wierd.
hur som haver, kunde inte uppdatera igår eftersom jag inte hade tid, gick i skolan halva dagen och pluggade fysik halva dagen. nu imorse gjorde jag provet och jag tror det gick ganska bra. är dock omprov så kan ju inte få mvg direkt. attansbananer ;)

efter fysiken fick vi två timmars håla & då gick vi ner till stan för att fixa lite & för att kolla affärer. fick med mig lite trevligt hem. :)

linne - lindex 299:-
(tyvärr en ganska mycket förstor storlek men ska försöka fixa till det.
varför köpte jag det ifall det var för stort? i fell inlove &min storlek var sluuuut :(.)

vit tröja, basplagg. - vero moda 79:-

svart linne - only 79:-

jeans - vero moda 200:-
sjal - ca 90:-

ca 750 kr fattigare. nu blir det att spara lite. ska nog dock köpa en trenchcoat i malmö när jag ändå ska åka dit och hälsa på josefine på fredag. hi hiii


tankar

sitter och kollar på one tree hill, vid slutet på säsong tre. när både keith och jimmy dör inne i skolan. ni som är one tree hill nördar precis som jag vet vad jag snackar om. den sorgen och det meddelandet som sprids av de avsnitten tar tag i mig så hårt, det får en att tänka efter.
jag har suttit här nu i två timmar och nästan gråtit hela tiden utan stopp, jag bara tänker på livet. hur snabbt det kan ta slut och hur snabbt ens vänner och familj kan tas från en. alla dör ju någon gång, det är bara livets gång. men när och hur man kommer tyna bort från jorden, det är det ingen som vet. man kan omöjligt veta sitt eget bäst före datum eller någon annans heller för den delen.
det kan vara idag, imorgon, om en vecka, någon månad eller flera år. det kan ske genom olyckor, bränder, mord, sjukdommar eller kanska bara av åldern. vi kan omöjligt veta hur det kommer ske eller när. vi lever lyckligt ovetande. man kan väl kalla det tur i oturen att vi inte vet.
nu när vi inte vet har vi inget att oroa oss för, inget att vara rädd för, vi lurar oss själva att tro att vi har all tid i världen, men har vi det ? nej vi har tyvärr inte det.. när man är 17 år som jag kan det kännas som det är en evighet till pensionen och att jag har all tid i världen att göra saker jag vill, bilda familj och leva mitt liv.
hade vi vetat våra bäst före datum, hade det varit skillnad då? hade vi fortfarande trott att vi hade all tid i världen att leva? hade vi fortfarande tagit en ny dag för givet? hade vi oftare berättat för våra nära och kära hur mycket de verkligen betyder för oss eller hade vi fortfarande tänkt att "jag säger det imorgon", "äeh dom vet hur jag känner för dom."
ta inget sånt för givet, det kanske inte blir en morgondag och det är inte alltid dina vänner & din familj vet hur mycket dom betyder för dig även om du tror det.
ledsen att jag drar ner ert humör nu men kände ett behov att skriva av mig. jag vill inte ta saker för givet, jag vill försöka leva varje dag fullt ut. ta vara på mina anhöriga, mina vänner och alla andra som finns i mitt liv.

jag kan inte säga att jag är rädd för döden. jag är rädd för att inte hinna med allt jag vill. jag är rädd att jag behöver lämna världen innan jag är klar med den och människorna som finns i den. jag är rädd att jag inte ska ha levt mitt liv rätt och att ingen kommer sakna mig mer än mina föräldrar som mer eller mindre är tvugna till det.
nej det jag är rädd för är inte döden, utan tiden och ensamheten.


skitschema mög

var precis inne och kollade hur mitt schema ser ut efter att skolan TVUNGET ska fitta till det och göra om allt hela tiden. mja, kan ju säga som så att jag inte blev det minsta glad. jävla skitschema rent ut sagt!!

innan fick jag sluta tolv på fredagar, hur härligt var inte det ?!
men nu, nää nuuu måste jag vara kvar på den äckliga skolan ända till halvfyra på fredagarna. SKIIIIIT!  :/
är så satans besviken nu. varför ändra något som redan funkar? 

ska starta en grupp på facebook. alla vi som hatar österlengymnasiets scheman&skit.


