patrik & niklas 18-års fest!

här är bilderna från 18-års festen jag var på förra lördagen. nedrans trevligt gille! känns dock sjukt att pojkarna  männen som jag har vuxit upp med äntligen fyllt 18, det betyder att det snart är min tur.. whoop whoop!

anyway.. enjoy!




taggade töser!






fina tjejer




snöderberg


birthdayboy nr 1!


birthdayboy nr 2!




face down ass up..


jag bjuder på den







gummiboollen'





fredag i blodet hos elin

här kommer bilderna från elins partaj förra fredagen. en liten men rolig fest, den tackar vi för!


the look














jag & min fina filippa,
en aning schletna på denna bilden men det är så man ska se ut när man har fredag i blodet!

närmare döden än körkortet

just nu känns det dom rubriken lyder. sitter och pluggar lite smått i körkortsboken. kan ju säga som så att jag har underskattat körkortsteorin, jag trodde att teorin skulle bli den lätta delen för mig. är inte lika säker på det längre. attans!
aja, back to it! lite senare kommer bilder från förra helgens äventyr. hold tight

min humor i ett nötskal

sitter här och skrattar åt en massa gamla reklamfilmer. ni minns väl dessa ?

heeeeeeeeeeeeeeeej kaaaaaaaaaaj
hallååååååå böööööööörjeeeeee


men snälla åke


ball bil


kondomreklamen


hahahahahahaha detta mina vänner är min humor i ett nötskal, så jäkla klockrent!


fixar & trixar

håller på att pilla lite med min design här på bloggen, är något trött på den gamla.. så ni får ursäkta att det ser lite konstigt ut just nu men fixar det när jag har tid! kommer även börja jobba på en ny header snart, den jag har är sooo last-last-year... haha

free your mind and the rest will fallow

jag var ju en sväng om i malmö nu i veckan så här kommer torsdagens shopping i bilder.

H&M - basic


GINA TRICOT - casual


NEW YORKER - ordinary


CUBUS - suitable


SKOPUNKTEN - lovely

jag hjärta skopunktens rabatter. de har ALLTID ta tre, betala för två. underbart


natti natti

usch vad jag är slut i hela kroppen.. känns som jag har haft ett tärande lov.. haha, och det har jag ju på sätt och vis!  två fester och en heldag i malmö, sen bara hrm... slappat med pojkvännen? aja det är ju jobbigt på sitt vis med haha.
aja idag har jag ju faktiskt tagit tag i mitt slappande och dragit mig till gymmet för första gången denna veckan, sjukt skönt! nu är det slut med slöandet, lovet är över! (nästan iallafall..)

nä nu ska jag nanna, all by my self... minns knappt ens senaste gången jag sov ensam.. hrm, innan lovet iallafall. har tagit ledigt från le boyfriend ikväll för att istället umgås med min familj, har varit en trevlig kväll men imorgon blir det att sova sked med älsklingen igen.   godnatt


bild sen lördagen, me and my fajlip

SOA



SONS OF ANARCHY
måste vara en av de bästa serierna som finns, om inte den bästa. har du inte sett den, se till att göra det! finns att ladda ner på blandannat tankafetast, klicka hem en säsong och se ett par avsnitt, är du inte hooked efter det så får jag väl inse att alla inte känner som jag.
men hur som helst så tycker jag, precis som många andra, att det är en serie som verkligen är värd att lägga ner energi på! jag & min pojkvän har sett alla tre säsongerna på ett par veckor (vi ses i vanliga fall bara på helgerna ju) och nu sitter vi och suktar efter en fjärde säsong som sägs vara på gång. let's hope so, i want more!





yesterday

ljög lite i förra inlägget, har inte umgåtts helt non-stop with the boyfirend, igår tog vi faktiskt en liten paus på några timmar, då passade jag på att träffa josefine.
vi gick runt en stund i stan och kollade lite i affärerna, sen gick vi och fikade, satt och snackade lite skit. sen stötte vi på mikaela och elna en liten stund, trevlans!  
sen strövade vi runt lite löst i kylan, bestämde oss sen för att sticka och äta på mårtens och där satt vi och gottade oss ett bra tag tills vi drog vidare hem till henne, där passade vi på att färga hennes utväxt, tillslut hamnade vi båda i stan igen och jag kom slutligen tillbaka till min man.


