min resa

nu är resväskan packad och klar, jag är 100% redo inför natten/morgon dagen. imorgon åker jag ju till santorini med min pojkvän och hans familj. ska verkligen bli supermysigt!
planet går klockan sex imorgon bitti från köpenhamn, vilket betyder att vi får köra från simrishamn vid kvart över två inatt. kommer bli slitsamt, men värt det tusen gånger om!

en vecka ska vi stanna där nere och under tiden så hade jag tänkt att uppdatera lite då och då hur jag har det och vad jag gör via min bloppisblogg. (kan inte mobilblogga med bilder på blogg.se)
här har ni bloggen, hoppas ni kollar in där!

annars får ni ha det så bra, det ska bannemig jag ha iaf. puss på er!

pictures

lite bilder man blev taggad på på facebook.. haha söt chey..


hängslegille

igår var det äntligen dags för det beryktade hängslegillet och jävlar vad kul vi hade det! iallafall fram tills klockan tio då jag inte pallade trycket längre och fick åka hem... haha..
efter en hel veckas slit med skolarbeten, sena kvällar, tidigamornar och jobb så var jag inte jättepigg när kvällen kom. vi började trots allt dricka redan klockan fyra så lite fest hann jag ju med innan jag somnade lite här och var! haha galet.

nu ska jag ta tag i mitt liv och börja packa resväskan, imorgon sticker vi!



outfit till helgen

helgen närmar sig med stormsteg och på lördag är det dags för festligheter. skönt nog så är allt redan fixat, annars brukar det ju alltid ha en tendens att hänga lite löst här och där, men även min outfit är fixad redan som ni ser här nedan.

temat på festen är hängslor. dvs det är ett krav. haha. svårt att matcha snyggt, men såhär blev det. vad tycks?

halva veckan är gå'n

nu har vi genomlidit halva tiden av vår sista hela vecka i skolan. har inte direkt varit några jobbiga dagar, igår slutade jag vid elva och idag hade vi inga lektioner förutom att lyssna på treornas projektarbete, vilket endast var intressant!
slutade vid halv tre och då begav jag mig direkt hem för att sedan kasta mig ut på vägarna med pappsen och övningsköra för första gången på snart två månader. gick kanon! förutom vissa småsaker. haha. men det tar sig!

nu har jag och mamma precis tagit bilder till mitt idrottsarbete så nu ska jag fixa dom så jag kan stryka den uppgiften från min att-göra-lista. kommer upp en outfit inför helgen senare, just nu får ni nöja er med en enkel från förra veckan. puss!

jeans cubus | jacka lindex | linne h&m

JAAAAAAAAAADÅ!



wiiiihooo! äntligen har vulkanen slutat spruta aska! dock så finns det fortfarande relativt höga koncentrationer av aska kvar i luften runt sverige, men de mest påverkade delarna är vid kalmar och gotland just nu, snart så drar det vidare in över polen osv.
LYCKA LYCKA LYCKA! nu släppte min klump i magen lite. jag börjar känna hopp igen inför resan, det kan gå!
men ännu vågar jag dock inte dansa runt i glädje, man vet aldrig.. men det ser just ut i nuläget. pust

inhandlat

igår vart jag i ystad med min syter för att hämta ut mitt pass och i samma veva där så passade jag på att både kolla runt i stan i själva ystad och även fjäska till mig en tur till bo ohlsson på hemvägen. hade lite nödvändigheter som jag var ute efter.

partytopp | läppstift | inpackning | sololja | tuggummi | pass
(bilden ger ej toppens färg riktig rättvisa, den är svart och inte mörgrå/mörkblå)

skjut mig


keep on dreami'n


godnatt

one minute on my lips, forever on my hips

har precis varit ute med hunden en runda och fotograferat lite till ett arbete jag gör i skolan. nu sitter jag här inne och känner paniken krypa lite. jag har syndat, massor. mer än jag har tid med.
har ätit, inte så mycket men lite vid fler tillfällen, godis & chips och jag har även myglat som fan med träningen senaste veckan. kan skylla en del på allt plugg från skolan, men långt ifrån allt. 

fan maria, nu är du tillbaka där igen. smisk borde du ha, skärpning! åååh 

vulkanjävel!

ännu ett utbrottshelvete har skett nu på island. jävla pissmögsröv! typiskt när man ska ut och resa om precis en vecka. det är så självklart! givetvis så lär skiten väl sprida sig hit precis som senast så jag antingen inte kommer iväg eller hem.