stilettos and broken bottles

hejsanhejsan. blev ingen uppdatering igår pga att jag inte kom hem från jobbet förrän klockan fem och några minuter efter det kom josefine hit & då vi satte igång och fixa & förfesta inför kvällens fest hos tyson. festen var riktigt lyckad och jag hade yttersttrevligt. vad mer finns det att säga? helgen har varit lyckad!

idag har jag jobbat som vanligt och nu kom jag hem för en tjugo minuter sedan. resten av dagen ska spenderas med pluggning, övningskörning, oth-tittande och sovande. låter helt perfa!
imorgon blir det skola igen och sen ett hårt träningspass på friskis senare på kvällen. GUTTEBALLE
vi hörs!

du är allt för mig


i will live to see antother day

idag är det fredag, wich means fredagsmys? hrm. ;)

hoppas er dag har varit bra. min har varit lite si sådär. började uselt men hoppas på att slutet blir destu bättre.
startade min dag med att försova mig, bra maria. skulle ha två lektioner. den ena blev inställd, den andra var chill. slutade tolv. körde hem till josefine & hjälpte henne packa. min best friend flyttar till malmö idag och lämnar mig här i ruttna simrishamn, känns konstigt.. tur att hon kommer hem de flesta helgerna iaf. svårt att överleva annars.

nej nu har jag inte tid mer måste köra till stan nu. verkligheten kallar
vi hörs imorgon!


rövslickerifabrik

hej jag heter maria persson och jag fullkomligt HATAR matematik och allt som har med det att göra. dvs nästan alla ämnen jag läser. lyckat val med teknik maria?! ååh jävla skit. hur kan jag vara så korkad? hur jag än vrider och vänder på skiten så blir allt feeeeeeeeeeeeeeeel!!! hela jävla tiden.
och vet ni vad det roliga är? jag är "bara" i början på matte c, nästa år måste jag läsa matte d också. ska bli spännande att se ifall det går lika mkt åt helvete som allt annat, eller hur?

ursäktar mitt språk osv. men är verkligen inte glad just nu.. vi hörs en annan dag istället.

high school drop out?

not much

hejhej. då var det onsdag vilket betyder att halva skolveckan är avklarad, superskönt! är taggad inför helgen. ser ut som att det blir gille på lördagen med josefine. can't wait!
hur som helst så har jag inte så mycket att skriva om idag heller, har en dagens outfit men det känns som att det är allt jag lägger upp nu för tiden. jag har brist på fantasi, vad vill NI läsa om? lämna en kommentar, it's up to you. litar på ert omdöme!

nu får jag kolla vidare på oth. ovanligt? nja.
kisses

look of today
body-gina tricot. chinos-b.young. skärp-gina tricot. klocka-ur&pen. ring-random. ballerinaskor-random.(ej med på bild)

guess what i'm doing?

antar att de flesta av er gissade rätt med en gång. yes, jag kollar på one tree hill. ingen chock där inte huh? ;) haha, döm mig inte & tänk "åh den där kvinnan kan ju inte ha mycket till liv alltså."
jodå, klart jag har det. vilket jävla liv jag har, wiiiho! (låter ironiskt men det är inte menat så). jag är för tillfället nääästan jävligt nöjd med mitt liv. om man bortser från skolan som suger musten ur mig. hrm ncnc.

aja nu får jag kolla vidare, bjuder på dagens outfit sålänge så hörs vi imorgon





kofta-ullared. linne/klänning-vero moda. leggings-indiska. klocka-ur&pen. armband-lindex.ring-random. skor-din sko.
ganska kass look of today. men hade brått as always & jag fastnade inte på bild idag.


i'm just a girl.

godkväll mina vänner.
nu är det måndagkväll och en ny veckan är igång. försöker tänka positivt men efter fyra dagar i skolan är jag redan trött på det. är det normalt? haha. guess so. aja hoppas man kommer in i rytmen snart igen så man inte längre känner sig så sliten av ett par timmar i skolan.

tänkte skriva lite om dagens träning, men är knappt lönt.. jag körde tio minuter på crosstrainern och gjorde 50 situp's. knappt så man kan kalla det träning! nästan så jag skäms. antar att motivationen inte var med mig idag så imorgon sticker jag ut & joggar en runda istället, förhoppningsvis funkar det bättre!

sist men inte minst, look of today

gulligt att min spegel är så ren --> pricken på näsan.