hon är söt egentligen

the dentist

är precis påväg ut genom dörren för att bege mig till tandläkaren och sen åka hem för första gången på tre dagar. i dont like any of it.. har vant mig nu vid att leva married-life hos min pojkvän. det har bara varit han och jag de senaste dagarna, är sjukt skönt att få vara lite för oss själva men det känns verkligen som man är gift ibland  men det är mysigt.

så nu blir det tandläkaren då, whoop whoop ...



bättre uppdatering

skäms nästan över min uppdatering. vill så gärna blogga aktivt egentligen, men jag är för lat. eller jag har varit det. jag tycker redan att jag har så pass mycket att göra att jag inte orkar göra detta också. så vi får se hur det blir angående en bättre uppdatering, jag vågar inte lovat något, men nästa vecka är det sportlov för mig och jag har för engångsskull inte en enda läxa att göra och inte heller något prov att plugga till. dvs det är mycket möjligt att jag drar tummen ur röven då, men som sagt, lovar inget!

uppdatering just nu inför helgen:
- lovet startar efter en lugn dag i skolan imorgon, på kvällen blir det party party med filippa i simrislund.
natten ska spenderas hos min älskling sen blir det hem hyffsat tidigt för på lördag är det 18års fest och filippa kommer till mig redan klockan fyra, då blir det fix och förfest.
denna söndagen kommer bestå av tre saker: sömn, träning, pojkvän.
vi hörs när vi hörs


BAD

har inte varit så aktivt här i bloggen den senaste veckan, det sista ni hörde från mig var att jag skulle färga min balkanutväxt. sagt och gjort, I did it! det var ingen dumt beslut alltså, fyfasiken för den utväxten.. haha den var inte att leka med! det "mörka" hade nästan tagit över helt, hade endast blonda partier här och där som hade kasat ner ca fyra km från min hårbotten. VACKERT!
nu har jag iallafall en något sånär "naturlig" hårfärg. lite skiftningar syns igenom men det är inget fel med det. dock så är det bara en toning så dröjer nog inte länge innan det måste göras om..

dåliga bilder är bättre än inga bilder alls!


utväxten tar över

nu har det gått för långt med min utväxt, åter en gång så har jag värsta balkanutväxten på huvudet, inte så jätte gulligt kanske. men istället för att plåga mitt hår med ännu en blekning av något slag så ska jag istället slänga i en mörkblond toning imorgon, mest för att mitt hår ska få vila OCH se någerlunda snyggt ut under tiden. (färgen kommer förhoppningsvis inte skilja så mycket från min naturliga vackra råttfärg..)

så såhär ser planerna ut för tillfället, när det sedan närmar sig sommar så blir det nog en liten slingning mot det ljusare hållet igen innan solen tar över och bleker det naturligt. sounds like a plan to me!


jag minns helt ärligt knappt hur min naturliga hårfärg ser ut, men den färgen på bilden här nedan är nog faktiskt den naturliga! inte långt ifrån iallafall.  (bilden är från min skolavslutning i sjuan. vilka minnen)

POKÉMON

Boy: It's you & me..
Girl: Aww..
Boy: Baby it's destiny..
Girl: AWWWW!
Boy: Oooh Your my Best Friend..
Girl: Aww..So cute..
Boy: In a World We Must Defend..
Girl: What?
Boy: POKEMON GOTTA CATCH THEM ALL!!
Girl: ....


love him

så cool kille, känd över hela världen med sina videos där han mimar till låtar som ingen annan. nu är här en med honom och 50 cent. rätt kyligt att han har lyckats bli känd såhär, you go kid!