KUKRÖVSVULKAN SKIT! KAN MAN INTE SPRÄNGA BORT DE JÄVLARNA ELLER NGT?! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH

who's gonna save the world tonight?

u give me goosebumps

swedish house mafia - save the world

outfit

hejhej, hoppas alla har en mysig fredagskväll, själv sitter jag med skolböckerna i knät. inte lika mysigt kanske, men nöden har ingen lag! bara en vecka kvar nu. är lite brådis på vissa saker. men det fixar sig!

hade tänkt hoppa in om i duschen nu en liten stund och fräscha upp mig, sen blir det att jobba lite till, efter det kallar sängen.
puss på er, god fortsättning

outfit från förra veckan
| TSHIT H&M | SHORTS VEROMODA | HALSBAND LINDEX |

Anorexia nevrosa

Sitter i skolan i nuläget och jobbar på mitt arbete om anorexia. Är faktiskt riktigt intressant, dock så går det ändå segt. Kände att jag behövde paus en minut eller två och tänkte att jag kunde passa på att blogga lite.
Gårkvällen spenderades med huvudet i böckerna, kul liv.. samma sak gäller ikväll om jag inte ska umgås med min man, isf så skjuts pluggandet upp till imorgon kväll.

låter som jag kommer ha en skojsig helg va? haha. tar det lugnt nu denna helgen också sen är det sista riktiga skolveckan nästa vecka, sen nästa helg är det hängslegille, packning och resa som gäller! ntz ntz ntz


GIVE ME COLOUR


dessa plaggen hamnar bland toppen på marias önskelista. jag vill ha sommarkläder och färger i massor! allt ska vara färg färg färg! nästan allt iallafall. finns inget snyggare än färg till en läckert solbränd kropp. mh! snart så är vi där!

medan jag drömmer mig bort till nya godingar i min garderob så kan ni kollar in mina gamla på min bloppis som snart är igång. det går ännu ej att köpa något, men är ni intresserade av något så kommentera det inlägget så löser vi det. klicka här för att komma dit!
det kommer komma upp mer grejer snart, men har inte tid just nu. puss och godnatt!

there's just no time

hejhej min fina lilla blogg. uppdateringen har varit sådär, och jag säger förlåt för det. men jag har varken haft tid eller lust att uppdatera något nu i helgen. känner mig inte så taggad på att ladda upp bilder och skriva inlägg när man sitter vid en superseg dator från 1900-talet. (liten överdrift kanske men ni hajjar..)
får se om det blir bättre i den nya veckan vi har framför oss.

annars så säger vi såhär, vi hörs när vi hörs.
nu ska jag till min pojkvän. puss på er

kaos

tjenare tjenare. la precis märke till vilket kaos det har blivit med mina annonser. som ni säkert har sett innan så har det stått "annonser från bloggpartner" lite här och där ett tag. detta för att de inte funkade förut när jag la in koderna. men nu helt plöstligt funkar det och dom ligger överallt förutom där dom ska ligga.

pjuh, får väl försöka fixa detta på något sätt, för detta var ju inte vackert!
ni får en halvkass outfitbild sålänge.

tröja - ginatricot | jeans - only| solbrillor - lindex

I change piercings like others change socks


bytt piercing i naveln igen, evigt skiftande just nu känner jag. haha.
men ni vet mitt fina smycke med massa häng i? det är för tungt för min lilla navel just nu. hade en liten keloid-knöl under övre kulan innan, så huden under kulan är fortfande mjuk sårvävnad. iom smycket är ganska tungt så kan inte den elastiska huden bära upp det än. och staven på smycket jag fick när jag piercade mig är alldeles för lång så fick gå snabbt in om i en butik i stan och köpa första bästa att ha sålänge, och såhär blev det.

helt okej, enkelt och stilrent. hade dock hellre velat ha en rosa eller ljusblå färg på stenen. well well, what to do?