kofta-hm. linne-hm. shorts-vero moda. klocka-ur&pen. armband-hm. halsband-gammalt. skor-din sko.

besatt

jag är officiellt besatt av one tree hill. skulle ju kolla igenom säsongerna, igår kväll såg jag klart den andra säsongen under tiden som jag höll på att ladda ner fixa den tredje. men jag började nästan gråta nu när jag såg att den inte var färdig..haha.

vad gör man då? jo man kollar online! you just gotta love the internet!

nu ska jag kolla vidare, kisseeees


i wasn't asking for the world

innan jag går & lägger mig & kollar på de två sista avsnitten jag har av one tree hill-säsong 2, så tänkte jag dela med mig av en låt som jag lyssnade väldigt mycket på för tre år sedan. det var en av mina favoriter då.
nu ligger den inte lika högt på listan, men jag tycker den är lika bra fortfarande & spelades precis i min spotify-lista.

kan likabra varna om att låten är inte i samma genre som låtarna jag lägger upp här brukar vara i.
men ni visste väl att jag lyssnar på nästan alla sorters musik? såkallad allätare.

i would tell the truth but i can't help myself. i wasn't asking for the world.

silverstein - your sword vs my dagger


dagens träning, pw!

hola spañola mis bloggläsare ;). (jag har läst spanska i tre år..? ja tjenare)
har inte allt för mycket att skriva om idag. har inte hänt något direkt. jobbade från nio till ett idag så blev en kort dag.

direkt när jag kom hem begav jag mig ut på en timmes powerwalk som dagens träning. körde även 100 situp's innan jag hoppade in i duschen sen jag kommit hem.
nu ikväll har jag bara varit social med mamma & pappa och nu ska jag bänka mig framför one tree hill. ska se alla säsonger från början nu. wooooh love it!


dagen i korthet

som jag skrev innan hade vi friluftsdag idag. var en hyfsat bra dag förutom vissa småsaker. vädret var på vår sida iallafall! sol hela dagen vilket syns på mig nu. lite röd om kinderna, näsan och på bröstet. (inte boobsen..;)

kom hem & var helt slut vid tre. då blev det slapp framför tvn sen nu har jag precis fixat till mig lite. ikv kommer jakob hit och håller mig sällskap. :)

imorgon ska jag jobba så vi hörs förmdoligen efter det, puss

look of tonight
kofta - hm
linne - ullared
jeansleggings(syns ej på bild) - bikbok


gårdagens träning.

sa ju att jag skulle skriva ner min träning varje gång jag tränar, so here we go.

10 minuter på crosstrainern
100 situp's
10 minuter till på crosstrainern
& ytterligare 100 situp's



klaga nu inte på att det är "lite" träning för jag vet att det inte är mycket, men tro mig, bara det lilla känns iom jag inte tränat regelbundet på länge.
får ju värma upp lite lugnt innan jag tar i för fulla muggar.

sen får jag ju räkna med att jag hade idrott under gårdagen med & idag var det friluftsdag så det var att gå fram & tillbaka hela dagen idag. & det är inte illa som extraträning det! ;)


om man skulle ta sig i kragen kanske.

funderar på att ta tag i mig själv nu när skolan har börjat. då syftar jag mest på min träning. vet att jag har tjatat om det förut men det har ju inte direkt funkat under sommarlovet. man har så mycket annat roligt för sig att träningen oftast skjuts åt sidan, men not anymore!



ska försöka ta mig tid att träna på en regelbunden nivå nu. iallafall i veckorna, helgerna ska vara mina slappedagar! men i veckan så ska jag både träna hemma och sen även börja dra mig till friskis och svettis igen när de drar igång med sina träningspass igen.
målet är plattare mage, smalare armar samt lår. & få bort dubbelhakan! :) om jag blir några kilo lättare på kuppen är det ju inte heller helt fel. ;).



är faktiskt riktigt peppad! undra hur länge det varar...
ska skriva här i bloggen varje gång jag har tränat & vad jag har gjort. hoppas jag kan peppa er lite att själva ta tag i er individuella träning

personalfiesta

här kommer bilderna. men jag bara varnar er innan ni kollar..
vi började dricka klockan två på dagen, därav de oerhört fina bilderna. ;)
enjoy!

personalfest kockska gården - 2010
dagen började med att köra go-kart. för jävla roligt. dock failade jag lite på slutet..

taggade människor



hanna, vinnaren elenor och lovisa

tre happyfaces. emil, helene och christian

sen var det bowling som gällde.