kallas ju inte kingen för inget

uppdatering om hur det gick för mig, blev jag sjuk eller inte..? hrm..
jag klarade mig faktiskt galant! det trodde jag verkligen inte. oddsen var ju inte så lovande efter att både hans mamma och hans bror blev sjuka efter att inte ha varit ens i närheten av så nära honom som jag var. jag förväntade mig ju inget annat än att bli sjuk, men nejdå! trots att jag hade legat två centimeter ifrån smittohärden en hel natt så klarade jag mig faktiskt.

jag vill ju gärna säga att jag klarade mig pga att jag är så satans grym för övrigt, dock så tror mamma det beror på vitpepparkornen hon tryckte i halsen på mig och på att mitt imunförsvar har förbättrats av all träning..
men nää, tror fortfarande det beror på min grymhet

saknar min fina fusklapp

lugnet innan stormen

befinner mig just nu i lugnet innan stormen så att säga.. som jag skrev för någon dag sedan så var min pojkvän magsjuk. kärlekssjuk och naiv som jag är så kunde jag inte hålla mig ifrån honom trots mammas varningar. men pga informationen om att han inte hade kräkts på över ett dygn så åkte jag dit ändå, verkade riskfritt.
vi hade det mysigt och så, en bra lördag, men på morgonen fick man beskedet att både hans mamma och hans bror nu var sjuka i maginfluensa dom också, nice news ? nope men jag får skylla mig själv.

åkte hem mer eller mindre direkt och nu har jag bara suttit hela dagen och mer eller mindre väntat på att det hela ska dra igång för mig också, just nu känner jag inget men det är väl det man menar med lugnet innan stormen..

nytt

fyndade två plagg från rean på lindex. en jeansjacka 149:- och en bastopp 50:-.


SWEET AND SOUR

hejhopp i löven, fem fingrar i r... sketan.
då var det fredag igen och helgen är igång. avslutade min skolvecka med konstruktionsprov + matte, efter skolan blev det ett spinningpass och sen en promenad ner till mammsen och sen direkt hem. nu har jag precis laddat ner en film som jag ska ner och se med mina kära föräldrar nu.
till det så tror jag att jag fixar en fruktsallad. mums!

puss på er och ett stort krya på dig till min älskade pojkvän som har lyckats få vinterkräksjukan.. det är nog det värsta man kan få! nu får jag kanske inte träffa honom i helgen.. livet är hårt ibland

schnygg bild från veckan

ONE OF THOSE DAYS...

  • tio saker ni förmodligen inte visste om mig. let's go deep..

  • jag är väldigt fixerad av mitt utseende.
  • jag har i stortsett haft dåligt självförtroende i hela mitt liv, har det fortfarande ofta.
  • jag har ibland börjat gråta för jag mått dåligt över mitt utseende.
  • jag har blivit träningsnarkoman pga träningen får mig att må bättre över mig själv.
  • jag avskyr speglar där jag ser mig själv i alla vinklar.
  • jag tar aldrig komplimanger seriöst då jag nästan aldrig sett mig själv som attraktiv.
  • när folk kallar mig "smal" så intalar jag mig genast att jag måste ha en form av anorexi då jag inte ser det dom säger att dom ser. dom säger smal, jag säger tjock.
  • jag tror att jag hade trivts bättre med mig själv om jag haft längre hår.
  • de dagar jag känner "jag ser bra ut idag!", kan krossas snabbt då jag möter en spegel. pga detta undviker jag att kolla i speglar ofta.
  • jag har en förvrängd bild av mig själv som visar hur jag gärna skulle vilja se ut, ibland när jag tänker på mig själv så ser jag denna bilden, i spegeln ser jag en helt annan.


KILL OR BE KILLED

kom på nu att jag aldrig la ut bilder från perioden i höstas då jag var gråhårig.
orginellt iallafall





I BRIST PÅ ANNAT..

mary likes |
party pics.






mary hates |
voldemort...(internt)

WHEN WHY BECAUSE

mary likes |

att jag och filippa förmodligen lär boka vår resa innan månadens slut.
alanya, here we come!




mary hates |

att filippa har högre highscore än mig på robot unicorn attack...



RSS 2.0