NO MORE

ger mig själv ett budord här och nu; jag skall icke äta onödiga onyttigheter. (tex godis, chips, läsk, snabba kolhydrater i allmänhet osv.)
detta ska gälla iallafall i tre veckor om inte längre, fram tills dess att jag åker iaf. har bara ätit och ätit hela dagen idag, en fet synd! och sen ingen träning på det. usch. näe jag lär nog inte vara så sugen på godis nu på ett tag efter idag ändå. så detta kommer gå finfint!

krackad dator.

då var min kära dator krackad igen, därför har det inte blivit någon uppdatering några dagar. tursamt nog har jag min gamla laptop till hands i sånna här svåra stunder. men hoppas verkligen att pappa kan fixa den andra för jag blir galen utan den. haha. min baby..

helgen har varit allmänt lugn, har bara jobbat och myst med pojkvännen och nu har mamma precis toppat en centimeter på håret så det är friskt och fräscht nu till sommaren. nu hade jag tänkt att hoppa in i duschen och sen räkna lite matte innan jag hoppar på bussen till stan igen.
imorgon blir det göteborg med skolan, elektronik mässa, oerhört taggad! eller?

NEW; jumpsuit + bikini

idag så utökades min garderob ytterligare med en söt jumpsuit som jag köpte av maria innan idag. (hon har en bloppis på gång, klicka här för att komma till den. mycket fina grejer att fynda!) den är superskön och den kommer få följa med mig till santorini på äventyr. kommer bli sjukt läcker när man är brunare.

fick även hem bikinin från H&M som jag beställde förra veckan. riktigt gullig faktiskt. sitter som en smäck. hade tänkt att ta helkroppsbild med den på, men... ja, magen är inte helt i trimm ännu för det.. haha.
nu ska jag checka garderoben. puss


bloppis?

sitter här i skolan och har webbdesign, kommer ingen vart då jag precis ska börja på mitt projekt som ska bli en hemsida till mammas företag. problemet är att jag inte har någon aning om hur mamma vill ha det, därför känns det onödigt att göra en massa jobb innan jag fått höra hennes åsikter.

så sitter och tänker på om jag ska starta en bloppis där jag kan sälja mina kläder + skor som jag inte använder till folk som har användning av dom. det är ju bättre det än att dom ligger där hemma och skräpar?

får se om jag kan plocka ihop något när jag kommer hem ikväll. det som jag redan nu vet jag skulle behöva bli av med är mängder av t-shirtar, linnen, jeans, tunikor mm.
dock så bör kanske tilläggas att det mesta nog inte kommer vara nyköpt. dvs det är kanske några år gammalt men ej använt mer än ett fåtal gånger. lägger givetvis inte upp sunkiga prylar. haha

funderar blandannat på denna klänningen. perfekt till stranden, men inget jag har använt direkt..
gammal bild.


sweat

snoop dogg ft. david guetta - sweat

känn tagget

sitter med huvudet i matteboken, känns inte helt okej faktiskt. funderade på att skriva klart min nedran book review ikväll, men nää.. jag pallar fan inte idag heller. kanske imorgon?
ska göra något matte tal till sen skiter jag i detta och går ner och kollar på DH men mammsen ist.

taggar för övrigt sjukt mycket inför den 21a & den 28e maj.
då blir det fest fest fest, all in 4 shoo

Tjabba

Nämen Tjenare bloggjävEl! Testbloggar från min iphone så jag vet om jag kommer kunna blogga eller inte när jag är På min semester :D<3

bikini-mani

har suttit och kollat runt på lite sommarkläder och fastnade för den gula bikinin här nedan. den är lite ovanlig med sina två knyten i ryggen samt detaljerna på underdelen där bak. och sen saken att den är gul gör den supersnygg. gult är verkligen snyggt, siktar på att bära en del gult i sommar och matcha brännan med!

men tyvärr så har jag ju redan beställt en ny bikini nu så det får räcka för tillfället. men för er som blev sugna på den, kika in på stylebytyra.se och kolla!

nu ska jag iväg och träna så jag vågar visa mig i bikini överhuvudtaget i sommar.

let's do it again

j boog - let's do it again

hit the shower

då var det helt plötsligt 1a maj och det känns underbart! maj=sommar? typ. maj betyder iallafall resa, och det känns ju inte helt fel. jag kanske tjatar lite om min jävla resa, men fy vad jag längtar, är ju fyra år sedan jag vart utomlands så klart man är taggad?!

hade tänkt att kolla så vi har en lagom resväska här hemma som jag kan ha sen, och så ska jag även kolla igenom garderoben lite på kläder som jag kan ha med. lika bra att vara förberedd, annars vet jag att jag kommer glömma något i ren panik när det väl är dags.
 
men innan jag sätter tänderna i det så ska jag ta mig en dusch, gårdagens smink är fortfarande på och jag känner mig lagom fräsch.

right now

RSS 2.0