"jag saaa; NEEEEJ!"

fia & hanna

en väldigt happy chef

happy städerskor

sen åkte vi vidare till lilla vik där vi åt samt fick chans att fräscha upp oss lite

i full gång med fixandet

hannaaa & safinaz

glada bruttor

happy males

happy mary

söt fia

snyggenelly

glada flickor

lovisa in action

crazy

girls

happyness

eleeenaa är på gång

safinaz & nelly

matildaa

in i dimman



badabadabadaa

dimma

kvällen avslutades med efterfest hemma hos helene





bäst på fest

fick varsitt individuellt nyckelband av gulliga helene & söta elena

hahahah

drama queen

hahahah inga kommentarer!

galet

fina tjejer

tackar både helene och christian för ännu en otroligt rolig personalfest
"one big happy family"


varning

då var första skoldagen avklarad, otroligt chill var den!
började min dag på sjukhuset klockan elva som sagt. var på um och pratade om spiraler & sånt. är oerhört trött på ppiller.. så innan jag & josefine lämnade byggnaden så fick vi varsin tid för att sätta in en spiral. måste ju säga att det känns ganska nervöst redan nu och det är två veckor kvar för min del.. aja. blir säkert sjukt bra! :)

skolan började klockan ett, då var det lite snack med mentorerna i en timme. efter det skulle vi ha biologi men det blev inget av det så slutade klockan tre igen. då satte jag mig nästan direkt på moppen och körde till josefine. va med henne till halv åtta kanske.
nu ska jag bara ladda upp bilder sen personalfesten i måndags sen ska jag sovaaa
nattiii

är det möjligt att tycka om en person för mycket?


for those who don't know me i can be a bit crazy

goooood morgon mina vänner! ;)
har inte kunnat uppdatera dels för att jag var på personalfest hela dagen i måndags och hela dagen igår funkade inte mitt internet så jag kunde inte.
men nu märkte jag att pappa hade varit inne och fixat lite under kvällen igår när jag inte var hemma så nu är det tipptopp igen! :)

idag är det onsdag och om en timme är jag påväg in till sjukhuset. har en tid där med josefine klockan elva. sen klockan ett idag så drar skolan igång och vad jag vet så drar vi direkt igång med matte C .. skjut mig!!
vi hörs senare


jag & fina elena på efterfesten i måndags. kommer sakna att se ditt happyface i receptionen när man kommer till jobbet på morgonen.. hoppas vi ses snart igen!

ojdå

ooops... ingen uppdatering på ett par dagar nu, har helt ärligt inte skänkt en tanke på bloggen. kanske dags att lägga ner verksamheten..?

aja, uppdaterar lite snabbt nu om helgen &så.
i fredags jobbade jag, direkt efter körde jag hem till beckman. vi solade lite och red lite. sen på kvällen åkte vi iväg på gille i bästekille. var riktigt jävla roligt!(förutom en liten incident..) trevligt folk så humöret kunde inte vara annat än på topp!  sov hos becki den natten.

jobbade i lördags med. direkt efter mötte jag upp becki igen sen körde vi hem till mig för en lugn kväll. oliver kom hit om ngn timme och kollade på film med oss. ytterst trevligt. josefine sov här sen

idag, söndag, har jag jobbat igen och sen jag kom hem har jag gjort absolut ingenting, skönt.
men nu ska jag dock byta om lite snabbt sen sticker jag in till jakob en sväng.

 vi hörs kanske imorgon innan jag ska rulla iväg till personalfest!! ;)

bildbrist.se ;) orkar aldrig släpa med mig kameran. bild från förra veckan

nytt från malmö

vad fanns nu i påsarna?

5-pack svarta strumpbyxor - lindex 59,50:-
lóreal true match foundation - lindex 149:-
isadora bronzing powder - lindex 125:-
max factor eyebrow pencil - lindex 85:-
nagellack - hm 9,50:-
boston cleaning block - din sko 59:-


vita skor - din sko 299:-

jeans med blixtlås nertill - gina tricot 99:-
(såg att det ser ut som att byxorna är smutsiga på bilderna, men det är dom inte, kollade precis.)


tunika/klänning - gina tricot 49:-
(ska givetvis strykas innan användning)


tröja med nitar - gina tricot 49:-

svart tunika/klänning - gina tricot 49:-

oversieze-linne - hm 49,50:-

svart kofta - hm 199:-

där har ni alltihopa! själv känner jag mig nöjd med gårdagens shopping. dels är det nog för att jag kom undan ganska billigt, hela dagens kostnad gick på ca 1500 kr. allt som allt, med tåg & mat inräknat. den största anledningen till att blev så billigt var nog mina fynd från gina!

kan rekommendera alla att ge er iväg till ert närmaste gina tricot och kolla in rean, bara för att det är billigt betyder det inte att det är fult & dåligt ;) billigt är bra
puss


nu..

kom hem från jobbet för ungefär en timme sedan nu, har chillat lite nu framför datorn bara. skönt att ta det lite lugnt ibland. men nu går jobbet igång igen, mamma vill att huset ska städas.. hrm.. och jag som inte redan städar halva dagarna..?

aja, jag ska iallafall plocka undan berget med kläder från mitt golv nu, sen kan vi kolla lite på vad jag köpte i malmö igår

oliiiiiidligt spännande, vissT?


push push baby

hooolaaa. ledsen att det inte blev någon mer uppdatering varken i förrgår eller igår men har inte orkat. :)
sen så har jag haft annat för mig.


i tisdags så jobbade jag i några timmar, sen efter det passade jag på att steka i två timmar eftersom det äntligen var fint väder. woho. på kvällen var jag med jakob.
igår var jag i malmö med mina tees-tjejer och shoppade lite. var väldigt trevligt som alltid annars och jag fick väl med mig en del grejer hem! :) bara för jag inte letade efter något så hittade jag allt! hahaha, så typiskt ? ;)

aja, blev klydd och sånt med tåget när vi skulle hem så resan som skulle tagit 1½ timme tog istället 2½. skoj? när jag väl tog mig fram till simrishamn igen så satte jag direkt kursen mot josefine där linus och affe redan var, efter en stund kom peter med då blev det film som vanligt (y)

nu har jag uppdaterat mer än tillräckligt för idag (A) ... nej skämt o sido. ska lägga upp bilder på mina nya grejer när jag kommit hem. spännande va? haha


look of yesterday
linne - vero moda
shorts - vero moda
kofta - lindex
väska - lindex
klocka - ur&pen

jobba

vi hörs senare idag kanske, ha det finast!
poussss på er

stayin' alive

världens goaste låt, i swear ;) hahah love it!

bee gees - stayin' alive

get ready to ge fucked up

lmfao ft lil jon - shots

partymood

ändå rätt söt

kvällen blev inte alls som jag väntat mig. för mig blir det en hemmakväll, med mig själv. att inte göra något alls känns hemskt nu när man haft fullt upp & folk runt sig varje dag så länge.
aja.. hur som haver, nu kan jag blogga iallafall..?

sitter just nu och försöker underhålla mig själv genom ps. går sådär
nu ska jag kolla runt efter kläder på internet istället så jag är förberedd på vad jag vill ha när jag åker till malmö med tjejerna på onsdag.

ha en bra kväll
puss från mig

can i be the one?

norlie & KKV ft lazee - can i be the one

puss

get your stripperheals on

kulla igår var ytterst trevligt. blev som tänkt, dock så regnade det aldrig. fint va? var inte så jättemycket folk där men tillräckligt många för att underhålla mig! vid ett-tiden låg jag och sussade så sött i min säng, helt slutkörd.
idag har jag jobbat ett par timmar och sedan jag kom hem har jag inte gjort allt för mycket.
men ska dock ta en dusch nu och sen äta.
ikväll blir det väl min kära bestfriend som står för underhållningen igen, jag klagar inte

adam lambert - if i had you

kulla ikväll

ikväll blir det kulla för fulla muggar! sitter och taggar som fan inför det och nu har jag tänkt att börja gräva fram något att ha på mig och sen blir det att äta lite. vid sju bär det av hem till beckman för fix & förfest. vid nio drar vi vidare till kulla där trevligt folk väntar.
verkar bli en trevlig kväll trots regnet!


bild sen förra kulla. lånad av jyns


king in the castle + pussymagnet

här kommer äntligen bilderna jag har lovat en tid.. haha. jag är kass på att uppdatera. VET
men nu är dom här iallafalla! :)
bilderna är från i torsdags när jag & josefine hade spadag, avslutade med lite fotodamp
en heeeelt vanlig sommardag with my best friend
enjoy




 does this come with a pussymagnet?
king in the castle, king in the castle


vädret, toppen som alltid

vad hände med den tropiska värmen, solen?! vaa!? jag börjar bli blek som en jävla gris ju.. inte nice.

regn regn regn, hela jääävla dagen. är det inte fint? jag som ska till kulla ikv.. haha blir till att packa både regnjacka och paraply. men det får gå, det är ju trots allt sista gången. ;)

nu ska jag iväg och jobba, hoppas iaf att jag slipper regnet när jag ska köra. inte så jääävla kul annars


preview

förlåååååt men hinner inte ladda upp alla bilder sen igår nu.
men ni får två sålänge som tröstpris.
nu ska jag iväg till beckman! puss




give it to me baby, aha aha
<3


kommer snart

bilderna jag har lovat sedan igår kommer snart, ska bara ner och laga mat samt äta med pappsen, sen jävlar i det! :)

STAY TUNED

ursäktaaa

ursäktar mig för min verkligen super kassa uppdatering, men jag har helt enkelt inte tid och jag har bättre saker för mig än att sitta vid datorn.. ledsen men det är sant..
inatt var första natten jag sov hemma på två dagar, jag kommer hem vid tolv varje kväll om jag inte sover borta, antingen så jobbar jag på dagen eller så är jag med vänner.
jag är seriöst aldrig hemma och det är så jag tycker det ska vara när man har sommarlov?

inte att man aldrig är hemma, men att man har så fullt upp hela tiden att man inte har tid att sitta hemma och klaga på att det inte händer något.
saknar dock att umgås med mina föräldrar lite, dom börjar bli lite griniga..

aja, nu ska jag till jobbet. jag SKA lägga upp bilder från igår när jag kommer hem. lita på det!

snart över.

hej bloggen :) ser ut som att det bara blir ett inlägg idag med och det är detta jag skriver nu.

kvällen igår spenderades hos min kära josefine. kollade på film med henne, linus, affe & peter. det var supertrevligt som vanligt. vi hade jävligt roligt & jag fick en gång för alla reda på hur värdelös jag är.. hrm ;)
idag sov jag "länge", gick upp elva. sen dess har jag tränat lite, men mest suttit här och kollat på film på datorn. slappedag helt enkelt.

nu ska jag byta om sen sticker jag in till jakob för kvällen.
vi hörs imorgon i guess! :)

bild sen skolavslutningsdagen. tänk att sommarlovet snart är över? redan? vart har dagarna tagit vägen? som vanligt känns det allt för kort, men om jag tänker efter har denna sommaren varit den bästa hitills.
nu är det 15 dagar kvar och de dagarna ska jag leva full ut. ALL IN MÄNNISKOR, all in!


today

idag har jag jobbat ett par timmar. blev ytterst kort dag idag men det är skönt. sen jag kom hem har jag suttit här, nu har jag tänkt sticka ner och träna & kolla film.. ;) samtidigt!
bekvämt huh?

min och mammas crosstrainer står i vårt förråd där nere, och eftersom där bara finns en massa skit där inne att kolla på så var det inte så roligt att träna vilket gjorde att vi nästan inte tränande alls. så vi kom på en lösning till problemet. vi satte in en tv och en dvd så vi har ngt att titta på under tiden. ;) nimt

jaa, vad säger man?


70 års gille

hade för mig att jag bloggade igår, men bevisligen inte. wellwell, gör en liten uppdatering nu då. men inget stort, det orkar jag inte. är helt slut.

igår var jag på 70 års gille med familjen. peter & jessica fyllde år. 40+30=70! (I)
allt ägde rum på löderups strandbad där det bjöds på massor med mat och sånt. trevligt trevligt.
vid halv sex var vi hemma igen, då gick jag och la mig en timme, när jag vaknade böt jag om och körde sen iväg till josefine där jag spenderade kvällen med att kolla på film med henne, linus och affe. trevligt

lite bilder.

look of yesterday? överfulbild men whatevaaah
linne - gammalt, minns ej
kjol - vero moda
kofta - vero moda (?)

people

people

mammut

daniel & frida

people

håkan, marie & peter

peter & jessica(osäker på stavningen..)

moster, kusin, ? , håkan





my crib


RSS 2.0